Hyllebær

Publisert 8. desember 2023. Av Bjørn H. Andreassen

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster for mennesker. Bærene har blant annet et høyt nivå av antocyaner som i hovedsak kommer fra det mørke skallet.

 

Hva er hyllebær?

 

Hyllebær hører til hyllfamilien. De vanligste artene av hyllfamilien i Skandinavia er:

 

 • Svarthyll (Sambucus nigra)
 • Dansk sommerhyll/Staudehyll (Sambucus ebulus)
 • Raudhyll (Sambucus racemosa)
 • Amerikahyll (Sambucus pubens)
 • Sibirhyll (Sambucus sibirica)
 • Kamtschatthyll (Sambucus kamtschatica)

 

De mørke bærene fra arten Sambucus nigra (svarthyll) har vært brukt som støtte til immunforsvaret i lang tid. Faktisk finnes det historisk dokumentasjon på bruken så langt tilbake som for 2000 år siden, til de gamle grekerne.

 

Fargesterke bær er også en god kilde til flavonider, som queretin.

 

 

 

Dette er Lectinect Mage

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt. Derfor kan det hjelpe mot mageproblemer.

Hundrevis av år med bruk og forskning har påvist at det er en sammenheng mellom hyllebær og menneskers immunforsvar. Hyllebær er en viktig del av Lectinect Mage. Hyllebær er kjent for å kunne støtte immunforsvaret vårt.

Lectinect Mage kan hjelpe med mageproblemer som:

 

 • Luft i magen
 • Oppblåst mage
 • Hard mage
 • Treg mage
 • Løs mage

 

En forutsetning for at hyllebær skal kunne støtte immunforsvaret, er at de fortsatt er biologisk aktive. Derfor har vi utviklet en unik prosess som sikrer at hyllebærene ikke taper biologisk aktivitet på veien fra innhøsting til ferdig produkt. En tablett Lectinect Mage skal være like gunstig som å spise hyllebær rett fra treet.

 

Lectinect Mage har hjulpet mange brukere

 

Over 100.000 nordmenn har prøvd Lectinect Mage, og tilbakemeldingene har vært overveldende positive. Brukere har blant annet opplevd bedringer innen områder som:

 

 • Hjelp mot mageproblemer som løs og treg mage, samt luft i magen.
 • Lindring av halsbrann og sure oppstøt.
 • Støtte av immunforsvaret – de føler seg mer opplagte og har sjeldnere forkjølelsessymptomer.

 

Produkter av høy kvalitet

 

For å sikre at du får et produkt av høy standard kvalitetssjekker vi alle ledd av produksjonsprosessen. Det utføres bakteriologiske analyser for hver produksjon, og våre underleverandører følges opp regelmessig for å sikre at våre krav overholdes. Produkter som baseres på hyllebær analyseres for å se om bærene er biologisk aktive. Vi har utviklet en egen analysemetode som sikrer at hyllebærene fungerer optimalt i kroppen.

 

Vi har også sertifiseringer som sier noe om kvaliteten vår:

Informed Sport er et anerkjent laboratorium for antidoping, og alle tilskudd som er registrert og sertifisert her er lovlige i Olympiatoppen. Kvalitetskravene bak en slik sertifisering er viktige, og vi håper det gir våre brukere en ekstra verdi. Nettbutikken vår var også en av landets første nettbutikker som ble sertifisert av Trygg E-handel. Dette er en godkjenningsordning som gir deg en bekreftelse på at du handler med et seriøst firma.

 

Dette er Lectinect

 

Lectinect er et norsk selskap som utvikler produkter basert på seriøs forskning. Dette gjør vi ved å benytte kontrollerte og trygge råvarer, fortrinnsvis fra planter og bær (hyllebær). Målet vårt er at du som kunde skal oppleve kvalitet og trygghet.

 

Det faglige utgangspunktet for firmaet var molekylærbiologi, og i særdeleshet forskning på de helsegevinster mennesker kan få fra hyllebær.

 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe!

Andre erfaringer

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Tips mot løs mage

De fleste av oss har på et eller annet tidspunkt opplevd...

Oppblåst mage stress

Stress er en veldig vanlig årsak til oppblåst mage,...

Hard mage tips

Sliter du med treg eller hard mage? Her har vi samlet...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage gratis*? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis* (kun 79,- i porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem