Mageproblemer

Publisert 20. oktober 2020. Av Bjørn H. Andreassen

 

Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er rammet opplever du kanskje tilstanden som ubehagelig eller besværlig, og kanskje også som sjenerende. De aller fleste rammes i varierende grad av mageproblemer en eller annen gang i løpet av livet. Som regel går tilstanden over av seg selv, men dersom du har et sensitivt fordøyelsessystem kan Lectinect Mage være til god hjelp.

 

Ulike tilstander av mageproblemer

 

Plager og symptomer knyttet til mage og tarm, kommer i en rekke ulike varianter med enda flere potensielle bakenforliggende årsaker. Akkurat som fordøyelsessystemet er mageproblemer svært individuelle – vi sier gjerne at mageproblemer er det som er uvanlig for deg, altså det som avviker fra ditt normale reaksjonsmønster. Noen vanlige tilstander av mageproblemer kan være:

 

  • Luft i magen
  • Sure oppstøt
  • Løs mage
  • Hard mage

 

I mange tilfeller kan plager i mage og tarm spores direkte tilbake til noe vi har spist. Det kan for eksempel være noe magen ikke tolererte, matvarer som hadde gått ut på dato eller bakterieinfisert mat og drikke. Ubalanse i matinntaket kan føre til forstyrrelser i tarmfloraen og fordøyelsessystemet, som igjen kan gi utslag i mageproblemer. Er du usikker på hva plagene skyldes, eller opplever at du ikke kjenner igjen kroppens måte å reagere på, bør du kontakte lege.

 

Dette er Lectinect Mage

 

Lectinect Mage inneholder lektiner (proteiner) fra hyllebær, som kan hjelpe mot mageproblemer. Naturproduktet Lectinect Mage er utviklet sammen med professor i biokjemi og molekylærbiologi, Ian F. Pryme. Lektiner og deres effekt på immunforsvaret har vært et av professor Prymes viktigste forskningsområder. Fra forskningslitteraturen vet vi at to egenskaper er nødvendige for at et protein skal kunne hjelpe mot mageproblemer:

 

  • Det må kunne binde seg til mikroorganismer i tarmen
  • Det må kunne medføre en lokal styrking av tarmens immunforsvar ved å binde seg til bestemte reseptorer

 

Vår egen forskning har dokumentert at dersom man inaktiverer proteinene i hyllebær, så reduseres også de ovennevnte biologiske egenskaper. Vi kan derfor konkludere med at lektinene i hyllebær virker mot mageproblemer. Lektiner fra hyllebær binder seg til deler av immunforsvaret i mageområdet hos mennesker, og kan starte en positiv biologisk aktivitet. Hyllebær inneholder dessuten et høyt nivå antocyaner som er kraftige antioksidanter.

Les mer om forskning på Lectinect Mage her.

 

– Slet med luft og ubehag i magen i mange år

 

Camilla fikk hjelp av Lectinect Mage

 

Virkningen av lektiner er godt dokumentert, ikke minst fra de mange brukerne av Lectinect Mage. Camilla Øverby fra Arneberg er en av disse:

 

Jeg hadde problemer med luft og ubehag i magen i mange år. Plagene ble til slutt så store at det begynte å gå utover nattesøvnen. Det var frustrerende for en relativt slank kvinne som meg å se ut som jeg var gravid i 4-5 måned. Det satt til og med en demper på lysten å gå rundt i bikini på sydenferie. Jeg merket at det gikk utover selvtilliten.

 

Jeg fortalte svigermor om plagene mine, og hun anbefalte meg å prøve Lectinect Mage. Jeg var desperat etter en løsning på mageproblemene, og ga produktet en sjanse. Jeg startet med et brett og tok en tablett hver morgen. Til min lettelse var plagene borte allerede etter to dager. Og heldigvis var også “gravid-magen” forsvunnet. Jeg kunne nesten ikke tro at det var sant. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk til produktet, men det kunne jo ikke skade å prøve når en i familien anbefalte det.

 

Jeg er i utgangspunktet skeptisk til naturprodukter, men dette produktet har hjulpet meg til en mye bedre hverdag. Derfor vil jeg dele min erfaring, og anbefaler Lectinect Mage til alle andre som har problemer med magen.

 

Lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer, men hvor raskt lektinene i Lectinect Mage virker er individuelt. Det kan gjerne ta opptil to til tre måneder før man merker en vesentlig effekt, men enkelte brukere merker betydelig forskjell på usedvanlig kort tid. Årsaken til at det kan ta lengre tid, er fordi tynntarmen inneholder millioner av reseptorer som lektinene skal binde seg til.

 

Her kan du lese flere brukererfaringer.

 

Lindring av mageproblemer

 

Mageproblemer kan være ubehagelig og medføre plagsomme symptomer. I noen tilfeller er mageproblemene så omfattende at de forstyrrer den normale hverdagen for de som rammes. Ofte går mageproblemer over av seg selv, mens andre ganger kan det være behov for å hjelpe kroppen med å gjenfinne balansen. Lectinect Mage inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær og antocyaner (antioksidanter), som kan hjelpe mot ulike mageproblemer og styrke tarmhelsen.

 

Forbigående mageproblemer som går over av seg selv, er som regel ikke farlig selv om det kan være plagsomt. Noen årsaker til sporadiske mageproblemer kan være:

 

  • Noe du har spist
  • At du stresser for mye
  • Uønskede mikroorganismer

 

Uønskede mikroorganismer kan komme fra mat eller vann, eller ved overføring fra annen person. Dette kan gi plagsomme mageproblemer, og ofte andre kroppslige plager. Grundig håndhygiene, spesielt etter toalettbesøk og før måltider er viktige forebyggende tiltak.

 

Mageproblemer kan være plagsomme og skape bekymringer i hverdagen. Det kan være slitsomt og mange havner i en ond sirkel der lett uro over mageplagene i seg selv fører til at problemet vedvarer. Lectinect Mage kan styrke balansen i tarmen ved at lektinene fortrenger uønskede organismer som har festet seg til tarmtottene. Disse mister da «grepet» og kan forsvinne ut ved avføring. I tillegg hjelper det å drikke nok vann, spise sunt og variert og være i jevnlig fysisk aktivitet.

 

Les mer om oss i Lectinect her.

Andre erfaringer

Hard Mage

Opplever du ofte hard mage og et tregere system enn...

Sure Oppstøt

De fleste vil fra tid til annen oppleve sure oppstøt....

Treg mage

Sliter du med treg mage og en følelse av at systemet...

Hjelp mot løs mage

Behøver du hjelp mot løs mage? Opplever du ofte å...

D-vitamin tilskudd

  Er du lite ute i dagslys? Da kan du ha nytte...

Løs mage

  Løs mage er en tilstand som kjennetegnes av...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage gratis*? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis* (kun 79,- i porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem