D-vitamin tilskudd

Publisert 6. februar 2023. Av Bjørn H. Andreassen

 

Er du lite ute i dagslys? Da kan du ha nytte av et D-vitamin tilskudd. Lectinect D-vitamin er et kosttilskudd som kommer med tabletter til to måneders normal bruk. Dagsdosen er en tablett á 80 mikrogram D-vitamin. Bestiller du nå får du et gunstig introduksjonstilbud.

Høres dette ut som noe for deg? Les videre for å lære mer om vitaminet, og hvorfor Lectinect er et godt valg.

 

Derfor er D-vitamin viktig for kroppen

 

D-vitamin produseres i huden når den kommer i kontakt med sollys, og lagres deretter i kroppen. Når det forekommer mangel på vitaminet, kan kroppen ha behov for D-vitamin tilskudd. For lite av “solvitaminet” kan påvirke immunforsvaret og opptak av kalsium. I tillegg kan en føle seg trøttere og svakere enn vanlig. Fordi D-vitamin lagres i kroppen, er det vanlig at mangelen skjer gradvis og dermed er det ikke er så lett å oppdage.

 

Mangel på D-vitamin kan enkelt løses ved å ta et kosttilskudd. Vitaminet bidrar til viktige funksjoner som:

 

  • Normal muskelfunksjon
  • Opprettholdelse av immunforsvarets normale funksjon
  • Normalt opptak og utnyttelse av kalsium

 

Kroppen har behov for tilstrekkelige mengder av bl.a. vitamin D for å kunne opprettholde en normal funksjon. Får du ikke dette gjennom mat eller dagslys, kan du i tillegg prøve et kosttilskudd som Lectinect D-vitamin.

 

Få D-vitamin gjennom maten

 

Mistenker du at du har mangel på D-vitamin, kan dette skyldes for lite dagslys og et lite variert kosthold. Det finnes også tilfeller der mangelen skyldes for dårlig opptak i tarmen som følger av hard mage eller andre mageproblemer. Her kan maksimal dagsdose av D-vitamin tilskudd være hensiktsmessig.

 

For å kunne ta opp kalsium vi får i oss gjennom maten, behøver kroppen tilstrekkelig med D-vitamin. Kalsium er blant annet viktig for skjelettet. Kroppen bruker også D-vitamin for å styrke immunforsvaret. Personer med lavere verdier av vitaminet kan for eksempel ha sterkere forkjølelsessymptomer. Det kan også resultere i en følelse av tretthet og en svakere benbygning, samt ømme og stive muskler.

 

Visste du at D-vitamin er det eneste vitaminet kroppen kan produsere selv? Når huden kommer i kontakt med sollys, vil det produseres D-vitamin i huden. I land hvor man har “korte” dager og får lite soleksponering store deler av året, kan det være nødvendig å ta tilskudd for å unngå mangler og lavere verdier av vitaminet. Det er selvfølgelig også mulig å spise enkelte matvarer for å tilføre kroppen D-vitaminer. Gode kilder er:

 

  • Tran
  • Fet fisk som laks, ørret, sild, makrell og kveite
  • Makrell i tomat og andre fete fiskeprodukter
  • Melk tilsatt D-vitamin
  • Rogn
  • Egg
  • Margarin og meierismør

 

Spiser du ikke variert nok av ulike grunner (allergier, preferanser, stress, osv.), kan du hjelpe kroppen på vei ved å ta kosttilskudd. Kosttilskudd erstatter imidlertid ikke et variert kosthold, og bør tas som et supplement etter behov.

 

Ved å ta Lectinect D-vitamin, vil en dagsdose gi deg maksimalt anbefalt styrke. Det er mange av våre kunder som velger å ta D-vitamin tilskudd spesielt i vinterhalvåret. Slik kan du unngå å føle deg trøtt og slapp, bekjempe forkjølelsessymptomer og få nok overskudd.

 

Du kan enkelt bestille kosttilskuddet gjennom våre nettsider. Bestiller du nå, vil du få tilgang på vårt gunstige introduksjonstilbud. Vi spanderer porto.

 

Dette er Lectinect

 

Lectinect AS er et norsk selskap som ble grunnlagt i 2000 i Bergen. Det faglige utgangspunktet var molekylærbiologi, og da spesielt helsegevinstene mennesker kan få fra plantelektiner. Professor Ian F. Pryme var blant grunnleggerne, og han er fremdeles vår viktigste rådgiver.

 

Lectinect utvikler naturprodukter basert på seriøs forskning. Vi benytter alltid trygge og kontrollerte råvarer, først og fremst fra planter og bær. Det utføres bakteriologiske analyser for hver produksjon, og våre underleverandører følges opp regelmessig for å sikre at våre krav overholdes. Vårt mål er at du som kunde skal oppleve at vi leverer produkter med kvalitet og trygghet.

 

Les mer: Naturprodukter fra Lectinect

 

Lectinect.no er også en av de første nettbutikkene som ble sertifisert av Trygg E-Handel. Dette er en godkjenningsordning som gir forbrukere sikkerhet for at de handler av et seriøst firma.

 

Har du spørsmål om hvordan Lectinect D-vitamin fungerer eller eventuelle andre spørsmål? Sjekk ut vår oversikt over spørsmål og svar.

Andre erfaringer

Hyllebær

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster...

Kollagen

Er du plaget av ømme muskler og stive ledd? Kollagen...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Sure Oppstøt

De fleste vil fra tid til annen oppleve sure oppstøt....

Hard mage tips

Sliter du med treg eller hard mage? Her har vi samlet...

Luft i magen tips

Sliter du med luft i magen? Luft i magen kan oppstå...

Tips mot løs mage

De fleste av oss har på et eller annet tidspunkt opplevd...

Oppblåst mage stress

Stress er en veldig vanlig årsak til oppblåst mage,...

Bestill Lectinect D-vitamin i dag til gunstig introduksjonspris!

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden for kun 79,- (vi spanderer porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect D-vitamin, og får de to første månedene for kun kr. 79,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser etter prøvepakken eller senere i abonnementet, kan jeg stoppe disse ved å gi beskjed pr telefon, brev eller e-post innen 4 uker etter fakturadato for sist mottatte pakke. Etter prøvepakken får jeg faste forsendelser portofritt annenhver måned. Dette koster kun kr. 99,50 pr mnd (totalt kr. 199,- for 2 mnd forbruk). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

 

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem |