Mitt dårlige kne er ikke lenger et hinder for en aktiv livsstil

Kjerstin Carlson: Nå kan jeg både sykle og trene, og kan være i normal aktivitet.

Publisert 15. august 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Kjerstin slet i mange år med et dårlig kne. Et råd fra en kollega ble løsningen.

I mange år slet jeg med knærne mine, og da spesielt mitt høyre kne, forteller Kjerstin Carlson fra Tromsø.

I perioder var jeg så dårlig at jeg hverken kunne gå turer, gå i trapper, trene eller sykle. Det opplevdes som et tap av livskvalitet, da jeg liker å være aktiv.

En kollega som har kunnskap om naturprodukter, anbefalte meg å prøve nyper for ledd og muskler. Jeg fant Lectinect sitt nypebaserte produkt via en annonse, og bestilte produktet.

Ble bedre etter et par måneder

Kjerstin opplevde at det tok litt tid før hun merket noe forskjell, men etter et par måneder bruk av Lectinect Aktiv+ ble hun bedre i knærne.

Da jeg hadde et opphold i bruk av Lectinect Aktiv+ for å prøve et annet produkt, ble jeg verre. Jeg bestemte meg da for å bruke Lectinect Aktiv+ fast.

«I dag tar jeg 3-4 tabletter Lectinect Aktiv+ hver dag. Jeg er helt fin i kneet og både sykler og trener, og kan være i normal aktivitet.»

Dette produktet har gitt meg en bedre hverdag, avslutter Kjerstin.

De gode vitaminene og mineralene

Lectinect har nøye satt sammen en kombinasjon av vitaminer og mineraler som kan være gode for å kunne ha en aktiv hverdag. Lectinect Aktiv+ inneholder vitamin C, vitamin D, magnesium og molybden, som alle er godkjente av fagekspertene i EFSA (EUs mattilsyn) som gode for muskler og ledd.

Hovedingrediensen i Lectinect Aktiv+ er steinnype (Rosa canina), som inneholder nesten fem ganger mer antioksidanter enn blåbær!

Nyper har et høyt naturlig innhold av C-vitamin, som bidrar til normal kollagendannelse. Det har betydning for bruskens normale funksjon, og er derfor bra for leddene

Få smidigheten i musklene tilbake

Mineralet magnesium er et av kroppens viktigste. Magnesium er nødvendig for å overføre nervesignaler til musklene. Hvis du har for lite av dette mineralet, forstyrres samspillet mellom muskelfibrene.

I tillegg til magnesium er vitamin D en god ingrediens for musklene. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og er en viktig byggestein for kroppens benbygning.

Andre erfaringer

Beste produktet for mine ledd

Ømme og stive ledd kan være en plage i hverdagen....

Dette hjalp mine ømme knær

Ømme og stive ledd kan være en plage i hverdagen....

Dette mineralet er bra for musklene dine

Mange av oss er plaget med ømme og stive muskler....

Ønsker du en smidig og mer bevegelig kropp? Lectinect Aktiv+ er satt sammen av vitaminer og mineraler som er dokumentert gode for muskler og ledd. Nå kan du få den bevegeligheten du trenger til en aktiv hverdag. 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Aktiv+, og får den første måneden for kun 79,- (vi spanderer porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Aktiv+, og får den første måneden for kun kr. 79,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser etter prøvepakken eller senere i abonnementet, kan jeg stoppe disse ved å gi beskjed pr telefon, brev eller e-post innen 4 uker (2 uker for prøvepakken) etter fakturadato for sist mottatte pakke. Etter prøvepakken får jeg faste forsendelser portofritt annenhver måned. Dette koster kun kr. 199,50 pr mnd (totalt kr. 399,- for 2 mnd forbruk). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

Ingrediensene i produktet er dokumentert av EUs mattilsyn (EFSA) som gode for muskler og ledd. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem