Kundefordeler

Lectinect – et tryggere valg

Lectinect AS er et norsk selskap som i flere år har utviklet kosttilskudd, basert på nøye kontrollerte og trygge råvarer fortrinnsvis fra planter og bær, spesielt hyllebær. Våre fageksperter jobber kontinuerlig med å utvikle gode kosttilskudd for viktige områder som eksempelvis mage, immunforsvar, hjerte, ledd og benbygning.

Som kunde hos oss er vårt mål at du skal oppleve at vi leverer kvalitet og trygghet.

Kvalitet og forskning

Bilde 026-crop

Vi stiller ufravikelige krav til produktenes kvalitet, og kvalitetssjekker hvert ledd i produksjonsprosessen. Det utføres bakteriologiske analyser for hver produksjon, og våre underleverandører følges opp regelmessig for å sikre at våre krav overholdes.

For produkter som er basert på lektiner (Lectinect Mage/Immun), analyserer vi om lektinene er biologisk aktive. Vi har selv utviklet en analysemetode, slik at vi kan kontrollere at disse viktige proteinene kan virke optimalt i kroppen.

Vår vitenskapelige rådgiver er Professor Ian F. Pryme, Bergen. Han har arbeidet i Norge siden 1967 i forskjellige stillinger innen forskning, undervisning og administrasjon. Siden 1992 har han vært Professor i Biokjemi og Molekylærbiologi. Du kan lese mer om Professor Ian F. Pryme her

Trygghet

Vår nettbutikk www.lectinect.no ble som en av landets første nettbutikker sertifisert av Trygg E-handel. Dette er en godkjenningsordning som gir forbrukerne sikkerhet for at de handler med et seriøst firma. Vi er medlem av Virke e-Handel, en bransjeorganisasjon for de seriøse bedriftene innen netthandel/postordre. Det er strenge krav til medlemmenes ansvar overfor sine kunder og til kjøpsbetingelsene.

Norsk selskap

Utsikt fra kontoret mot Ulriken

Vi ble etablert i Bergen i år 2000 under navnet Palm Research. Etter en del år med basisforskning lanserte vi i 2007 det første Lectinect-produktet. Vi utvikler produkter sammen med fagmiljøer i Norge, og har gjennom årene fått gode forslag og tilbakemeldinger fra norske brukere. Vår kundeservice og våre medarbeidere er lett tilgjengelige for de som vil komme i kontakt med oss.