Brukererfaringer

Her kan du lese uttalelser fra brukere av våre produkter. Bak samtlige sitat er det skriftlige avtaler, og brukeren har godkjent både sin uttalelse og at vi kan bruke denne offentlig. Noen få brukere ønsker ikke å stå fram med fullt navn, også for disse foreligger signerte avtaler, som kan framvises om myndigheter ber om dokumentasjon. Vi hører gjerne din erfaring med våre produkter, kontakt oss her.

Klikk gjerne på linkene nedenfor om du vil gå direkte til brukeruttalelser for et utvalgt produkt.


Lectinect Mage

Lectinect Melkesyrebakterier

Lectinect Immun

Lectinect K2 Superior

Lectinect Munnhelse

Lectinect Aktiv+

Lectinect Naturlig Jod

Lectinect Melatonin Forte


BRUKERE AV LECTINECT MAGE:

Over 100.000 nordmenn har fått prøve Lectinect Mage. Tilbakemeldingene fra brukere er meget positive, man har opplevd bedringer innen følgende hovedområder:

  • hjelp mot mageproblemer som løs mage, treg mage og luft i magen
  • lindring av halsbrann og sure oppstøt
  • styrking av immunforsvaret, brukere føler seg mer opplagte og har sjeldnere forkjølelsessymptomer

150x170_camillaCamilla Øverby, Arneberg

– Endelig fikk jeg mindre luft i magen

Jeg hadde problemer med luft og ubehag i magen i mange år. Plagene ble til slutt så store at det begynte å gå utover nattesøvnen. Det var frustrerende for en relativt slank kvinne som meg å se ut som jeg var gravid i 4-5 måned. Det satt til og med en demper på lysten å gå rundt i bikini på sydenferien. Jeg merket at det gikk ut over selvtilliten.

Jeg fortalte svigermor om plagene mine og hun anbefalte meg å prøve Lectinect Mage. Jeg var desperat etter en løsning på mageproblemene, og ga produktet en sjanse. Jeg startet med et brett og tok 1 tablett hver morgen. Til min lettelse var plagene borte allerede etter 2 dager. Og heldigvis var også «gravid-magen» forsvunnet. Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk til produktet, men det kunne jo ikke skade å prøve når en i familien anbefalte det.

Jeg er i utgangspunktet skeptisk til naturprodukter, men dette produktet har hjulpet meg til en mye bedre hverdag. Derfor vil jeg dele min erfaring, og anbefaler Lectinect Mage til alle andre som har problemer med magen.


Oddvar Øyangen, Oslo

– Jeg hadde oppblåst og ugrei mage, det er borte nå

Etter 2 måneders bruk av Lectinect Mage tok Oddvar Øyangen fra Oslo kontakt for å fortelle sin historie:
Jeg slet med en ugrei mage som var oppblåst og måtte ofte på toalettet, uten særlige resultater. Dette skapte et generelt ubehag i livet mitt.

Jeg ble undersøkt for å se om det forelå sykdom, men man fant ikke noe konkret. Da tok jeg valget om å prøve Lectinect Mage som jeg hadde sett reklame for. Jeg var skeptisk, men det kostet heldigvis lite å prøve.

Jeg tok en tablett før leggetid og etter kort tid fikk jeg regulær tømming av magen hver morgen. Dette ga meg en klart bedre hverdag. Nå har jeg brukt Lectinect Mage i 2 måneder og kommer ikke til å slutte!


Sølvi Pettersen, Stavanger

– Merket bedring etter noen få dager

Jeg hadde mange forskjellige mageproblemer. Først slet jeg med løs mage og luft i magen. Etter hvert så ble magen også hard. Jeg prøvde mange produkter, men fikk ikke noen hjelp, og dette gjorde hverdagen min ubehagelig.

I mai 2016 kom jeg over en annonse for Lectinect Mage, og tenkte at det var verdt forsøket. Det skulle vise seg å være et lykketreff. Jeg merket forskjell allerede etter noen dager bruk av produktet. Mye mindre luft i magen, og magen fungerer klart bedre nå.

Jeg har hatt noen få opphold i bruken, og merket da fort at noe mangler. Så derfor tar jeg nå tablettene hver dag. Dersom jeg har spist «nei-mat» (som fet mat og sjokolade), så tar jeg gjerne en ekstra tablett Lectinect Mage, og føler meg bedre.

Dette produktet kan jeg virkelig anbefale til de som sliter med mageplager. Jeg kommer i hvert fall til å fortsette med Lectinect Mage.


hege_hard_mageHege Hovind-Ekhøy

– Det hjalp mot hard mage

Jeg har siden ungdomsårene (42 år nå) slitt mye med hard mage. Kom over Lectinect i en reklame og leste litt om det. Så jeg startet med produktet høsten 2015, vel vitende om at det måtte brukes noen uker før jeg kunne se resultater. For min del er det en helt ny hverdag. Jeg har innimellom dager med hard mage, men det kan ikke sammenlignes med hvordan det var før Lectinect. Det spørs hva jeg har spist også. Så jeg kommer til å fortsette med produktet og det er verdt hver krone jeg betaler for det.


Kari Tjønn Skogen, Notodden

– Nå kan jeg spise og drikke hva jeg vil

Jeg har hatt problemer med magen siden jeg var lita jente. Har spesielt slitt med hard mage og det kunne gå opptil en uke uten at jeg fikk gått skikkelig på do. Dette gikk ut over livskvaliteten min.

Jeg prøvde flere forskjellige mageprodukter før jeg prøvde Lectinect Mage. Det gikk vel bare et par-tre dager før magen ble bedre og jeg fikk gått på do. Magen ble også mindre oppblåst, på grunn av mindre luft.

Nå kan jeg spise hva jeg vil og drikke hva jeg vil, jeg har rett og slett fått en mye bedre mage. Jeg tar en tablett om morgenen og en om kvelden, det funker som et skudd for meg. Så tusen takk fra ei som endelig har fått en god mage! Lectinect Mage har jeg anbefalt til flere jeg kjenner som har mageproblemer.


Laila Tangen Rokstad, Hegra

– Jeg plages ikke lenger med hard mage

Jeg plagdes veldig med magen. Den var hard og jeg fikk ikke gått på do. Gjennom årene har jeg forsøkt mye forskjellig, men hadde ikke funnet noe som virket.

Jeg så en reklame for Lectinect Mage i et blad og fikk også anbefalt produktet av en venn. Derfor ville jeg forsøke. Så for vel et år siden kjøpte jeg Lectinect Mage i min lokale helsekostbutikk.

Bedringen kom allerede etter et par ukers tid, og dette gjorde hverdagen min mye enklere. Magen min har det veldig bra nå. Jeg har kun hatt ett opphold i bruken, da jeg glemte å kjøpe inn før en helg. Det var ikke bra, og magen ble hard med en gang. Så nå passer jeg på å ta en tablett hver kveld før jeg går til sengs. Da får jeg gått på do straks jeg har fått i meg frokosten.

Jeg kan ikke unnvære Lectinect Mage og anbefaler produktet på det varmeste.


karen-marie-brukererfaringKaren Eline Bjørke, Lye

– Endelig slutt på 30 år med mageplager

Jeg har brukt Lectinect Mage siden 2008. Jeg har hatt plager med luft i magen helt siden jeg gikk på videregående. Jeg slet også en del med treg mage, og har prøvd alle slags kostråd og kjerringråd for å bli kvitt mageplagene.

Etter at jeg startet med Lectinect Mage virker endelig magen slik den skal. Jeg merket raskt bedring av plagene. Tar nå fast en tablett hver morgen, og det er stor forskjell på før og etter. Jeg pleier å si at det er «før og etter» Lectinect Mage for meg. Jeg er ganske fornøyd med at det er slutt på 30 år med luftplager. Anbefaler Lectinect Mage til alle som gidder å høre på!

Til vanlig spiser jeg nokså fornuftig og variert. Jeg har vært blodgiver hele livet, hvor det er strenge krav til medikamenter. Det er ikke et problem å kombinere Lectinect Mage med dette.


150x170_benteBente Torstad, Bergen

– Dette hjalp min sensitive mage

Jeg var lenge vært plaget med en sensitiv mage. Magen min reagerte lett på endringer og på ytre forhold. Da ble den urolig, og jeg hadde mye luft i magen. Dette var plagsomt.

Jeg ble kjent med Lectinect da de presenterte sine produkter for klubben min, Tertnes Håndball Elite. Og siden jeg lenge har slitt med magen, tenkte jeg at et naturlig produkt kunne være verdt forsøket.

Jeg startet med å bruke Lectinect Mage, og allerede etter 2 uker opplevde jeg adskillig mindre luft i magen. Magen min er også blitt mye roligere, og det er herlig. Lectinect Mage har rett og slett gitt meg en mye bedre hverdag.


151x160-2Cristina L. Gran, Oslo

– Ikke mer urolig og kranglete mage

Magen min var virkelig kranglete flere ganger i uken. Jeg slet med at den var urolig og jeg var plaget med luft i magen. Men så anbefalte en bekjent meg å prøve Lectinect Mage.  Og etter at jeg hadde brukt det i 3 uker, merket jeg resultatene. Mine mageplager forsvant, og jeg fikk også lindret halsbrannen jeg ofte strevde med.

Dersom jeg glemmer å ta Lectinect Mage kjenner jeg faktisk samme dag at mageplagene kommer tilbake. Derfor er det en viktig rutine for meg å ta en tablett til frokost hver eneste dag.

Jeg anbefaler alle som har mageproblemer å prøve Lectinect Mage. Det virker i hvert fall for meg! Og det er jo en fin bonus at det er laktose- og glutenfritt.


Elin

Elin Monsen, Røkland

– Allerede etter tre dager merket jeg forskjell

Etter mange år med en stadig mer kranglete mage, hadde jeg gitt opp å bli helt bra. Jeg var til slutt så plaget med løs mage at jeg kunne ikke ha noen avtaler tidlig på dagen. Jeg så en annonse for Lectinect Mage, og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve. Men jeg må innrømme at troen ikke var stor. Allerede etter 3 dager merket jeg forskjell! Jeg er utrolig glad for at Lectinect Mage finnes, og har anbefalt produktet til mange!


Unni Andersson Røe, Kristiansund

– Magen min må ha dette

Jeg hadde store problemer med magen, ofte måtte jeg bare legge meg ned. I 2008 oppdaget jeg Lectinect Mage, og brukte det i ett år, og ble bra. Da kuttet jeg ut Lectinect, men etter ca 6 måneder var plagene tilbake. Så startet jeg på igjen og ble veldig fort bra. Magen ble helt fin.

Nå tar jeg en tablett hver dag, og jeg har heller ikke hatt antydning til forkjølelses-symptomer det siste året. Jeg kan ikke klare meg uten Lectinect Mage, og vil gjerne at andre som har mageplager får prøve disse tablettene.


jon_herwig_carlsen_fikk_hjelp_av_lectinect_mageJon Herwig Carlsen, Asker

Magen min ble mye bedre

I jobben min var jeg mye på reiser, hverdagen var stressende, og måltidene ble gjerne uregelmessige. Jeg slet med magen i mange år. Den føltes sur og var ofte urolig. Etter hvert prøvde jeg Lectinect Mage, som jeg nå har brukt fast siden sommeren 2011. Magen min har vært mye bedre etter dette. Derfor tar jeg nå en tablett Lectinect Mage hver morgen, etter frokost.


grete_151x156

Grethe Østervold, Eiksmarka

– Dobbel dose Lectinect Mage hjalp meg

Helt fra jeg var liten har jeg hatt mageplager, og måtte alltid passe på mat og drikke. Sukker, melk og etter hvert hvetemel sørget for at magen kom i ulage. Jeg prøvde utallige gode råd uten gode resultater.

Arbeidsdager kunne gjerne starte fint, men en time etter lunsj begynte det. Uansett hva jeg spiste (brødmat, salat, knekkebrød), så var de siste to timene ille – hver dag. Så ble jeg anbefalt å prøve Lectinect Mage. Jeg hadde allerede prøvd det en kort periode for noen år siden uten suksess. Men min søster anbefalte meg å prøve på nytt – denne gangen med dobbel dose. Her er det ikke så mye å si annet enn at jeg ikke har hatt mageproblemer siden jeg begynte å ta to piller for dagen – en morgenen og om kvelden. På en vanlig arbeidsdag skulle mageproblemene normalt dukket opp etter lunsj. Men jeg er fortsatt like fin i magen, og livet er blitt adskillig enklere takket være Lectinect Mage.


harriet_151x164

Harriet Volden Pedersen, Svelvik:

– Kan ikke være foruten dette

Jeg hadde dårlig mage og var skikkelig plaget, jeg kunne nesten ikke gå noen steder. Det gikk ut over det sosiale. Men i 2013 startet jeg med Lectinect Mage, og det hjalp. Jeg ble bra, og sluttet med produktet. Det var ikke smart, plagene kom tilbake. Men nå tar jeg en tablett hver morgen før frokost. Magen er fin, og jeg har ikke hatt forkjølelses-symptomer siden. Lectinect Mage kan jeg ikke være foruten, jeg er sjeleglad for at jeg oppdaget det.


Linda_andersen_lys_151x165_2

Linda Andersen, Sjåk

Hjalp mot luft i magen

I årevis slet jeg med mageplager. Jeg ble undersøkt mange ganger, men absolutt ingenting hjalp. Jeg er skeptisk til helsekostprodukter, da jeg synes det er mye rart som tilbys. Men når jeg så en annonse for Lectinect Mage tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve.

Det viste seg å være et lykketreff. Allerede etter tre dager merket jeg stor bedring i magen min. Før lå jeg utmattet på sofaen, med masse luft i magen. Nå har jeg fått tilbake overskuddet og trives mye bedre. Når magen er god er livet så mye bedre!


grete151x164Grethe Hagen, Hamar

– Slet med magen i flere år – fikk endelig hjelp

Jeg har hatt en trøblete mage i mange år. Jeg har prøvd mye forskjellig, men det er Lectinect Mage som har gitt meg den beste hjelpen. Jeg merket lindring av problemene allerede etter noen dager. Nå har jeg ikke luft i magen lengre og heller ingen syreproblemer. Jeg bruker Lectinect Mage fast hver morgen.


May_Wenche_151x156

May Wenche Østli, Fredrikstad

– 30 år med mageplager er endelig over

Jeg slet med magen i 30 år. Jeg kunne ikke spise noe slags mat uten at det gikk tvers igjennom. Det var trist å ikke kunne ta en matbit når jeg var på besøk hos andre.

Så prøvde jeg Lectinect Mage, og allerede etter vel 1 uke var jeg mye bedre. Jeg tar dobbel dose, to tabletter daglig, morgen og kveld. Dette er verdt pengene, jeg er kjempefornøyd. Tenk bare på en så hverdagslig sak som at jeg nå for første gang på mange år kan jeg kjøpe meg en pølse når vi er ute på biltur


irene_151x151

Irene N.R. Karlsen, Kjerrgarden

– Ikke mer forkjølelses-symptomer

Jeg har brukt Lectinect Mage i 3 år, og har fått en ny og bedre hverdag. Nå er magen min bra, takket være disse fantastiske pillene. En annen fordel er produktet er godt for immunforsvaret. Jeg har faktisk ikke hatt forkjølelses-symptomer siden jeg begynte å bruke det. Så jeg kan absolutt anbefale andre å prøve Lectinect Mage.


Eli_151x191

Eli Synnøve Askersud, Hvittingfoss

– Lindret halsbrann

Jeg måtte være veldig forsiktig med hva jeg spiste. Det var en god del matvarer jeg måtte holde meg unna. I 2007 så jeg en annonse for Lectinect Mage, og tenkte at dette var verdt å prøve. Det tok vel 2 måneder før jeg merket bedring, men da forsvant også plagene. Heldigvis ga jeg ikke opp. Lectinect Mage lindret halsbrannen og har gjort det slik at jeg kan spise all slags mat uten noen problemer etterpå, og det er så fint! Jeg har også fortalt andre om hvor godt det har virket for meg.


Tor

Tor Lundgrenn, Spania

– Har forandret livet mitt til det bedre

Dette produktet har forandret livet mitt til det bedre. Hadde mageproblemer i flere år, nesten konstant løs mage, sure oppstøt, sov dårlig osv. Tidlig i 2012 bestemte jeg meg for å prøve produktet. Jeg har ikke hatt mageproblemer siden. Konklusjon: Lectinect Mage kan anbefales, det virker i hvert fall 100% på meg.


Sissel Lie-Karlsen, Skollenborg

– Det beste mageproduktet

Jeg var en lang periode veldig stresset og det satte seg i magen. Jeg hadde problemer med treg mage, urolig mage, sure oppstøt og tålte dårlig enkelte matsorter. Etter kort tids bruk av Lectinect Mage forsvant disse problemene, magen min fungerer nå ordentlig. Dette er de beste pillene jeg har prøvd noen gang!! Lectinect Mage virket etter ca 1 mnd for meg, og nå tar jeg dem bare en gang i blant.


Bilde-(2)

Marit Røang, Bagn

En venninne anbefalte meg å prøve

Jeg slet med mageplager, særlig når jeg hadde sittet mye i ro. Men så anbefalte en venninne meg å prøve Lectinect Mage. Nå har jeg brukt Lectinect Mage siden mars 2011, og har ikke hatt mageplager siden. Jeg håper at også andre kan få hjelp.


Kari Borgersen, Drammen

– Kan endelig spise normal mat

Jeg slet med løs mage i over 20 år, og dette ble ekstra ille rundt juletider i 2013. På nyåret prøvde jeg Lectinect Mage, og jeg har nå brukt produktet i vel 2 måneder. Dette har gitt meg ett nytt og bedre liv. Endelig kan jeg spise normal mat igjen, etter lang tid med et kosthold med kun bananer og vann. Lectinect Mage gjorde susen for meg.


bJØRG_2_151X165

Bjørg Hagen, Hønefoss

– Kan endelig være med på det jeg ønsker

I mange år var jeg plaget med en trøblete mage. Men så fikk jeg prøve jeg Lectinect Mage, og nå er hverdagen min blitt en helt annen. Jeg har ikke vært så bra på mange år. Nå kan jeg være med på det jeg ønsker, uten å tenke på en slitsom mage. Er kjempefornøyd!.


Kine Olson, Bømlo

– Det har endret hverdagen min!

Mine problemer startet da jeg var 11 år. Jeg var plaget med luft i magen, sure oppstøt og en følelse av overmetthet og sult om hverandre. Mageproblemet mitt var så omfattende at det hemmet meg i mye av det jeg skulle være med på. Jeg prøvde det meste, men ikke noe hjalp. Så fikk jeg prøve Lectinect Mage, og allerede etter tre dagers bruk merket jeg forskjell. Plagene var ikke der. Jeg har brukt Lectinect Mage siden, og kommer ikke til å slutte.


Janicke Scharffscher, Bergen

– Hjalp min urolige mage

Jeg var veldig plaget med stinn og urolig mage, og klarte knapt å spise etter kl 16 på dagene. Etter at jeg begynte med Lectinect Mage ble jeg utrolig mye bedre, og nå tør jeg ikke slutte. Lectinect Mage har vært til stor hjelp for meg i de 4 årene jeg har brukt det :-)


Tom Engh, Drøbak

– Hjalp mot hard mage

Jeg er tidligere Nordsjødykker som i 17 år har stått i front for dykkernes kamp for rettferdighet. Dette skapte en langvarig stress-situasjon som medførte mageproblemer. På slutten var situasjonen ille, for magen var hard og fungerte overhodet ikke. Etter tre dager med Lectinect Mage morgen og kveld begynte magen så smått å fungere igjen, etter en uke fungerte den perfekt. Det er bare helt utrolig, det har på nytt gitt meg livsglede og arbeidslyst. Takk for et fantastisk produkt.


Oddvar Turøy, Holmedal

– Halsbrannen ble lindret

Jeg har brukt Lectinect Mage i godt over 3 år, og opplever at jeg får god lindring av halsbrann. I tillegg har jeg sjeldnere forkjølelses-symptomer nå, noe jeg mener er takket være hyllebærene i Lectinect. Produktet kan anbefales!


Tove Grøtterud, Hønefoss

– Fikk hjelp mot treg og hard mage.

Magen min var problematisk, jeg slet med hard og treg mage, særlig om morgenen. Etter å ha brukt Lectinect Mage i kun 3 uker merket jeg en stor forskjell. Nå fungerer magen slik den skal, og jeg føler meg også klart mer opplagt. Hverdagen min er blitt mye bedre. Lectinect Mage er et flott produkt som jeg ikke kan få rost nok!


Ivar Olesen, Tønsberg

– Hjalp mot sure oppstøt

Jeg slet med mageproblemer i mange år, og trodde nesten det skulle være slik! Når jeg spiste fet mat gulpet jeg og fikk sure oppstøt. Så fant vi Lectinect Mage på internett. Fra første dag merket jeg virkningen. Nå kan jeg spise alt av mat, også deilig, fet mat. Tilværelsen min er blitt kraftig forbedret. Lectinect Mage er et enestående produkt, og jeg anbefaler det til alle med mageproblemer.


Wenche Skoglund, Tønsberg

– Hjalp mot urolig mage

Jeg slet i mange år med magen, og prøvde forskjellige produkter, men uten å få hjelp. Etter hvert ble magen så vanskelig at jeg ikke kunne delta i vanlige sosiale sammenhenger eller drive med mosjon. Jeg så reklame for Lectinect Mage i et ukeblad og bestilte produktet, uten de helt store forhåpningene. Men etter vel 2 ukers bruk merket jeg en klar forbedring, og jeg har nå brukt det hver dag i ca 5 måneder. Magen min er blitt roligere og forutsigbar, og jeg kan leve et adskillig mer aktivt liv enn før. Lectinect Mage har hjulpet meg!


Christina Hellevik, Brussel

– Halsbrannen ble lindret!

Jeg slet når jeg spiste syreholdig mat. Plagene var størst når jeg stresset, for eksempel i eksamenstider. Jeg fikk prøve Lectinect Mage, og allerede etter et par uker merket jeg forbedringer. Jeg har nå brukt produktet hver dag i 2 måneder, og halsbrannen lindres nesten umiddelbart når jeg tar en tablett. Jeg vil fortsette å bruke Lectinect Mage.


Bente Glenjen, Fyllingsdalen

– Tok knekken på mine mageplager

Ingen fant noen løsning på mageproblemene mine og jeg følte meg slapp. Jeg fikk prøve Lectinect, og opplevde at jeg fikk lindring for min lette magekatarr. Jeg mener bestemt at Lectinect tok knekken på mine plager.


Ingvar Stol, Karmøy

– Hjalp mot sure oppstøt og lindret halsbrannen.

Jeg slet med sure oppstøt. Allerede de første dagene etter at jeg tok i bruk Lectinect Mage ble jeg helt fin i magen. Halsbrannen min ble også lindret. Jeg brukte produktet i halvannet år, og har nå en bra mage. Jeg er overbevist om at Lectinect Mage hjelper, så det vil jeg ta umiddelbart om jeg på nytt skulle slite med sure oppstøt eller mageproblemer.


Bjørg Karin Klokeide, Ulset

– Har ikke hatt forkjølelsesymptomer siden

Jeg var plaget både sommer og vinter. Så startet jeg med Lectinect, og har ikke hatt forkjølelsesymptomer siden. Jeg føler meg adskillig mer opplagt nå, og mener at mitt immunforsvar er blitt mye bedre. Jeg kan trygt si at Lectinect har hjulpet meg, og vil anbefale andre å prøve det.


Berit Næss, Re:

– Det tok 3 måneder, men da ble magen mye bedre.

Jeg var plaget med urolig mage, det var utrolig slitsomt. Så kom jeg over Lectinect Mage på nettet. Det tok ganske lang tid før jeg kunne si med sikkerhet at det hjalp, jeg vurderte å slutte med det. Men etter ca 3 måneder kunne jeg tydelig merke forskjell. Magen min ble mye bedre. Jeg ble også overrasket over var at jeg ikke ble så fort sliten som før. Så jeg anbefaler Lectinect Mage til alle jeg kjenner.


Sella Mortensen, Kvaløysletta:

Vær tålmodig, effekten kommer.

Jeg har abonnert på Lectinect Mage i mange år med god effekt. Prøvde å slutte, og sa opp abonnementet, men etter noen uker kom plagene tilbake, og da var det bare å bestille på nytt. Så på meg har det absolutt god virkning, og jeg har hatt mageplager hele mitt voksne liv. Selvfølgelig må man ha tålmodighet med å vente på effekten, den kommer først etter flere uker. Jeg har også merket en god effekt på immunforsvaret, jeg har ikke hatt forkjølelses-symptomer på flere år. 


Marit Ofstad, Trondheim:

Endelig tåler magen min kaffe

Jeg har i alle år vært plaget med luft i magen, og dette har blitt utrolig mye bedre etter at jeg begynte med Lectinect Mage. Jeg er veldig glad i kaffe, men har måttet holde meg borte fra det i flere år, da magen har slått seg helt vrang. Etter jeg begynte med Lectinect, kan jeg nyte kaffen min hver dag. Magen min er rett og slett blitt mye bedre etter jeg startet med disse tablettene. Jeg kommer til å anbefale Lectinect Mage til bekjente som har mageproblemer.


Mari Elise Kolberg, Nesbyen

– Det tok ikke lang tid før jeg merket bedring

Jeg hadde mye trøbbel med magen, særlig etter fet mat og kaffe, men også generelt. Jeg var også plaget med sure oppstøt. Brukte syrenøytraliserende, men det ble dyrt i lengden. Hørte stadig om flere som hadde begynt med Lectinect Mage med god virkning, og tenkte jeg ville prøve dette. Det tok ikke lang tid før jeg merket bedring, og nå bruker jeg det fast. Har ikke mageplager og sure oppstøt lengre. Anbefaler dette til andre med samme plager som de jeg hadde.


 Inger Lise Thomassen, Jessheim:

– Fikk helt fin mage etter 2 måneder.

Jeg hadde lenge store problemer med magen, særlig med surhet i magen. Etter 2 måneder med bruk av Lectinect Mage ble magen min helt fin. Nå har jeg brukt det i 4 år, og Lectinect Mage er så viktig for meg, at jeg ikke tør slutte med det.


Liv Karlengen, Drammen:

– Anbefaler Lectinect Mage til alle.

Lectinect Mage er et supert produkt. Har brukt det i vel et år, og magen er helt fin. Når det er noe som virker, så er det fint om andre også får høre om det.


Roar Gundersen, Ankenesstrand:

– Har fått en bedre hverdag.

Lectinect Mage har forandret hverdagen min drastisk. Før måtte jeg planlegge hvor jeg skulle dra, og unngikk å dra der jeg ikke kunne nå et toalett. Nå er det sjelden jeg har mageproblemer, ikke noe mer enn normalt. Dette er et veldig bra produkt for magen min ihvertfall ;-). Takk.


Bjørn Pedersen, Eiksmarka

– Hjalp mot løs mage og luft i magen.

I utgangspunktet var jeg skeptisk. Jeg hadde slitt med mageproblemer i mange år, og hadde prøvd det meste. Jeg var såpass plaget med løs mage og luft i magen at jeg ikke tok sjansen på å reise utenlands, det var best å holde seg ved toalettet. Etter å ha brukt Lectinect Mage i kun 2 uker merket jeg en stor forskjell, luftproblemene roet seg. Nå fungerer magen slik den skal.


Asle Østerud, Sandvika

– Hjalp meg mot luft i magen

Jeg slet med magen i mange år, og den var ofte stinn og full av luft. Plagene var i perioder ubehagelige, og jeg prøvde mange forskjellige produkter som var annonsert til å kunne hjelpe mot magetrøbbel. I 2008 fant jeg Lectinect, og etter en måned følte jeg en merkbar bedring. Stinnfølelsen og luften er borte. Lectinect Mage har gitt meg en ny og bedre mage. Det er et produkt som kan anbefales de som trenger hjelp mot luft i magen.


Frank Myrland, Bodø

– Nå er magen helt god!

Jeg har spist disse tablettene i ca et halvt år. Jeg er blitt veldig bra, før slet jeg med løs mage og luft i magen. Nå er magen helt god, jeg kan drikke kaffe, noe jeg ikke har gjort på 20 år. Men det beste er at jeg ikke lengre har forkjølelsessymptomer. Takket være Lectinect har jeg fått et nytt liv!


Bente Seim, Helgeland

– Ikke mer luft i magen

Jeg har brukt Lectinect Mage i flere måneder og jeg har fått en helt ny hverdag. Jeg slet med luft i magen, og følte ubehag både i mage og kropp. Tidligere har jeg prøvd all verdens produkter uten hjelp! Det må sies at jeg har melkeintoleranse og tar hensyn til det i hverdagen. Kombinasjonen med å ta hensyn til min melkeintoleranse og Lectinect Mage er fantastisk. Når jeg nå ser deres annonse på nettet så ville jeg bare gi tilbakemelding at produktet er fantastisk. Luftplagene mine er borte! Takk


Anne Lise Gulbrandsen, Fredrikstad

– Mageproblemene er borte, og jeg føler meg opplagt!

Etter 2 måneders bruk merket jeg en meget positiv virkning. Mageplagene er nå borte, og jeg føler meg opplagt. Jeg ønsker ikke å få tilbake problemene, og kommer til å ta min daglige dose av Lectinect Mage.


Monica Balto, Sirma

– Glemte å ta det, da kom plagene tilbake

Over tid hadde jeg fått tregere og tregere mage, noe som plaget meg sterkt. Etter kun 2 dager med Lectinect Mage ble magen helt normalisert og fungerte akkurat slik den skulle. Jeg har nå brukt produktet vel et halvt år, og kan ikke klare meg uten. Jeg har glemt å ta den med på noen korte reiser, og da kommer plagene tilbake. Takk for fantastiske Lectinect Mage.


Jon, 66 år, Bergen*:

– Vil fortsatt bruke det

Jeg slet med magen i flere år, og hadde vekselvis treg og løs mage Jeg var også plaget med sure oppstøt. Jeg startet med Lectinect, og etter 2 måneder var mine mageproblemer borte. Jeg er også blitt adskillig mindre utsatt for forkjølelsessymptomer enn hva jeg var tidligere. Jeg har nå brukt Lectinect i 1 1/2 år, og vil fortsatt bruke det fordi det har hjulpet meg.


Marit 67 år, Bergen*:

– Mageproblemene er borte

Jeg hadde mye trøbbel med magen. Jeg begynte med Lectinect, og de plagene jeg hadde er nå borte. Det tok over 2 måneder før jeg fikk full virkning, men det var verdt å vente på. Lectinect har hjulpet meg, og jeg mener det har hatt en god effekt.


Arvid H., Borgenhaugen*:

– Fikk god lindring for min halsbrann

Etter at jeg begynte med Lectinect Mage, har jeg fått god lindring for min halsbrann. Mine problemer har praktisk talt vært nesten ikke-eksisterende.


*brukeren ønsker ikke fullt navn publisert, men vil bekrefte uttalelsen til Forbrukermyndighetene om de skulle ønske dette.


BRUKERE AV LECTINECT MELKESYREBAKTERIER:

Anna-Lena Sträng, Kjøllefjord:

Anna-Lena151x156– Melkesyrebakteriene roet magen min.

Jeg slet med både hard og løs mage, og magen var i tillegg ofte urolig. Det var vanskelig å spise fiberrik mat som for eksempel brokkoli.  Etter 2 ½ uker med Lectinect Melkesyrebakterier kom hjelpen. Nå er magen blitt betydelig bedre, og jeg kan endelig spise brokkoli og müsli uten problemer. Jeg har prøvd mange helsekostprodukter, men med Lectinect Melkesyrebakterier har jeg endelig funnet noe som hjelper magen min.


Håkon Vikhagen, Skåla :

– Nå har jeg bedre mage enn på lenge.

Jeg fikk bare lyst til å sende en liten hilsen av det litt mer positive slaget. Den første tiden da jeg brukte produktet, var det visse uventede forstyrrelser i min mage, så jeg var litt usikker på om det hjalp. Men da dette hadde roet seg, ble jeg etter hvert mye bedre. Jeg har nå bedre mage enn på lenge, så Lectinect Melkesyrebakterier vil jeg fortsette med.


Bjørg Lie, Mandal:

– Nå fungerer magen min slik den skal

Jeg var veldig plaget med hard mage i mange år, og prøvde alt mellom himmel og jord. Etter at jeg begynte med produktet ble magen min god, og fungerer slik den skal. Når magen ikke fungerer er alt et slit, så derfor tar jeg nå Lectinect Melkesyrebakterier hver dag.


Helene B*, Oslo:

-Nå har jeg det bra i magen

Produktet er det beste tilskuddet med melkesyrebakterier jeg har brukt,
og det har hjulpet meg optimalt. Andre produkter jeg har prøvd, er ikke i nærheten av å hjelpe meg slik som Lectinect Melkesyrebakterier. Jeg vil ikke ha en dag uten, for nå har jeg det bra i magen.


*brukeren ønsker ikke fullt navn publisert, men vil bekrefte uttalelsen til Forbrukermyndighetene om de skulle ønske dette.


BRUKERE AV LECTINECT IMMUN:


Heimdal-Beito054Eivind Krane Heimdal, Troms

Mister ikke treningsdager lengre

Min opplevelse av Lectinect Immun etter vel 2 års bruk er utrolig bra. Jeg har vært frisk i de periodene hvor jeg har brukt det konsekvent hver dag.

Jeg har prøvd mange forskjellige kosttilskudd de siste årene pga. forkjølelses-symptomene mine, men ikke noe har hjulpet meg før jeg kom over Lectinect Immun.

Jeg har fått klokkertro på dette produktet, som jeg nå vet fungerer optimalt for meg. Det hjelper meg til å satse maksimalt for å nå mine mål som langrennsløper


erik-hanoyErik Hanøy, Bergen

– Det beste halsproduktet jeg har funnet

Jeg lever av å prate på radio, holde foredrag, speakertjenester og kommentering av fotballkamper. Derfor er jeg veldig opptatt av å være på alerten hvis jeg kjenner at jeg er i ferd med å bli dårlig i halsen.

Stemmen er mitt arbeidsverktøy, og jeg har prøvd mange halsprodukter opp igjennom årene. Mine beste erfaringer er med Lectinect Immun og Strepsils. Sistnevnte hamstrer jeg alltid når jeg er i utlandet. Men Lectinect Immun er det beste jeg har funnet for å styrke immunforsvaret mitt.BratlandJanne Merete Bratland, Laksevåg

-Raskere lindring ved forkjølelse

Jeg har stort sett vært flink å ta Lectinect Immun jevnlig, men hadde en periode da jeg glemte å ta det. På jobben (barnehage) var det i den samme perioden mange som hadde forkjølelses-symptomer. Dette førte til at også jeg fikk det, og jeg hadde også sår hals. Jeg synes at jeg fikk raskere lindring ved forkjølelse da jeg startet på nytt med tablettene. Jeg kommer til å ta Lectinect Immun jevnlig, og vil øke dosen når jeg merker sår hals eller trenger lindring ved forkjølelse.


151x201_annikenAnniken Høy Müller, Rådal

– Følte at jeg red stormen av

Jeg jobber i barnehage, og er derfor ofte i kontakt med barn og voksne med forkjølelses-symptomer. Min opplevelse av Lectinect Immun er at jeg ved flere anledninger har fått lindring ved forkjølelse allerede i startfasen. Det er som om plagene reduseres, slik at jeg føler at tablettene hjelper meg til å ri stormen av. Jeg opplever også at jeg sjeldnere har forkjølelses-symptomer, takket være Lectinect Immun. Dette kan trygt anbefales til alle som jobber i barnehage


Bjarne I. Holm, Slemmestad

– Immunforsvaret mitt er blitt styrket

Jeg har svært lett for å få sår hals. Etter at jeg begynte med Lectinect Immun har min såre hals blitt lindret, slik at mine plager er vesentlig mindre nå. Jeg opplever også at immunforsvaret mitt er blitt styrket, noe som gjør at jeg føler meg mer opplagt.


Emilie Olsen, Hosle:

– Lindret min såre hals

Jeg tok Lectinect Immun over en periode på 2-3 uker fordi jeg hadde sår hals og forkjølelsessymptomer. Jeg har ikke hatt sår eller irritert hals etter dette. Med en gang jeg kjenner forkjølelsessymptomer suger jeg på denne tabletten morgen og kveld. Jeg er veldig godt fornøyd med dette produktet, det smaker godt og er lett å ta.


Per H., Troms*

– Mye mindre plager med sår hals

Jeg prøvde Lectinect Immun i et halvt år, og opplevde adskillig mindre plager med sår hals enn tidligere. Jeg fortsetter gjerne med produktet.


*brukeren ønsker ikke fullt navn publisert, men vil bekrefte uttalelsen til Forbrukermyndighetene om de skulle ønske dette.


BRUKERE AV LECTINECT K2 SUPERIOR:

astrid_fikk_hjelp_med_vitamin_k2Astrid Eriksen, Lillehammer

– Nå er armen min blitt bra

Jeg slet med en dårlig arm, og hadde ikke særlig mye overskudd. Men så kom jeg over Lectinect K2 Superior, og det gjorde susen! Allerede etter tre ukers bruk har jeg fått overskudd «deluxe», og kan bruke den armen som før var dårlig.

Nå føler jeg meg sterkere, og det gjør bare så godt. Jeg liker å gå turer, og har bestemt meg for å starte på treningssenter. En stor takk til Lectinect K2 Superior.

astrid_fikk_hjelp_med_vitamin_k2Ove Myhre, Bergen

– Ubehaget forsvant med tilskudd av vitamin K2

Jeg har nå brukt Lectinect K2 Superior i ca. 1 ½ år. Før hadde jeg store problemer med å gå turer, da jeg hadde plager med fotsålene og  ryggen. Jeg måtte gi meg etter rundt 500 meter. Men etter ca. 6 mnd. bruk av Lectinect K2 Superior kunne jeg gå lange turer!

Etter en operasjon  ryggen i 1999 orket jeg ingenting. Det var så mye plager med i legger og lår at det gikk utover nattesøvnen. Ubehaget gjorde også at jeg var ofte borte  fra jobben. Bank i bordet – etter at jeg begynte å bruke Lectinect K2 Superior ert nå gått 1 år siden siste fraværsdag. Pusten og kondisjonen er også mye bedre. Nå går jeg lange turer på fjellet 2-3 ganger i uken. Føler meg kjempebra, takker være Lectinect K2 Superior !


Anne_britt_fikk_hjelp_mot_fotplagerAnne Britt Waaler, Enebakk

– Dette hjalp mot fotplagene mine 

Jeg hadde mye ubehag i kroppen, særlig i føttene. Tærne låste seg, og det kjentes ut som nervene lå utenpå, og snørte seg sammen, noe som var svært ubehagelig. Dette var jeg plaget med noen år, og måtte både massere og stå opp mange ganger om natten. Så bestemte jeg meg for å prøve Lectinect K2 Superior, og tro det eller ei, men det tok ikke lang tid før jeg merket forskjell. Nå må jeg verken massere eller stå opp om natten. Når man har vært plaget i mange år, og ingenting hjalp, så vil jeg påstå at det er takket være Lectinect K2 Superior at jeg nå har det bra :) Takk.


bjarne_fikk_lindring_ømme_knærBjarne Verdal, Fossdal

– Knærne mine ble mye bedre

Jeg kan i hvert fall bekrefte at for min del så er effekten helt fantastisk. Knærne mine er ikke til å kjenne igjen. Før måtte jeg holde meg i rekkverket når jeg gikk ned trappen, nå går jeg helt normalt. Og turer i skog og mark er ikke lengre vanskelig. Jeg har prøvd mye rart, men det er første gang i mitt liv at jeg med hånden på hjertet kan skryte noe sånn opp i skyene. Så jeg vil absolutt anbefale det til de som problemer med knoklene


BRUKERE AV LECTINECT MUNNHELSE:

151x160-torilToril Bergstrøm, Fredrikstad

– Har fått stabil og god ånde 

Det var først da datteren min påpekte den dårlige ånden at jeg forstod at jeg måtte gjøre noe med problemet. Jeg bestemte meg for å prøve Lectinect Munnhelse, for å se om det kunne hjelpe. Jeg merket bedring med en gang jeg begynte med produktet og etter et par uker var jeg kvitt plagene mine. Nå tar jeg en tablett etter frokost/tannpuss hver dag.  I motsetning til tyggegummi som kun gir umiddelbar hjelp, syns jeg Lectinect Munnhelse gir mer stabil, god ånde over tid.


Sture Sigvaldsen, Alta

– Slik ble jeg kvitt dårlig ånde

Jeg hadde dårlig ånde i et par-tre år før jeg kom over annonsen for Lectinect Munnhelse.Jeg syntes det virket interessant, da produktet skulle behandle problemet på en litt annen måte enn et vanlig frisk-pust produkt. Min kone merket bedringen fort etter at jeg begynte å bruke produktet. Og problemet med dårlig ånde var borte etter to ukers bruk. Nå tar jeg en tablett hver kveld etter tannpuss. Selv om jeg glemmer å ta tablettene med på for eksempel reise, og det går noen dager uten, så holder ånden seg stabilt god. Det er godt å vite at man ikke lengre har dårlig ånde når man er i kontakt med folk, og jeg vil helt klart anbefale andre å teste ut produktet


Elise S, Oslo* 

– Dette kjøper jeg til mannen min

Jeg bruker ikke Lectinect Munnhelse selv, men kjøper det til mannen min. Han sier selv at han ikke merker annet enn mer friskhet i munnen. Jeg merker at han har mye bedre ånde og en friskere pust. Jeg anbefaler dette sterkt til andre som sliter med dårlig ånde


*brukeren ønsker ikke fullt navn publisert, men vil bekrefte uttalelsen til Forbrukermyndighetene om de skulle ønske dette.


BRUKERE AV LECTINECT AKTIV+:

151x143_leifLeif Erik Koehler, Bergen

– Beste produktet for mine ledd

Jeg var aktiv idrettsutøver som ung. Dessverre måtte jeg gi opp idretten på grunn av trøblete knær. Gjennom årene har jeg prøvd mange forskjellige kosttilskudd for ømme og stive ledd, men dette er det beste. Jeg står og går mye i mitt arbeid, og gode sko og Lectinect Aktiv+ gjør det lettere for meg å gjennomføre arbeidsdagen. På fritiden liker jeg å gå turer i naturen, og det er lettere for meg nå, siden Lectinect Aktiv+ har hjulpet mine trøblete knær.


151x160_bjarneBjarne Wilmann, Grimstad

– Dette hjalp mine ømme knær

Jeg er en 66 årig spinninginstruktør, som er aktiv både på sykkel og i slalåmbakken. Lectinect Aktiv+ hjelper meg til å ha den spreke hverdagen jeg ønsker. Tidligere har jeg hatt småplager i ledd, spesielt knærne. Det kunne ta flere uker å lindre et ømt kne. Nå har jeg ikke slike problemer lengre. Dette er et produkt jeg absolutt kan anbefale til andre aktive voksne som har plager med muskler og ledd.


151x160_bjarneKjerstin Carlson, Tromsø

– Dette hjelper meg til en aktiv livsstil

«I mange år slet jeg med knærne, og særlig med mitt høyre kne. I perioder var jeg så dårlig at jeg hverken kunne gå turer, gå i trapper, trene eller sykle. Det opplevdes som et tap av livskvalitet, da jeg liker å være aktiv.

En kollega som har kunnskap om naturprodukter, anbefalte meg å prøve nyper for ledd og muskler. Jeg fant Lectinect sitt nypebaserte produkt via en annonse, og bestilte produktet. Det tok litt tid før jeg merket noe, men etter et par måneder ble jeg bedre i knærne.

Jeg hadde et opphold i bruk av Lectinect Aktiv+ for å prøve et annet produkt, men da ble jeg verre. Jeg bestemte meg da for å bruke Lectinect Aktiv+ fast. I dag tar jeg 3-4 tabletter Lectinect Aktiv+ hver dag. Jeg er nå helt fin i kneet og både sykler og trener, og kan være i normal aktivitet. Dette produktet har virkelig gitt meg en bedre hverdag.


BRUKERE AV LECTINECT NATURLIG JOD:

Tone Jenssen Løbekk, Leirsund

– Nå fryser jeg mindre og har mer overskudd

I fire år var formen min dårlig. Jeg hadde lite overskudd og frøs mye. Tærne var konstant dypfryste. Etter flere legeundersøkelser viste det seg at jeg mest sannsynlig manglet jod.

Jeg ønsker ikke å drikke melk eller spise brunost. Hvit fisk er jeg heller ikke så flink til å få i meg. Jeg spurte om råd i min lokale helsekostbutikk, og fikk anbefalt Lectinect Naturlig Jod. Allerede etter 3-4 dagers bruk merket jeg at jeg fikk mye mer overskudd. Og nå fryser jeg også mindre.

Det er deilig å orke litt igjen, og jeg er glad for at dette produktet hjalp så raskt. Nå støvsuger jeg til og med om kvelden, og det har ikke skjedd på noen år, for å si det sånn. Takk til Lectinect Naturlig Jod, som ga meg futten tilbake.


BRUKERE AV LECTINECT MELATONIN FORTE:

Torunn Knutsen, Os

– Fikk endelig hjelp til å sovne

Jeg slet lenge med å få sovne. Når jeg omsider fikk sove, så våknet jeg ofte opp etter kun 1 time.

Etter hvert har jeg prøvd mange søvnprodukter, men uten å få hjelp. Derfor var jeg skeptisk da jeg så annonsen for Lectinect Melatonin Forte. Men jeg tok sjansen, og bestilte prøvepakken.  Resultatet var fantastisk, det virket med en gang, den første kvelden!

Jeg tar en tablett Lectinect Melatonin Forte hver kveld, og etter en liten stund så er jeg «vekke». Nå sover jeg mange timer hver natt, og dette er uvanlig for meg.

Jeg har allerede anbefalt Lectinect Melatonin Forte til familiemedlemmer med søvnplager.


Tove Helen Larsen, Os

– Hjelper meg til å mestre skiftarbeid

Jeg slet lenge med at jeg kun sov i noen få timer, Så våknet jeg, og det tok lang tid før jeg fikk sove igjen. Dette var svært plagsomt, og det gikk ut over hverdagen min,

Men så anbefalte min mor meg å prøve melatonin. Jeg så en annonse for Lectinect Melatonin Forte på Facebook, og bestilte prøvepakken. Det har jeg ikke angret på.

Jeg tok den første tabletten mens jeg var på kjøkkenet, og merket allerede etter ganske få minutter at jeg måtte gå for å legge meg.

Nå har endelig jeg fått en god nattesøvn, og våkner opp uthvilt.

Det er også fantastisk at produktet hjelper meg til å mestre skiftarbeid. Jeg kan nå ta nattevakter, og får sove på dagtid, takket være Lectinect Melatonin Forte.

Jeg kan trygt si til alle som sliter med søvnplager: prøv Lectinect Melatonin Forte.


Janne Nodeland, Kristiansand

– Deilig å våkne frisk og opplagt

Jeg har en livsstil som ikke skulle tilsi at jeg har søvnplager. Jeg trener mye, røyker ikke, legger meg til samme tid hver kveld og står opp til samme tid hver morgen.

Likevel lå jeg lenge før jeg fikk sover, selv om jeg var skikkelig trøtt. Kjente på en uro i kroppen og sovnet veldig seint. I tillegg våknet jeg 3-4 ganger i løpet av natten.

Opp gjennom årene har jeg forsøkt mange ulike produkter for å få sove gjennom natten. De eneste som hjalp meg gjorde at jeg fikk hangover i 2 døgn etter hver gangs bruk. Jeg har en krevende jobb som jeg merker blir tyngre om jeg ikke har sovet godt om natten.

En dag så jeg annonse for Lectinect Melatonin Forte på Facebook, og ble overrasket over at det nå var til salgs som kosttilskudd i Norge. Jeg bestilte derfor kjapt en prøvepakke, og fikk den i postkassen etter kort tid. Siden jeg var redd for at heller ikke dette virket, pauset jeg abonnementet før jeg hadde fått prøvd produktet.

Første kvelden tok jeg sugetabletten en halvtime før leggetid og må ha sovnet ganske fort. Jeg våknet ikke før vekkerklokken ringte neste morgen, og var svært overrasket over at jeg hadde sovet hele natten. Det var utrolig deilig å sove godt og komme på jobb og være uthvilt.

Jeg kontaktet Lectinect for å åpne opp igjen abonnementet, og for å fortelle hvor bra produktet virker for meg.

I løpet av de første ukene sov jeg bedre enn jeg har gjort på mange år!

Jeg ser i kommentarfelt på Facebook at noen lurer på om dette faktisk virker og lurer på om de som står frem i reklamen er ekte. Det jeg kan si er at: JA, det virker på meg! Jeg kan absolutt anbefale Lectinect Melatonin Forte til andre!

Jeg har ikke merket noen bivirkninger av Lectinect Melatonin Forte. Tidligere, da jeg sov dårlig, var jeg plaget med tungt hode på jobb, men det har jeg ikke lenger. Derfor vil jeg  fortsette med Lectinect Melatonin Forte.


Ingveig O. Gundersen, Heimdal

– Merket fantastisk virkning første kvelden

Jeg hadde forferdelige søvnproblemer, mange netter fikk jeg ikke sove og noen ganger ble det bare en times søvn. Dette gjorde meg helt utslitt.

Jeg har prøvd alt for å få sove, uten å få ordentlig hjelp. Men så kom jeg over reklame for Lectinect Melatonin Forte. Jeg ringte til kundeservice og bestilte, siden jeg kjente til firmaet Lectinect fra før, og bruker flere av produktene deres.

Prøvepakken kom i postkassen, og allerede den første kvelden merket jeg en fantastisk virkning. Jeg sovnet raskt og våknet uthvilt. Humøret og alt ble bedre, og det er rett og slett godt å være til.

Nå tar jeg produktet hver kveld. Jeg sover bra, og det er så utrolig godt. Jeg blir så glad og er i godt humør.

Jeg kan trygt si til alle som sliter med søvnplager: Prøv Lectinect Melatonin Forte. Det er i hvert fall det eneste som hjelper meg!


Erik*, Hordaland

– Beste Melatonin-produktet jeg har prøvd

Det er et fantastisk produkt dere tilbyr! Jeg har forsøkt ulike produkter som har innhold av melatonin, kjøpt med resept på apotek. Jeg er altså ingen novise i faget.

Jeg har slitt å finne ro for å få høy kvalitet på søvnen, og har hatt brå oppvåkninger før sjølve søvnen er etablert.

Lectinect Melatonin Forte er langt å foretrekke framfor de medikamenter jeg har fått foreskrevet av lege. Det gir et ganske umiddelbart behov for å gå og legge seg kort tid etter inntak, og gir en hurtig «innsovningsfase».

At Lectinect Melatonin Forte har «bare» 1mg melatonin er også positivt. Det er sterk nok dosering for at jeg får sovne, og gjør at jeg våkner uthvilt neste morgen.


*brukeren ønsker ikke fullt navn publisert, men vil bekrefte uttalelsen til Forbrukermyndighetene om de skulle ønske dette.