Unik innkapsling gir vitamin K2 med suveren stabilitet

Dr. Scient. Marcel Sandberg og Dr. Scient. Inger Reidun Aukrust er forskerne bak en unik vitamin K2-ingrediens.

Publisert 30. september 2023. Av Bjørn H. Andreassen

Stadig flere nordmenn bruker dette supervitaminet. Det er bevist at vitamin K2 kan bidra til å opprettholde normale knokler og kan bidra til en normal blodlevring. Men nå viser en norsk studie at kun 1 av 4 produkter har den mengden vitamin K2 som loves på pakningen.

 

Avslørende studie av stabilitet

"/Velg vitamin K2 med høy stabilitet

For lite innhold av vitamin K2 skyldes problemer med stabiliteten. Det avgjørende er at mengden vitaminer ikke reduseres fram til kunden skal bruke produktet.

Norske Kappa Bioscience står bak en omfattende stabilitetsstudie* av 79 forskjellige vitamin K2-produkter. De målte mengden vitamin K2 i hvert produkt halvveis i produktets holdbarhetstid. Konklusjonen var at kun 1 av 4 produkter hadde den mengden vitamin K2 som loves på pakningen. Spørsmålet er da hvordan du skal velge et vitamin K2-produkt som holder mål?

Innkapslingen er avgjørende

"/Dr. Scient. Inger Reidun Aukrust

Inger Reidun Aukrust er doktor i organisk kjemi fra Universitetet i Oslo. Aukrust og hennes team i Kappa har utviklet en vitamin K2 ingrediens med topp stabilitet.

Aukrust forteller at de gjorde en omfattende studie av alternative produktformuleringer. –Etter hvert ble konklusjonen at innkapslingen av vitaminene er det avgjørende punktet. Vi valgte «Rolls Royce-versjonen» med en dobbel innkapsling av vitaminene. Kort fortalt gjør den valgte innkapslingen at det kommer minimalt med luft i kontakt med vitaminene. Dette er igjen avgjørende for stabiliteten på produktet forteller Aukrust. Og derfor var denne K2-ingrediensen en av vinnerne i stabilitetsstudien.

Velg et Superior produkt

"/Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring

Vi har valgt å bruke nettopp den K2-ingrediensen som Inger Reidun Aukrust og hennes team har utviklet. Det gir deg som bruker sikkerhet for at du får den lovede mengden av K2-vitamin. Foruten vitamin K2 har vi også tilsatt vitamin D. Og som første vitamin K2 produkt i Norge har vi vitamin B1 (tiamin) som bidrar til hjertets normale funksjon og energivitaminet B12 bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse. Summen av dette gjør at vi kan stå inne for ordet Superior i produktnavnet Lectinect K2 Superior.

Her er dine helsegevinster

"/Vitamin K2 bidrar til normale knokler

De vitaminene vi bruker er dokumenterte, og derfor har ekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) godkjent helsepåstander om virkning for hjerte, blod og knokler. Vitamin K2 bidrar til en normal blodlevring. Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet. Vitamin B1 (tiamin) bidrar til hjertets normale funksjon. Vitamin B12 bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

Kalsium er viktig for skjelettet, og det får de fleste nok av fra meieriprodukter. Men det er viktig at kalsium faktisk blir tatt opp i kroppen. Vitamin D bidrar til normalt opptak av kalsium. Vitamin K2 kan bidra til å opprettholde normale knokler.

Høy styrke

Lectinect K2 Superior gir deg høye og godkjente dagsdoser av de tre vitaminene som brukes. Vitamin K2 (200 mikrogram), vitamin D (40 mikrogram), vitamin B1 (1,1 milligram) og vitamin B12 (2,5 mikrogram). Produktet kommer i små tabletter, og du trenger kun ta en tablett per dag.

Merk: Siden vitamin K2 bidrar til normal blodlevring, skal de som bruker blodfortynnende medisiner ikke bruke produktet.

Andre erfaringer

Knærne har blitt mye bedre

Vitamin K2 er anerkjent som godt for benbygningen og...

Skjelettet svekkes allerede fra 40-årsalderen

Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder plager...

Ubehaget forsvant med tilskudd av vitamin K2

Ove Myhre hadde store plager i både ryggen og fotsålene....

Dette gjorde underverker for Astrid

Astrid Eriksen slet med plager i en arm og hadde generelt...

Lectinect K2 Superior gir deg sikkerhet for at du får den lovede mengden av vitamin K2. Du får også vitamin D, B1 og B12 i samme tablett. Prøv disse viktige vitaminene til en gunstig pris i dag!

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect K2 Superior, og får den første måneden gratis*

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect K2 Superior GRATIS*i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr. 224 per mnd portofritt (totalt kr 896,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres. Ingrediensene er nøye sammensatt for å gi deg helsegevinster. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem