Beste produktet for mine ledd

KNÆRNE BLE BEDRE: Leif Erik Koehler fra Bergen fikk bedre knær.

Publisert 14. juli 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Ømme og stive ledd kan være en plage i hverdagen. For Leif Erik Koehler fra Bergen var det viktig å opprettholde en aktiv hverdag. Men trøblete knær kunne til tider gjøre dette vanskelig. 

Leif Erik var idrettsutøver som ung, men måtte dessverre gi opp idretten på grunn av trøblete knær. Gjennom årenes løp har han prøvd mange forskjellige kosttilskudd for ømme og stive ledd.

«Lectinect Aktiv+ er det beste jeg har brukt for leddene»

– Lectinect Aktiv+ er det naturproduktet som har hjulpet meg best. Jeg står og går mye i mitt arbeid og gode sko og Lectinect Aktiv+ gjør det lettere for meg å gjennomføre arbeidsdagen, forteller Leif Erik.

Det har blitt lettere for Leif Erik å holde seg aktiv også på fritiden.

– På fritiden liker jeg å gå turer i naturen, og det er lettere for meg nå, siden Lectinect Aktiv+ har hjulpet mine trøblete knær, forteller Leif Erik.

De gode vitaminene og mineralene

Lectinect har nøye satt sammen en kombinasjon av vitaminer og mineraler som kan være gode for å kunne ha en aktiv hverdag. Lectinect Aktiv+ inneholder vitamin C, vitamin D, magnesium og molybden, som alle er godkjente av fagekspertene i EFSA (EUs mattilsyn) som gode for muskler og ledd.

Hovedingrediensen i Lectinect Aktiv+ er nypesorten Rosa canina. I mange hundre år har nyper vært anerkjent som gunstig for helsen.

«Nyper har høyt innhold av vitamin C som kan ha betydning for bruskens normale funksjon»

Nyper har et naturlig høyt innhold av C-vitamin. Dette bidrar til normal kollagendannelse og betydning for bruskens normale funksjon.

Få smidigheten i musklene tilbake

Mineralet magnesium er et av kroppens viktigste. Magnesium er nødvendig for å overføre nervesignaler til musklene. Hvis du har for lite av dette mineralet, forstyrres samspillet mellom muskelfibrene.

«Magnesium er viktig for normal muskelfunksjon»

I tillegg til magnesium er vitamin D en god ingrediens for musklene. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og er en viktig byggestein for kroppens benbygning.

Andre erfaringer

4 vitaminer og mineraler som er bra for musklene dine

Mange av oss er plaget med ømme og stive muskler....

Derfor er kollagen så viktig for leddene

En normal kollagendannelse er viktig blant annet for...

Dette hjalp mine ømme knær

Ømme og stive ledd kan være en plage i hverdagen....

Ønsker du en smidig og mer bevegelig kropp? Lectinect Aktiv+ er satt sammen av vitaminer og mineraler som er dokumentert gode for muskler og ledd. Nå kan du få den bevegeligheten du trenger til en aktiv hverdag. 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Aktiv+, og får den første måneden for kun 79,- (vi spanderer porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Aktiv+, og får den første måneden for kun kr. 79,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser etter prøvepakken eller senere i abonnementet, kan jeg stoppe disse ved å gi beskjed pr telefon, brev eller e-post innen 4 uker (2 uker for prøvepakken) etter fakturadato for sist mottatte pakke. Etter prøvepakken får jeg faste forsendelser portofritt annenhver måned. Dette koster kun kr. 199,50 pr mnd (totalt kr. 399,- for 2 mnd forbruk). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

Ingrediensene i produktet er dokumentert av EUs mattilsyn (EFSA) som gode for muskler og ledd. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem