Jod tabletter

Publisert 17. april 2024. Av Bjørn H. Andreassen

 

Jodmangel har blitt et økende problem de siste årene, og forskere peker på at vi spiser mindre produkter som inneholder jod enn tidligere.

 

Typiske matvarer med høyt innhold av jod er hvit fisk og meieriprodukter. Jodmangel kan være svært alvorlig for både barn og voksne, og særlig gravide. Mistenker du at du får i deg for lite jod, kan du opprettholde anbefalt nivå ved å supplementere et variert kosthold med naturproduktet Lectinect Naturlig Jod.

 

Produktet inneholder jod fra norsk tang, med hele 225 mikrogram jod pr. tablett. Dette er maksimalverdien myndighetene tillater i naturprodukter.

Derfor trenger du bare 1 tablett pr. dag når du tar Lectinect Naturlig Jod.   

 

Bestill i dag og få første måned for kun 79,-!

 

Hva er jod?

 

Jod er et grunnstoff som er med på å bidra til produksjonen av trijodtyronin og tyroksin. Dette er viktige hormoner for utvikling, vekst og stoffskifte, og blir produsert i skjoldbruskkjertelen.

 

Jodmangel har ingen tydelige symptomer, og viser seg gjerne ikke før det er for sent.

 

Ved høy jodmangel, må skjoldbruskkjertelen jobbe hardere for å produsere nok hormoner. Dette kan føre til at den vokser ut av normale proporsjoner, som kan ha alvorlige konsekvenser for kroppen.

 

Hva er jodmangel?

 

Når kroppen får for lite tilførsel av jod, vil den prøve å beholde mest mulig jod i skjoldkjertelen. Ved vedvarende underskudd, vil det gå utover skjoldkjertelhormoner, som igjen kan føre til problemer med stoffskiftet og en følelse av utmattelse.

 

Ved stoffskifteproblemer kan koppen prøve å kompensere for manglende produksjon av skjoldkjertelhormoner. Konsekvensen av dette er at selve kjertelen vokser og den kan bli fremtredende i halsregionen.

 

Andre symptomer på jodmangel hos barn og voksne er apati og en følelse av å mangle energi.  

 

Jodmangel hos gravide kvinner kan føre til alvorlige konsekvenser for fosteret. Ved et for lavt jodinntak kan nervesystemets normale funksjon og normal kognitiv funksjon (hjernen) hos fosteret påvirkes.

 

Hvordan få i seg nok jod?

 

Jodmangel kan få særlig alvorlige konsekvenser for fosteret hos en gravid kvinne. Er du usikker på om du oppnår det daglige anbefalte inntaket, er kosttilskudd og naturprodukter med jod anbefalt.

 

Sørg for at du får i deg nok av matvarer som:

 

  • Syrnet melk
  • Yoghurt
  • Brunost
  • Prim
  • Andre meieriprodukter
  • Egg
  • Bordsalt tilsatt jod
  • Saltvannsfisk og skalldyr

 

Lectinect Naturlig Jod

 

Tang inneholder mye jod og egner seg godt som jodtilskudd. Lectinect Naturlig Jod er et naturprodukt som inneholder maksimal mengde av anbefalt døgndose, og er ypperlige jod tabletter for deg som mistenker at du får i deg for lite.

 

 

Med Lectinect Naturlig Jod tar du en tablett daglig, som tilsvarer 225 mikrogram jod. Dette produktet passer for deg som får i deg for lite meieriprodukter og spiser for lite hvit fisk. Få første måned for kun 79,- helt uten bindingstid!

 

Lectinects produkter er kvalitetssikret og helt trygge å bruke.

 

Lectinect er et norsk selskap opprettet i Bergen, og har siden oppstart i 2000 hatt tusenvis av fornøyde kunder. Det faglige utgangspunktet var molekylærbiologi, og da spesielt helsegevinstene mennesker kan få fra hyllebær. Hyllebær er kjent for å kunne støtte immunsystemet vårt.

 

Etter hvert utviklet vi flere naturprodukter, som har blitt populære i både helsekostbutikkene og gjennom direktebestillinger på lectinect.no.

 

Prøv til gunstig introduksjonspris i dag!

Andre erfaringer

Hyllebær

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Symptomer på D-vitamin mangel

Mistenker du at du har D-vitamin mangel? D-vitamin...

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får de to første månedene for kun 79,- (vi spanderer porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Naturlig Jod uten forpliktelser i 60 dager for kun 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 149,50 per mnd portofritt (totalt kr 598,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

Jod er et viktig mineral for kroppen som mange får i seg for lite av. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem