Luftplagene i magen gikk utover nattesøvnen

ALTFOR MYE LUFT I MAGEN : Camilla Øverby fant noe som hjalp

Publisert 15. august 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Mageplager kan gjøre hverdagen vanskelig. Camilla hadde konstant mye luft i magen, og det begynte å gå utover nattesøvnen. Hun er skeptisk til naturprodukter, men prøvde likevel. Det viste seg å bli løsningen på hennes mageproblemer.

Jeg hadde problemer med luft og ubehag i magen i mange år, forteller Camilla Øverby fra Arneberg. Hun gikk i perioder med altfor mye luft i magen, og syntes det var frustrerende for en relativt slank kvinne å se ut som om hun var gravid i 4-5. måned.

«Det satt en demper på selvtilliten å se ut som jeg var gravid i 4.-5. måned»

– Det hele toppet seg da jeg skulle på sydenferien, og ikke hadde lyst å gå rundt i bikini. Det satt en demper på selvtilliten å skulle gå rundt med en så stor mage, forteller hun.

Et naturlig kosttilskudd

Det var etter å ha fortalt svigermor om problemene at hun ble anbefalt Lectinect Mage. Camilla var på desperat jakt etter en løsning på mageplagene og ga produktet en sjanse.

«Til min lettelse var plagene bedret etter kun 2 dager»

– Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant. Men magen min var bedre allerede etter 2 dager. Heldigvis var også «gravid-magen» forsvunnet. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk til produktet, men det kunne ikke skade å prøve når en i familien anbefalte det, sier Camilla.

Camilla er i utgangspunktet kritisk til kosttilskudd, men dette produktet har hjulpet henne til en mye bedre hverdag. Hun ønsker derfor å dele sin erfaring med Lectinect Mage og anbefaler det til andre som har problemer med magen.

«Dette produktet anbefaler jeg til andre som har problemer med magen»

Lektiner fra hyllebær

Lectinect Mage er et naturlig kosttilskudd som inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær. Mageproblemer kan oppstå når uønskede organismer binder seg til reseptorene på tarmtottene. Lektinene kan fortrenge de uønskede organismene, og overta plassen fra dem. Deretter starter styrking av tarmens immunforsvar, og mageplagene kan avta.

Andre erfaringer

Slik fikk Elin hjelp mot mageplagene

– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke...

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer

Hyllebær er kjent for sine helsebringende egenskaper...

Nyter livet som pensjonist med hjelp fra naturprodukt

I jobben min var jeg mye på reiser, hverdagen var...

Hverdagen endret seg totalt med naturproduktet

I mange år hadde Eli Synnøve Askersrud trøbbel med...

Mageproblemer og sure oppstøt kan være svært ubehagelig å slite med, men det finnes hjelp. Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve det gratis*.

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem