Ubehag i magen

Publisert 20. oktober 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Sliter du med ubehag i magen? Ulike mageproblemer kan medføre ubehag og noen ganger sjenanse for den som rammes. Lectinect Mage kan hjelpe mot ulike mageplager.

 

Vanlige symptomer på mageplager

 

De aller fleste opplever mageplager i varierende grad en eller flere ganger i løpet av livet. Det kan for eksempel skyldes noe vi har spist, eller at vi har fått i oss fremmede mikroorganismer. I andre tilfeller er det tilsynelatende ingen åpenbar årsak. Mange brukere av Lectinect Mage forteller oss at de har «prøvd alt» uten at noe ser ut til å fungere. I slike tilfeller kan det være hjelpsomt å supplere kosten med lindrende og effektive naturprodukter.

 

Noen vanlige mageplager som kan skape ubehag i magen er:

 • Løs mage
 • Hard/treg mage
 • Luft i magen eller oppblåsthet
 • Sur mage og sure oppstøt
 • Uregelmessige toalettbesøk

 

 

Som regel er mageplager ufarlig og går over av seg selv, eller ved hjelp av endringer i kosthold og levesett. Hvis du mistenker at det er noe mer som ligger bak ubehag i magen, eller ikke gjenkjenner kroppens reaksjonsmønster, bør lege oppsøkes.

 

Derfor kan Lectinect Mage hjelpe

 

Lectinect Mage er et naturprodukt som kan ha en lindrende effekt på ubehag i magen. Produktet inneholder biologisk aktive lektiner (proteiner) fra hyllebær og antocyaner (antioksidanter).

 

Vårt fokus er derfor å sikre at hyllebærene ikke taper biologisk aktivitet på veien fra innhøsting til ferdig produkt. – Å ta en tablett Lectinect skal være helsemessig like gunstig som å spise bæret i sin naturlige form, rett fra treet.

 

Vi har derfor utviklet laboratorietester som kontrollerer den biologiske
aktiviteten underveis i produksjonen. Kort fortalt studerer vi evnen til å
stimulere spesifikke cytokiner (små immunmolekyl) når Lectinect tilsettes en kultur av hvite blodlegemer på laboratoriet. Vi har erfart at det ofte skal svært lite til før biologisk aktivitet blir forringet. Derfor har vi finjustert alle ledd i produksjonen, og foretar løpende undersøkelser i vårt analyselaboratorium.

 

Lectinect Mage kan lektinene binde seg til ulike deler av immunforsvaret i mageområdet. Dette kan styrke tarmens immunforsvar og hjelpe mot mageplagene. Lektinene har i hovedsak to virkeområder i magen:

 

Virkeområde 1: Når mikroorganismer flyter fritt i massen i tarmen

 

En vanlig årsak til mageplager er at det har kommet uønskede organismer inn i tarmsystemet. Disse bryter ned komponenter i maten og skiller ut stoffer som gir ubehag i magen og tarmene. Lectinect Mage virker slik at det klumper sammen de uønskede organismene, som dermed blir passive og forsvinner med avføringen.

 

Virkeområde 2: Når mikroorganismer har bundet seg til reseptorer i tarmen

 

En annen årsak til ubehag i magen som følge av mageproblemer, er at uønskede organismer har bundet seg til reseptorer i tynntarmen. Lektiner fra hyllebær har den egenskapen at de kan fortrenge de uønskede organismene, og overta plassen på reseptorene i tarmen. I disse tilfelle vil virkningen av lektinene vanligvis ta lengre tid. Tynntarmen inneholder millioner av reseptorer som lektinene skal binde seg til, og det kan derfor ta 2-3 måneder før man merker bedring.

 

Tilbakemelding fra brukere

 

Over 100 000 nordmenn har prøvd Lectinect Mage etter å ha slitt med ubehag i magen og mageproblemer. Vi har fått utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger fra brukere som har fått hjelp med sine plager. En av disse er Camilla Øverby fra Arneberg. Camilla slet med mye luft og ubehag i magen i mange år, og plagene begynte å gå utover nattesøvnen.

 

«Det satte en demper for selvtilliten å se ut som jeg var gravid i 4-5. måned.»

 

Camilla var på desperat jakt etter en løsning på problemene, og ble tipset om Lectinect Mage av sin svigermor. Hun var i utgangspunktet skeptisk til naturprodukter, men prøvde likevel. Det skulle vise seg å bli løsningen på hennes mageproblemer.

 

«Til min lettelse merket jeg raskt bedring.»

 

Allerede etter to dager merket Camilla bedring, og med plagene forsvant også «gravidmagen». Camillas hverdag etter Lectinect Mage er en helt annen enn hun levde med tidligere, og hun anbefaler produktet videre til alle som har problemer med ubehag i magen.

 

Du kan lese hele Camillas historie her.

 

Vi har samlet mange av tilbakemeldingene som er delt med oss på denne siden, med godkjenning fra hver enkelt bruker. Her kan du lese om hvordan Lectinect Mage har hjulpet ved en rekke ulike tilstander av ubehag i magen:

 

 • Løs mage, treg mage og luft i magen
 • Lindring av halsbrann og sure oppstøt
 • Styrking av immunforsvaret – mange av brukerne har rapportert at de føler seg mer opplagte og har reduserte forkjølelsessymptomer

 

Ubehag i magen og stress

 

Vanlige årsaker til mageplager er enten at du har fått i deg noe du ikke tålte, eller at du stresser for mye. Dersom du opplever ubehag i magen som følge av stress er det viktig å lære å mestre stresset. Tilstanden i fordøyelsessystemet kan være en god indikator på om livssituasjonen er for stressende, og det er ikke så rart. Det er nemlig få organer som er koblet med så mange nerver til hjernen som det tarmen er. Stress kan være en utløsende årsak til ubehag i magen, men det kan også bidra til å forverre symptomene etter at de har oppstått.

 

Dersom du stresser for mye er det viktig å følge råd om kosthold og livsstil for å få bukt med stresset. Noen gode teknikker for stressmestring kan være:

 

 • Pusteøvelser
 • Meditasjon
 • Yoga
 • Andre avslapningsøvelser

 

Har du «prøvd alt» mot ubehag i magen?

 

Har du prøvd mange råd og tips mot mageplagene, men opplever ingen bedring? I så fall kan Lectinect Mage være løsningen. Lectinect AS har utviklet en unik prosess for å holde lektinene biologisk aktive, slik at kroppen kan dra nytte av de viktige proteinene raskest mulig. Noen opplever bedring etter bare noen dager, mens for andre tar det litt lengre tid. Årsaken til dette er at lektinene skal binde seg til millioner av reseptorer i tarmen, og dette kan ta alt fra dager til flere uker.

 

I tillegg er det viktig å huske på at alle har ulik tarmflora. Noen kan ha god effekt ved å ta naturprodukter, mens for andre holder det kanskje å legge om kostholdet eller foreta andre livsstilsendringer.

 

Opplever du ubehag i magen og mageproblemer? Prøv Lectinect Mage i dag, du også.

Andre erfaringer

Hard Mage

Opplever du ofte hard mage og et tregere system enn...

Hjelp mot løs mage

Behøver du hjelp mot løs mage? Opplever du ofte å...

Hyllebær

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Oppblåst mage

  Oppblåst mage er en vanlig plage blant nordmenn....

Syrenøytraliserende

De fleste av oss opplever sure oppstøt fra tid til...

Treg mage

Sliter du med treg mage og en følelse av at systemet...

Urolig mage

Sliter du med urolig mage? Har du prøvd alt, men fremdeles...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage gratis*? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis* (kun 79,- i porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem