Hard mage tips

Publisert 17. mai 2024. Av Bjørn H. Andreassen

Sliter du med treg eller hard mage? Her har vi samlet noen gode tips mot hard mage.

 

Symptomer på hard mage

 

Tilstanden hard mage kjennetegnes av at fordøyelsen arbeider tregere enn vanlig, og at man får hard avføring. For den som rammes føles det som om fordøyelsen arbeider saktere enn vanlig, og det kan være anstrengende å gå på do. Avføring blir sjeldnere enn vanlig, eller uteblir helt. Mange føles også et generelt ubehag i fordøyelsessystemet, og føler seg oppblåst i magen.

 

Lectinect Mage kan hjelpe

 

Hard mage er en svært vanlig tilstand som kan utløses av mange forskjellige årsaker. De aller fleste vil oppleve hard mage i varierende grad i løpet av livet. For noen går plagene over av seg selv, mens andre rapporterer at problemene stadig kommer tilbake. Noen av de vanligste årsakene til at magen føles treg og hard er lavt aktivitetsnivå, for lite søvn, feil kosthold og stress. I andre tilfeller finnes det tilsynelatende ingen åpenbar årsak, og i slike tilfeller kan Lectinect Mage være verdt å forsøke. Produktet inneholder nemlig kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt. I tillegg får du hyllebær som kan støtte immunforsvaret.

 

Over 100 000 nordmenn har prøvd Lectinect Mage. Vi har samlet mange tilbakemeldinger fra personer med ulike mageplager. I tillegg til hard mage opplever brukere ofte å få hjelp mot følgende:

 

  • Løs mage
  • Hard/treg mage
  • Luft i magen eller oppblåsthet
  • Sur mage og sure oppstøt

 

“Hjalp mot hard mage”

En av brukerne som deler sine tips mot hard mage er Tom Engh fra Drøbak:

 

– Jeg er tidligere Nordsjødykker som i 17 år har stått i front for dykkernes kamp for rettferdighet. Dette skapte en langvarig stressituasjon som medførte mageproblemer. På slutten var situasjonen ille, for magen var hard og fungerte overhodet ikke. Etter tre dager med Lectinect Mage morgen og kveld begynte magen så smått å fungere igjen, etter en uke fungerte den perfekt. Det er bare helt utrolig, det har på nytt gitt meg livsglede og arbeidslyst. Takk for et fantastisk produkt.

 

Slik fungerer Lectinect Mage

 

Lectinect Mage kan være et godt tips mot hard mage. Produktet inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt. I tillegg får du hyllebær som kan støtte immunforsvaret.

 

En forutsetning for de positive helseeffektene er at hyllebærene biologisk aktive når de inntas. I dag består store deler av kostholdet vårt av industrielt bearbeidet mat, hvor den biologiske aktiviteten er redusert. Lectinect har utviklet metoder som ivaretar den biologiske aktiviteten til hyllebærene i tablettform. Å ta en tablett Lectinect Mage skal være like helsemessig gunstig som å spise bæret i sin naturlige form.

 

 

Derfor varierer virketiden

 

Det kan variere hvor raskt man merker effekten av Lectinect Mage, fordi vi blant annet har ulik tarmflora. Noen merker bedring allerede etter noen dager, mens hos andre kan det ta lenger tid.

 

Hard mage tips

 

Hard mage kan være en ubehagelig, men heldigvis finnes det gode tips som kan få fart på magen. Det er viktig å huske på at alle har ulik tarmflora. Det som har god effekt for noen, har derfor ikke nødvendigvis den samme effekten hos andre. De aller fleste må teste seg frem for å finne ut av hvilket tips mot hard mage som fungerer for dem.

 

Tips 1: Spis mer fiber

 

Matvarer som inneholder mye fiber og vann kan bidra til å sette tarmen i gang. Eksempler på slike matvarer er svisker, linser, bringebær, rotgrønnsaker, nøtter, fullkornbrød og havregrøt.

 

Tips 2: Drikke rikelig med vann

 

Vann bidrar til å smøre tarmene, og hjelper med å bryte ned fiber og fett i fordøyelsen. Ved å drikke mye vann og spise fiberrik mat, kan du få fart på magen igjen.

 

Tips 3: Vær i fysisk aktivitet

 

Regelmessig fysisk aktivitet har flere gode effekter på kroppen, inkludert fordøyelsen. Gjennom trening og bevegelse bidrar man til en lettere transport av tarmgass, noe som kan redusere oppblåsthet og hard mage. Fysisk aktivitet kan dempe stresshormonene i kroppen og øke produksjonen av endorfiner, noe som kan bidra til økt velvære og lindring av ubehag.

 

Tips 4: Stresse ned

 

I passende doser kan stress være positivt og skape motivasjon, men negativt stress kan lede til psykiske og fysiske helseplager. Dersom du har treg eller oppblåst mage på grunn av stress er det viktig å legge om livsstilen og opprettholde et sunt kosthold. Noen gode teknikker for stressmestring er blant annet puste- og avslapningsøvelser.

Det er en påvist sammenheng mellom stress og mageplager, og det er kanskje ikke så rart – det er nemlig få organer som er koblet med så mange nerver til hjernen som det tarmen er. Stress kan derfor enten være en utløsende årsak til hard mage, eller forverre symptomene etter at de har oppstått.

 

Tips 5: Prøv et helsekost-produkt

 

Noen sliter med hard mage over lengre perioder, og har «prøvd alt» uten at noe ser ut til å hjelpe. For disse kan det være nyttig å prøve et helsekostprodukt som Lectinect Mage. Produktet inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt. I tillegg får du hyllebær som kan støtte immunforsvaret.

Lectinect Mage har vært en bestselger mot mageproblemer helt siden 2007, og har mange fornøyde brukere som har fått hjelp mot nettopp hard mage.

 

Plages du av hard mage? Prøv Lectinect Mage i dag, du også.

Andre erfaringer

Hyllebær

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Luft i magen tips

Sliter du med luft i magen? Luft i magen kan oppstå...

Oppblåst mage stress

Stress er en veldig vanlig årsak til oppblåst mage,...

Tips mot løs mage

De fleste av oss har på et eller annet tidspunkt opplevd...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage gratis (frakt 55)? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis (kun 55,- i frakt)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Ja takk, jeg vil gjerne ha det gode abonnementstilbudet på Lectinect Mage, og får første 30 dagers forbruk GRATIS, kun frakt kr 55. Deretter mottar jeg forsendelser fraktfritt hver fjerde måned for kun kr 219/mnd (totalt for fire måneder kr 876). Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, ved uåpnet pakke, men må selv dekke returportoen. Abonnementet er uten bindingstid, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon, brev eller e-post. Oppsigelsesfrist på fakturaen. Jeg har lest og godtatt avtalevilkårene og personvernerklæringen og bekrefter å være over 18 år.
KJØP NÅ!

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem