Mageproblemer

Publisert 17. april 2024. Av Bjørn H. Andreassen

 

Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er rammet opplever du kanskje tilstanden som ubehagelig eller besværlig, og kanskje også som sjenerende. De aller fleste rammes i varierende grad av mageproblemer en eller annen gang i løpet av livet. Som regel går tilstanden over av seg selv, men dersom du har et sensitivt fordøyelsessystem kan Lectinect Mage være til god hjelp.

 

Ulike tilstander av mageproblemer

 

Plager og symptomer knyttet til mage og tarm, kommer i en rekke ulike varianter med enda flere potensielle bakenforliggende årsaker. Akkurat som fordøyelsessystemet er mageproblemer svært individuelle – vi sier gjerne at mageproblemer er det som er uvanlig for deg, altså det som avviker fra ditt normale reaksjonsmønster. Noen vanlige tilstander av mageproblemer kan være:

 

  • Luft i magen
  • Sure oppstøt
  • Løs mage
  • Hard mage

 

I mange tilfeller kan plager i mage og tarm spores direkte tilbake til noe vi har spist. Det kan for eksempel være noe magen ikke tolererte, matvarer som hadde gått ut på dato eller bakterieinfisert mat og drikke. Ubalanse i matinntaket kan føre til forstyrrelser i tarmfloraen og fordøyelsessystemet, som igjen kan gi utslag i mageproblemer. Er du usikker på hva plagene skyldes, eller opplever at du ikke kjenner igjen kroppens måte å reagere på, bør du kontakte lege.

 

Dette er Lectinect Mage

 

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt. Disse hjelper til med å bryte ned maten vi spiser. Dersom disse enzymene derimot ikke fungerer normalt kan man få mageplager som løs mage, hard mage, luft i magen og urolig mage.

Hundrevis av år med bruk og forskning har påvist at det er en sammenheng mellom hyllebær og menneskers immunforsvar. Hyllebær er en viktig del av Lectinect Mage. Hyllebær er kjent for å kunne støtte immunforsvaret vårt.

Vår egen forskning har dokumentert at dersom man inaktiverer proteinene i hyllebær, så reduseres også de biologiske egenskapene. Derfor har Lectinect utviklet en unik prosess slik at hyllebærene forblir biologisk aktive i tablettform, og derfor best mulig kan støtte immunsystemet

Kalsium i produktet bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt. Disse hjelper til med å bryte ned maten vi spiser. Dersom disse enzymene derimot ikke fungerer normalt kan man få mageplager som løs mage, hard mage, luft i magen og urolig mage.

 

Brukere av Lectinect Mage kan derfor både få bedre mage og støtte til immunforsvaret.

 

Les mer om forskning på Lectinect Mage her.

 

– Slet med luft og ubehag i magen i mange år

 

Camilla fikk hjelp av Lectinect Mage

 

Lectinect Mage har hjulpet mange. Camilla Øverby fra Arneberg er en av disse:

 

Jeg hadde problemer med luft og ubehag i magen i mange år. Plagene ble til slutt så store at det begynte å gå utover nattesøvnen. Det var frustrerende for en relativt slank kvinne som meg å se ut som jeg var gravid i 4-5 måned. Det satt til og med en demper på lysten å gå rundt i bikini på sydenferie. Jeg merket at det gikk utover selvtilliten.

 

Jeg fortalte svigermor om plagene mine, og hun anbefalte meg å prøve Lectinect Mage. Jeg var desperat etter en løsning på mageproblemene, og ga produktet en sjanse. Jeg startet med et brett og tok en tablett hver morgen. Til min lettelse var plagene borte allerede etter to dager. Og heldigvis var også “gravid-magen” forsvunnet. Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk til produktet, men det kunne jo ikke skade å prøve når en i familien anbefalte det.

 

Jeg er i utgangspunktet skeptisk til naturprodukter, men dette produktet har hjulpet meg til en mye bedre hverdag. Derfor vil jeg dele min erfaring, og anbefaler Lectinect Mage til alle andre som har problemer med magen.

 

Hvor raskt Lectinect Mage virker er individuelt. Det kan gjerne ta opptil to til tre måneder før man merker en vesentlig effekt, men enkelte brukere merker betydelig forskjell på usedvanlig kort tid.

 

Her kan du lese flere brukererfaringer.

 

Lindring av mageproblemer

 

Mageproblemer kan være ubehagelig og medføre plagsomme symptomer. I noen tilfeller er mageproblemene så omfattende at de forstyrrer den normale hverdagen for de som rammes. Ofte går mageproblemer over av seg selv, mens andre ganger kan det være behov for å hjelpe kroppen med å gjenfinne balansen.

Lectinect Mage inneholder kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt.

 

Forbigående mageproblemer som går over av seg selv, er som regel ikke farlig selv om det kan være plagsomt. Noen årsaker til sporadiske mageproblemer kan være:

 

  • Noe du har spist
  • At du stresser for mye
  • Uønskede mikroorganismer

 

Uønskede mikroorganismer kan komme fra mat eller vann, eller ved overføring fra annen person. Dette kan gi plagsomme mageproblemer, og ofte andre kroppslige plager. Grundig håndhygiene, spesielt etter toalettbesøk og før måltider er viktige forebyggende tiltak.

 

Les mer om oss i Lectinect her.

Andre erfaringer

D-vitamin tilskudd

  Er du lite ute i dagslys? Da kan du ha nytte...

Hyllebær

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster...

Hard mage tips

Sliter du med treg eller hard mage? Her har vi samlet...

Oppblåst mage stress

Stress er en veldig vanlig årsak til oppblåst mage,...

Tips mot løs mage

De fleste av oss har på et eller annet tidspunkt opplevd...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage gratis (frakt 89)? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis (kun 89,- i frakt)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Ja takk, jeg vil gjerne ha det gode abonnementstilbudet på Lectinect Mage, og får første 30 dagers forbruk GRATIS, kun frakt kr 89. Deretter mottar jeg forsendelser fraktfritt hver fjerde måned for kun kr 219/mnd (totalt for fire måneder kr 876). Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, ved uåpnet pakke, men må selv dekke returportoen. Abonnementet er uten bindingstid, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon, brev eller e-post. Oppsigelsesfrist på fakturaen. Jeg har lest og godtatt avtalevilkårene og personvernerklæringen og bekrefter å være over 18 år.
KJØP NÅ!

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem