Knærne har blitt mye bedre

Publisert 8. desember 2023. Av Bjørn H. Andreassen

Vitamin K2 er anerkjent som godt for benbygningen og blodlevringen. Bjarne Verdal fra Fossdal i Vest Agder startet med Lectinect K2 Superior i juli 2015. Les videre om hans erfaringer med produktet. 

 

– Effekten er helt fantastisk, forteller Bjarne.

bjarne200x197Bjarne Verdal har prøvd ut mye for å finne en løsning for knærne. Etter han prøvde ut Lectinect K2 Superior har knærne hans blitt mye bedre.

– Jeg kan i hvert fall bekrefte at for min del så er effekten helt fantastisk. Knærne mine er ikke til å kjenne igjen. Før måtte jeg holde meg i rekkverket når jeg gikk ned trappen, nå går jeg helt normalt. Og turer i skog og mark er ikke lengre vanskelig. Jeg vil absolutt anbefale Lectinect K2 Superior til de som har problemer med knoklene, forteller Bjarne Verdal. 

Ikke nok av dette vitaminet i normal norsk kost

K2_er_bra_for_blodlevringenDet er nå bevist at vitamin K2 kan bidra til å opprettholde normale knokler og kan bidra til en normal blodlevring. Men dette fettløselige vitaminet finnes i liten grad i vanlig norsk kosthold. Noen av de mest kjente kildene til vitamin K2 er gammelost og gjærede soyabønner (som hovedsakelig spises i Japan). Derfor anbefales det å ta vitamin K2 som kosttilskudd.

Hva bør du kreve av et K2 tilskudd?

Reidun_AukrustDet er ikke likegyldig hvilket K2-tilskudd du velger. Nå er det kommet et norskutviklet K2-produkt som setter en ny standard for renhet og opptak i kroppen. Forskeren bak produktet er Inger Reidun Aukrust. Hun er doktor i organisk kjemi fra Universitetet i Oslo. – Jeg arbeidet med utvikling av medisiner i over 20 år, og har under huden hvor viktig det er med rene og stabile produkter. Dette bør også gjelde for vitaminer

Setter en ny standard for vitamin K2

vitamin_k2Aukrust forteller at de gjorde en omfattende studie av alternative produktformuleringer. – Etter hvert ble konklusjonen at innkapslingen av vitaminene er det avgjørende punktet. Vi valgte «Rolls Royce-versjonen» med en dobbel innkapsling av vitaminene. Kort fortalt gjør den valgte innkapslingen at det kommer minimalt med luft i kontakt med vitaminene. Dette er igjen avgjørende for stabiliteten på produktet.

Høy styrke og superior kvalitet

produktet_har_høy_styrkeLectinect har valgt å bruke nettopp det K2-produktet som Inger Reidun Aukrust og hennes team har utviklet. Denne kvaliteten gjør at vi har valgt å gi vårt produkt navnet Lectinect K2 Superior. Produktet kommer også med høy styrke (200 mikrogram) av K2, og du trenger kun ta en tablett pr dag. Det er også tilsatt 20 mikrogram vitamin D i produktet, siden både vitamin K2 og D kan hjelpe kroppens opptak av kalsium.

Merk: Siden vitamin K2 bidrar til normal blodlevring, skal de som bruker blodfortynnende medisiner ikke bruke produktet.

Andre erfaringer

Skjelettet svekkes allerede fra 40-årsalderen

Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder plager...

Ubehaget forsvant med tilskudd av vitamin K2

Ove Myhre hadde store plager i både ryggen og fotsålene....

Unik innkapsling gir vitamin K2 med suveren stabilitet

Stadig flere nordmenn bruker dette supervitaminet....

Dette gjorde underverker for Astrid

Astrid Eriksen slet med plager i en arm og hadde generelt...

Lectinect K2 Superior gir deg sikkerhet for at du får den lovede mengden av vitamin K2. Du får også vitamin D og B1 i samme tablett. Prøv disse viktige vitaminene til en gunstig pris i dag!

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect K2 Superior, og får den første måneden gratis*

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect K2 Superior GRATIS*i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr. 224 per mnd portofritt (totalt kr 896,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres. Ingrediensene er nøye sammensatt for å gi deg helsegevinster. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem