Brukererfaringer

Her kan du lese uttalelser fra brukere av våre produkter. Bak samtlige sitat er det skriftlige avtaler, og brukeren har godkjent både sin uttalelse og at vi kan bruke denne offentlig. Noen få brukere ønsker ikke å stå fram med fullt navn, også for disse foreligger signerte avtaler, som kan framvises om myndigheter ber om dokumentasjon. Vi hører gjerne din erfaring med våre produkter, kontakt oss her.

Klikk gjerne på linkene nedenfor om du vil gå direkte til brukeruttalelser for et utvalgt produkt.


Lectinect Mage

Lectinect K2 Superior

Lectinect Naturlig Jod

Lectinect Melatonin Forte


BRUKERE AV LECTINECT MAGE:

Over 100.000 nordmenn har fått prøve Lectinect Mage. Det kom på markedet i 2007 og ble raskt en bestselger mot mageproblemer. Produktet er nå oppgradert med å tilsette kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Det inneholder også hyllebær som kan støtte immunforsvaret. Tilbakemeldingene fra brukere er meget positive, man har opplevd bedringer innen følgende hovedområder:

  • hjelp mot mageproblemer som løs mage, treg mage og luft i magen
  • styrking av immunforsvaret, brukere føler seg mer opplagte og har sjeldnere forkjølelsessymptomer

Kari Tjønn Skogen, Notodden

– Gir meg hjelp enda raskere

I juni 2020 fikk jeg spørsmål om jeg ville teste en ny versjon av Lectinect Mage, med kalsium i tillegg til hyllebær. Jeg syntes det var verdt forsøket, og ble med på testen.

Nå har jeg prøvd de nye tablettene i 2 måneder, og utrolig nok opplever jeg at de er enda bedre for magen min enn de gode, gamle tablettene. I tillegg opplever jeg at de gir meg hjelp enda raskere.

Da er valget mitt enkelt, jeg vil gjerne bruke Nye Lectinect Mage. Tusen takk for et supert hjelpemiddel for min mage. Nå kan jeg spise og drikke hva jeg vil.


Harriet Volden Pedersen, Svelvik:

– Enda bedre for magen

Jeg er sjeleglad for den hjelpen Lectinect Mage har gitt meg i mange år. I juni 2020 fikk jeg tilbud om å teste den nye versjonen av Lectinect Mage, med kalsium i tillegg til hyllebær.

Etter 2 måneders bruk synes jeg de nye tablettene fungerer enda bedre for magen min. Jeg merket en positiv effekt allerede etter et par dagers bruk.

Jeg er derfor svært fornøyd med den nye Lectinect Mage. Dette er et produkt jeg virkelig anbefaler, men vær tålmodig og gi det en sjanse til å virke over tid.


150x170_camillaCamilla Øverby, Arneberg

– Endelig fikk jeg mindre luft i magen

Jeg hadde problemer med luft og ubehag i magen i mange år. Plagene ble til slutt så store at det begynte å gå utover nattesøvnen. Det var frustrerende for en relativt slank kvinne som meg å se ut som jeg var gravid i 4-5 måned. Det satt til og med en demper på lysten å gå rundt i bikini på sydenferien. Jeg merket at det gikk ut over selvtilliten.

Jeg fortalte svigermor om plagene mine og hun anbefalte meg å prøve Lectinect Mage. Jeg var desperat etter en løsning på mageproblemene, og ga produktet en sjanse. Jeg startet med et brett og tok 1 tablett hver morgen. Til min lettelse var plagene borte allerede etter 2 dager. Og heldigvis var også «gravid-magen» forsvunnet. Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk til produktet, men det kunne jo ikke skade å prøve når en i familien anbefalte det.

Jeg er i utgangspunktet skeptisk til helsekostprodukter, men dette produktet har hjulpet meg til en mye bedre hverdag. Derfor vil jeg dele min erfaring, og anbefaler Lectinect Mage til alle andre som har problemer med magen.


Oddvar Øyangen, Oslo

– Jeg hadde oppblåst og ugrei mage, det er borte nå

Etter 2 måneders bruk av Lectinect Mage tok Oddvar Øyangen fra Oslo kontakt for å fortelle sin historie:
Jeg slet med en ugrei mage som var oppblåst og måtte ofte på toalettet, uten særlige resultater. Dette skapte et generelt ubehag i livet mitt.

Jeg ble undersøkt for å se om det forelå sykdom, men man fant ikke noe konkret. Da tok jeg valget om å prøve Lectinect Mage som jeg hadde sett reklame for. Jeg var skeptisk, men det kostet heldigvis lite å prøve.

Jeg tok en tablett før leggetid og etter kort tid fikk jeg regulær tømming av magen hver morgen. Dette ga meg en klart bedre hverdag. Nå har jeg brukt Lectinect Mage i 2 måneder og kommer ikke til å slutte!


Laila Tangen Rokstad, Hegra

– Jeg plages ikke lenger med hard mage

Jeg plagdes veldig med magen. Den var hard og jeg fikk ikke gått på do. Gjennom årene har jeg forsøkt mye forskjellig, men hadde ikke funnet noe som virket.

Jeg så en reklame for Lectinect Mage i et blad og fikk også anbefalt produktet av en venn. Derfor ville jeg forsøke. Så for vel et år siden kjøpte jeg Lectinect Mage i min lokale helsekostbutikk.

Bedringen kom allerede etter et par ukers tid, og dette gjorde hverdagen min mye enklere. Magen min har det veldig bra nå. Jeg har kun hatt ett opphold i bruken, da jeg glemte å kjøpe inn før en helg. Det var ikke bra, og magen ble hard med en gang. Så nå passer jeg på å ta en tablett hver kveld før jeg går til sengs. Da får jeg gått på do straks jeg har fått i meg frokosten.

Jeg kan ikke unnvære Lectinect Mage og anbefaler produktet på det varmeste.


karen-marie-brukererfaringKaren Eline Bjørke, Lye

– Endelig slutt på 30 år med mageplager

Jeg har brukt Lectinect Mage siden 2008. Jeg har hatt plager med luft i magen helt siden jeg gikk på videregående. Jeg slet også en del med treg mage, og har prøvd alle slags kostråd og kjerringråd for å bli kvitt mageplagene.

Etter at jeg startet med Lectinect Mage virker endelig magen slik den skal. Jeg merket raskt bedring av plagene. Tar nå fast en tablett hver morgen, og det er stor forskjell på før og etter. Jeg pleier å si at det er «før og etter» Lectinect Mage for meg. Jeg er ganske fornøyd med at det er slutt på 30 år med luftplager. Anbefaler Lectinect Mage til alle som gidder å høre på!

Til vanlig spiser jeg nokså fornuftig og variert. Jeg har vært blodgiver hele livet, hvor det er strenge krav til medikamenter. Det er ikke et problem å kombinere Lectinect Mage med dette.


Elin Monsen, Røkland

– Allerede etter tre dager merket jeg forskjell

Etter mange år med en stadig mer kranglete mage, hadde jeg gitt opp å bli helt bra. Jeg var til slutt så plaget med løs mage at jeg kunne ikke ha noen avtaler tidlig på dagen. Jeg så en annonse for Lectinect Mage, og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve. Men jeg må innrømme at troen ikke var stor. Allerede etter 3 dager merket jeg forskjell! Jeg er utrolig glad for at Lectinect Mage finnes, og har anbefalt produktet til mange!


grete_151x156

Grethe Østervold, Eiksmarka

– Dobbel dose Lectinect Mage hjalp meg

Helt fra jeg var liten har jeg hatt mageplager, og måtte alltid passe på mat og drikke. Sukker, melk og etter hvert hvetemel sørget for at magen kom i ulage. Jeg prøvde utallige gode råd uten gode resultater.

Arbeidsdager kunne gjerne starte fint, men en time etter lunsj begynte det. Uansett hva jeg spiste (brødmat, salat, knekkebrød), så var de siste to timene ille – hver dag. Så ble jeg anbefalt å prøve Lectinect Mage. Jeg hadde allerede prøvd det en kort periode for noen år siden uten suksess. Men min søster anbefalte meg å prøve på nytt – denne gangen med dobbel dose. Her er det ikke så mye å si annet enn at jeg ikke har hatt mageproblemer siden jeg begynte å ta to piller for dagen – en morgenen og om kvelden. På en vanlig arbeidsdag skulle mageproblemene normalt dukket opp etter lunsj. Men jeg er fortsatt like fin i magen, og livet er blitt adskillig enklere takket være Lectinect Mage.


Eli_151x191

Eli Synnøve Askersud, Hvittingfoss

– Lindret halsbrann

Jeg måtte være veldig forsiktig med hva jeg spiste. Det var en god del matvarer jeg måtte holde meg unna. I 2007 så jeg en annonse for Lectinect Mage, og tenkte at dette var verdt å prøve. Det tok vel 2 måneder før jeg merket bedring, men da forsvant også plagene. Heldigvis ga jeg ikke opp. Lectinect Mage lindret halsbrannen og har gjort det slik at jeg kan spise all slags mat uten noen problemer etterpå, og det er så fint! Jeg har også fortalt andre om hvor godt det har virket for meg.


Christina Hellevik, Brussel

– Halsbrannen ble lindret!

Jeg slet når jeg spiste syreholdig mat. Plagene var størst når jeg stresset, for eksempel i eksamenstider. Jeg fikk prøve Lectinect Mage, og allerede etter et par uker merket jeg forbedringer. Jeg har nå brukt produktet hver dag i 2 måneder, og halsbrannen lindres nesten umiddelbart når jeg tar en tablett. Jeg vil fortsette å bruke Lectinect Mage.


Bente Glenjen, Fyllingsdalen

– Tok knekken på mine mageplager

Ingen fant noen løsning på mageproblemene mine og jeg følte meg slapp. Jeg fikk prøve Lectinect, og opplevde at jeg fikk lindring for min lette magekatarr. Jeg mener bestemt at Lectinect tok knekken på mine plager.


BRUKERE AV LECTINECT K2 SUPERIOR:

astrid_fikk_hjelp_med_vitamin_k2Astrid Eriksen, Lillehammer

– Nå er armen min blitt bra

Jeg slet med en dårlig arm, og hadde ikke særlig mye overskudd. Men så kom jeg over Lectinect K2 Superior, og det gjorde susen! Allerede etter tre ukers bruk har jeg fått overskudd «deluxe», og kan bruke den armen som før var dårlig.

Nå føler jeg meg sterkere, og det gjør bare så godt. Jeg liker å gå turer, og har bestemt meg for å starte på treningssenter. En stor takk til Lectinect K2 Superior.

astrid_fikk_hjelp_med_vitamin_k2Ove Myhre, Bergen

– Ubehaget forsvant med tilskudd av vitamin K2

Jeg har nå brukt Lectinect K2 Superior i ca. 1 ½ år. Før hadde jeg store problemer med å gå turer, da jeg hadde plager med fotsålene og  ryggen. Jeg måtte gi meg etter rundt 500 meter. Men etter ca. 6 mnd. bruk av Lectinect K2 Superior kunne jeg gå lange turer!

Etter en operasjon  ryggen i 1999 orket jeg ingenting. Det var så mye plager med i legger og lår at det gikk utover nattesøvnen. Ubehaget gjorde også at jeg var ofte borte  fra jobben. Bank i bordet – etter at jeg begynte å bruke Lectinect K2 Superior ert nå gått 1 år siden siste fraværsdag. Pusten og kondisjonen er også mye bedre. Nå går jeg lange turer på fjellet 2-3 ganger i uken. Føler meg kjempebra, takker være Lectinect K2 Superior !


Anne_britt_fikk_hjelp_mot_fotplagerAnne Britt Waaler, Enebakk

– Dette hjalp mot fotplagene mine 

Jeg hadde mye ubehag i kroppen, særlig i føttene. Tærne låste seg, og det kjentes ut som nervene lå utenpå, og snørte seg sammen, noe som var svært ubehagelig. Dette var jeg plaget med noen år, og måtte både massere og stå opp mange ganger om natten. Så bestemte jeg meg for å prøve Lectinect K2 Superior, og tro det eller ei, men det tok ikke lang tid før jeg merket forskjell. Nå må jeg verken massere eller stå opp om natten. Når man har vært plaget i mange år, og ingenting hjalp, så vil jeg påstå at det er takket være Lectinect K2 Superior at jeg nå har det bra :) Takk.


bjarne_fikk_lindring_ømme_knærBjarne Verdal, Fossdal

– Knærne mine ble mye bedre

Jeg kan i hvert fall bekrefte at for min del så er effekten helt fantastisk. Knærne mine er ikke til å kjenne igjen. Før måtte jeg holde meg i rekkverket når jeg gikk ned trappen, nå går jeg helt normalt. Og turer i skog og mark er ikke lengre vanskelig. Jeg har prøvd mye rart, men det er første gang i mitt liv at jeg med hånden på hjertet kan skryte noe sånn opp i skyene. Så jeg vil absolutt anbefale det til de som problemer med knoklene


BRUKERE AV LECTINECT MUNNHELSE:

151x160-torilToril Bergstrøm, Fredrikstad

– Har fått stabil og god ånde 

Det var først da datteren min påpekte den dårlige ånden at jeg forstod at jeg måtte gjøre noe med problemet. Jeg bestemte meg for å prøve Lectinect Munnhelse, for å se om det kunne hjelpe. Jeg merket bedring med en gang jeg begynte med produktet og etter et par uker var jeg kvitt plagene mine. Nå tar jeg en tablett etter frokost/tannpuss hver dag.  I motsetning til tyggegummi som kun gir umiddelbar hjelp, syns jeg Lectinect Munnhelse gir mer stabil, god ånde over tid.


Elise S, Oslo* 

– Dette kjøper jeg til mannen min

Jeg bruker ikke Lectinect Munnhelse selv, men kjøper det til mannen min. Han sier selv at han ikke merker annet enn mer friskhet i munnen. Jeg merker at han har mye bedre ånde og en friskere pust. Jeg anbefaler dette sterkt til andre som sliter med dårlig ånde


*brukeren ønsker ikke fullt navn publisert, men vil bekrefte uttalelsen til Forbrukermyndighetene om de skulle ønske dette.


BRUKERE AV LECTINECT NATURLIG JOD:

Tone Jenssen Løbekk, Leirsund

– Nå fryser jeg mindre og har mer overskudd

I fire år var formen min dårlig. Jeg hadde lite overskudd og frøs mye. Tærne var konstant dypfryste. Etter flere legeundersøkelser viste det seg at jeg mest sannsynlig manglet jod.

Jeg ønsker ikke å drikke melk eller spise brunost. Hvit fisk er jeg heller ikke så flink til å få i meg. Jeg spurte om råd i min lokale helsekostbutikk, og fikk anbefalt Lectinect Naturlig Jod. Allerede etter 3-4 dagers bruk merket jeg at jeg fikk mye mer overskudd. Og nå fryser jeg også mindre.

Det er deilig å orke litt igjen, og jeg er glad for at dette produktet hjalp så raskt. Nå støvsuger jeg til og med om kvelden, og det har ikke skjedd på noen år, for å si det sånn. Takk til Lectinect Naturlig Jod, som ga meg futten tilbake.


BRUKERE AV LECTINECT MELATONIN FORTE:

Torunn Knutsen, Os

– Fikk endelig hjelp til å sovne

Jeg slet lenge med å få sovne. Når jeg omsider fikk sove, så våknet jeg ofte opp etter kun 1 time.

Etter hvert har jeg prøvd mange søvnprodukter, men uten å få hjelp. Derfor var jeg skeptisk da jeg så annonsen for Lectinect Melatonin Forte. Men jeg tok sjansen, og bestilte prøvepakken.  Resultatet var fantastisk, det virket med en gang, den første kvelden!

Jeg tar en tablett Lectinect Melatonin Forte hver kveld, og etter en liten stund så er jeg «vekke». Nå sover jeg mange timer hver natt, og dette er uvanlig for meg.

Jeg har allerede anbefalt Lectinect Melatonin Forte til familiemedlemmer med søvnplager.


Tove Helen Larsen, Os

– Hjelper meg til å mestre skiftarbeid

Jeg slet lenge med at jeg kun sov i noen få timer, Så våknet jeg, og det tok lang tid før jeg fikk sove igjen. Dette var svært plagsomt, og det gikk ut over hverdagen min,

Men så anbefalte min mor meg å prøve melatonin. Jeg så en annonse for Lectinect Melatonin Forte på Facebook, og bestilte prøvepakken. Det har jeg ikke angret på.

Jeg tok den første tabletten mens jeg var på kjøkkenet, og merket allerede etter ganske få minutter at jeg måtte gå for å legge meg.

Nå har endelig jeg fått en god nattesøvn, og våkner opp uthvilt.

Det er også fantastisk at produktet hjelper meg til å mestre skiftarbeid. Jeg kan nå ta nattevakter, og får sove på dagtid, takket være Lectinect Melatonin Forte.

Jeg kan trygt si til alle som sliter med søvnplager: prøv Lectinect Melatonin Forte.


Janne Nodeland, Kristiansand

– Deilig å våkne frisk og opplagt

Jeg har en livsstil som ikke skulle tilsi at jeg har søvnplager. Jeg trener mye, røyker ikke, legger meg til samme tid hver kveld og står opp til samme tid hver morgen.

Likevel lå jeg lenge før jeg fikk sover, selv om jeg var skikkelig trøtt. Kjente på en uro i kroppen og sovnet veldig seint. I tillegg våknet jeg 3-4 ganger i løpet av natten.

Opp gjennom årene har jeg forsøkt mange ulike produkter for å få sove gjennom natten. De eneste som hjalp meg gjorde at jeg fikk hangover i 2 døgn etter hver gangs bruk. Jeg har en krevende jobb som jeg merker blir tyngre om jeg ikke har sovet godt om natten.

En dag så jeg annonse for Lectinect Melatonin Forte på Facebook, og ble overrasket over at det nå var til salgs som kosttilskudd i Norge. Jeg bestilte derfor kjapt en prøvepakke, og fikk den i postkassen etter kort tid. Siden jeg var redd for at heller ikke dette virket, pauset jeg abonnementet før jeg hadde fått prøvd produktet.

Første kvelden tok jeg sugetabletten en halvtime før leggetid og må ha sovnet ganske fort. Jeg våknet ikke før vekkerklokken ringte neste morgen, og var svært overrasket over at jeg hadde sovet hele natten. Det var utrolig deilig å sove godt og komme på jobb og være uthvilt.

Jeg kontaktet Lectinect for å åpne opp igjen abonnementet, og for å fortelle hvor bra produktet virker for meg.

I løpet av de første ukene sov jeg bedre enn jeg har gjort på mange år!

Jeg ser i kommentarfelt på Facebook at noen lurer på om dette faktisk virker og lurer på om de som står frem i reklamen er ekte. Det jeg kan si er at: JA, det virker på meg! Jeg kan absolutt anbefale Lectinect Melatonin Forte til andre!

Jeg har ikke merket noen bivirkninger av Lectinect Melatonin Forte. Tidligere, da jeg sov dårlig, var jeg plaget med tungt hode på jobb, men det har jeg ikke lenger. Derfor vil jeg  fortsette med Lectinect Melatonin Forte.


Ingveig O. Gundersen, Heimdal

– Merket fantastisk virkning første kvelden

Jeg hadde forferdelige søvnproblemer, mange netter fikk jeg ikke sove og noen ganger ble det bare en times søvn. Dette gjorde meg helt utslitt.

Jeg har prøvd alt for å få sove, uten å få ordentlig hjelp. Men så kom jeg over reklame for Lectinect Melatonin Forte. Jeg ringte til kundeservice og bestilte, siden jeg kjente til firmaet Lectinect fra før, og bruker flere av produktene deres.

Prøvepakken kom i postkassen, og allerede den første kvelden merket jeg en fantastisk virkning. Jeg sovnet raskt og våknet uthvilt. Humøret og alt ble bedre, og det er rett og slett godt å være til.

Nå tar jeg produktet hver kveld. Jeg sover bra, og det er så utrolig godt. Jeg blir så glad og er i godt humør.

Jeg kan trygt si til alle som sliter med søvnplager: Prøv Lectinect Melatonin Forte. Det er i hvert fall det eneste som hjelper meg!


Erik*, Hordaland

– Beste Melatonin-produktet jeg har prøvd

Det er et fantastisk produkt dere tilbyr! Jeg har forsøkt ulike produkter som har innhold av melatonin, kjøpt med resept på apotek. Jeg er altså ingen novise i faget.

Jeg har slitt å finne ro for å få høy kvalitet på søvnen, og har hatt brå oppvåkninger før sjølve søvnen er etablert.

Lectinect Melatonin Forte er langt å foretrekke framfor de medikamenter jeg har fått foreskrevet av lege. Det gir et ganske umiddelbart behov for å gå og legge seg kort tid etter inntak, og gir en hurtig «innsovningsfase».

At Lectinect Melatonin Forte har «bare» 1mg melatonin er også positivt. Det er sterk nok dosering for at jeg får sovne, og gjør at jeg våkner uthvilt neste morgen.


*brukeren ønsker ikke fullt navn publisert, men vil bekrefte uttalelsen til Forbrukermyndighetene om de skulle ønske dette.