Naturprodukter

Publisert 20. oktober 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Lectinect Mage er et naturprodukt basert på hyllebær, som har hjulpet tusenvis av nordmenn med ulike mageproblemer. Her gir vi deg en kort innføring i forskningen bak produktet.

 

Dette kjennetegner naturprodukter

 

Naturprodukter er en samlebetegnelse på produkter som er fremstilt av råvarer som finnes i naturen. Mye av dagens moderne kosthold består av industrielt bearbeidet mat, der den biologiske aktiviteten av viktige komponenter ofte er redusert. Hos Lectinect AS arbeider våre forskere med å fremstille naturprodukter med biologisk aktive lektiner (proteiner) fra bl.a. hyllebær. Vårt fokus er å sikre at våre naturprodukter ikke taper biologisk aktivitet på veien fra innhøsting til ferdig produkt.

 

Å ta en tablett Lectinect Mage eller Lectinect Immun skal være like helsemessig gunstig som å spise hyllebær i sin naturlige form, rett fra treet.

 

Vår forskning har vist at det er svært lite som skal til for at den biologiske aktiviteten blir forringet. Derfor har vi finjustert alle ledd i produksjonen, og foretar løpende undersøkelser i vårt analyselaboratorium. På den måten sørger vi for at naturproduktet Lectinect Mage har høy biologisk aktivitet når de kommer til forbrukeren.

 

Les mer: Tips mot løs mage

 

Naturprodukter med lektiner

 

Lectinect Mage kan hjelpe mot mageplager som bl.a. treg mage, løs mage og oppblåsthet. Naturproduktet inneholder lektiner fra hyllebær og antocyaner (antioksidanter). Lektinene binder seg til ulike deler av immunforsvaret i mageområdet hos mennesker, og kan starte en biologisk positiv aktivitet. Lektiner har to virkningsmåter:

 

Virkning 1: Når mikroorganismer flyter fritt i massen i tarmen

 

En vanlig årsak til mageproblemer er at det har kommet uønskede organismer i tarmen som bryter ned komponenter i maten, og skiller ut stoffer som gir ubehag. Naturprodukter fra Lectinect virker slik at de klumper sammen de uønskede organismene, som da blir passive og forsvinner med avføringen.

 

Brukere som hovedsakelig plages av uønskede organismer i tarmen, kan oppleve bedring av naturproduktet Lectinect Mage allerede etter et par dager. Det er viktig med regelmessig eller jevn tilførsel av Lectinect Mage slik at situasjonen til enhver tid er under kontroll.

 

Virkning 2: Når mikroorganismene har bundet seg til reseptorer i tarmen

 

En annen årsak til mageproblemer er at uønskede organismer binder seg til respiratorene på tarmtottene. Lektiner fra hyllebær har den egenskapen at de kan fortrenge de uønskede organismene, og overta plassen på tarmtottene. I disse tilfellene tar virkningen av lektiner vanligvis noe lengre tid. Årsaken til dette er at tynntarmen inneholder millioner av reseptorer som lektinene skal binde seg til.

 

Les også: Oppblåst mage stress

 

Virkningen av naturprodukter er individuell

 

Virkningen av naturprodukter er individuell, på samme måte som at vi reagerer ulikt på maten vi spiser. Noen kan merke bedring allerede etter 2-3 dager, mens for andre kan det ta så mye som 2-3 måneder – andre igjen vil kanskje aldri merke virkning.

 

Lectinect har hjulpet tusenvis av brukere med mageproblemer. Lectinect Mage ble utviklet i Bergen i samarbeid med Ian F. Pryme, da han var professor i biokjemi og molekylærbiologi. Fra 2014 er Pryme professor emeritus. Et av hans viktigste forskningsområder har vært lektiner og deres effekt på immunforsvaret. Les mer om forskning og kvalitet her.

 

Lurer du på om Lectinect Mage er det naturproduktet som kan lindre dine egne plager? Les mer om flere tilstander av mageproblemer her:

 

 

Opplever du mageproblemer? Prøv naturproduktet Lectinect Mage i dag.

Andre erfaringer

Hard Mage

Opplever du ofte hard mage og et tregere system enn...

Hjelp mot løs mage

Behøver du hjelp mot løs mage? Opplever du ofte å...

Hyllebær

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Oppblåst mage

  Oppblåst mage er en vanlig plage blant nordmenn....

Syrenøytraliserende

De fleste av oss opplever sure oppstøt fra tid til...

Treg mage

Sliter du med treg mage og en følelse av at systemet...

Urolig mage

Sliter du med urolig mage? Har du prøvd alt, men fremdeles...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage gratis*? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis* (kun 79,- i porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem