Om oss

Lectinect – et tryggere valg

Lectinect er et norsk selskap som utvikler kosttilskudd, basert på seriøs forskning. Vi benytter kontrollerte og trygge råvarer, fortrinnsvis fra planter og bær. Vårt mål er at du som kunde skal oppleve at vi leverer kvalitet og trygghet.

Bakgrunn

Bergensbedriften Lectinect ble grunnlagt i år 2000. Det faglige utgangspunktet for firmaet var molekylærbiologi, og i særdeleshet forskning på de helsegevinster mennesker kan få fra hyllebær.

Hundrevis av år med bruk og forskning har påvist at det er en sammenheng mellom hyllebær og menneskers immunforsvar. Hyllebær er en viktig del av Lectinect Mage. Hyllebær er kjent for å kunne støtte immunforsvaret vårt.

I tillegg utvikler vi produkter basert på vitaminer/mineraler og fettsyrer, hele tiden med solid grunnforskning som bakgrunn. Les mer om forskning/kvalitet.

Kvalitet

Bilde 026-crop

Vi kvalitetssjekker hvert ledd i produksjonsprosessen. Det utføres bakteriologiske analyser for hver produksjon, og våre underleverandører følges opp regelmessig for å sikre at våre krav overholdes.

For Lectinect Mage analyserer vi om hyllebærene er biologisk aktive. Vi har selv utviklet en analysemetode, slik at vi kan kontrollere at disse viktige bærene kan støtte immunsystemet best mulig.

Doping-godkjent

Lectinect-doping-godkjent-hos-informed-sportOlympiatoppen sier følgende: «utøvere kan bruke alle tilskudd som er sertifisert og registrert hos Informed Sport».  Det er et anerkjent anti-doping laboratorium. Nå er Lectinect Mage sertifisert og registrert nettopp hos Informed Sport. Vi vil fortløpende vurdere om flere produkter skal gjennom samme registrering.

Kvalitetskravene bak en slik sertifisering er viktige. Både vi og våre underleverandører må være på tå hev for å møte disse kravene. Det er sunt. Og vi håper det gir våre brukere en ekstra verdi.

Vegetarianere og veganere

Alle produktene i Lectinect-serien er egnet for vegetarianere. Lectinect Mage, Lectinect Naturlig Jod og Lectinect Betakaroten Pluss er vegan-sertifiserte produkter, og er registrerte hos Vegan Society.

Vi arbeider med å vegan-sertifisere flere av produktene i Lectinect-serien.

Trygghet

Som en av Norges første nettbutikker ble www.lectinect.no i 2011 sertifisert av Trygg E-handel. Dette er en godkjenningsordning som gir forbrukerne sikkerhet for at de handler med et seriøst firma.

Norsk selskap

Utsikt fra kontoret mot Ulriken

Vi ble etablert i Bergen i år 2000 under navnet Palm Research. Etter en del år med basisforskning lanserte vi i 2007 det aller første produktet, Lectinect Mage.

Vi utvikler produkter sammen med fagmiljøer i Norge og Europa, og har gjennom årene fått gode forslag og tilbakemeldinger fra norske brukere. Vår kundeservice og våre medarbeidere er lett tilgjengelige for de som vil komme i kontakt med oss.

Siden 2021 har Lectinect vært en del av Vision Healthcare Nordic AS.


Kundehenvendelser

E-postadresse: kundeservice.lectinect(at)visionhealthcare.eu
Telefon: 21 02 95 00 (man-fre 08-15)
Kontaktskjema finner du her.

Selskapsinformasjon

Firmanavn: Vision Healthcare Nordic AS
Adresse: Postboks 111, 1325 Lysaker
Organisasjonsnummer: 878 637 712
Telefon: 21 02 95 00