Dette gjorde underverker for Astrid

FIKK OVERSKUDDET TILBAKE: Astrid er fornøyd med Lectinect K2 Superior

Publisert 6. februar 2023. Av Bjørn H. Andreassen

Astrid Eriksen slet med plager i en arm og hadde generelt sett lite overskudd. Nå har supervitaminet hjulpet henne til en bedre hverdag.

Astrid Eriksen fra Lillehammer liker å holde seg aktiv med gåturer. En dårlig arm og lite overskudd gjorde det til tider vanskelig å komme seg ut på tur. Hverdagen ble vanskeligere på grunn av dette, og hun søkte etter hjelp mot plagene.

Astrid begynte med Lectinect K2 Superior og allerede etter tre ukers bruk kunne hun bruke den dårlige armen og har fått det hun kaller “overskudd Deluxe”.

– Nå føler jeg meg sterkere, og det gjør meg bare så godt, forteller Astrid. Endelig er kroppen god nok til at hun kan begynne på et treningssenter

«Nå kan jeg begynne på treningssenter takket være Lectinect K2 Superior»

Astrid er fornøyd med å ha funnet et kosttilskudd som hjelper henne. Hun anbefaler også andre som har lignende problemer til å prøve det. Vitamin K2 er godt for benbygningen, siden det bidrar til å opprettholde normale knokler.

Unik innkapsling gir kvalitetsprodukt

Vår vitamin K2 er utviklet av Inger Reidun Aukrust og hennes team i Kappa Bioscience. Hun forteller at de gjorde en omfattende studie av alternative produktformuleringer.

«Rolls Royce-versjon med dobbel innkapsling»

Reidun_Aukrust

– Etter hvert ble konklusjonen at innkapslingen av vitaminene er det avgjørende punktet. Vi valgte «Rolls Royce-versjonen» med en dobbel innkapsling av vitaminene. Kort fortalt gjør den valgte innkapslingen at det kommer minimalt med luft i kontakt med vitaminene. Dette er igjen avgjørende for stabiliteten på produktet, avslutter Aukrust engasjert.

 

4 viktige vitaminer 

De vitaminene vi bruker er dokumenterte, og derfor har ekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) godkjent helsepåstander om virkning på hjerte og blod. Vitamin K2 bidrar til en normal blodlevring. Vi har også tilsatt Vitamin D som bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet. Og som første vitamin K2 produkt i Norge har vi vitamin B1 (tiamin) som bidrar til hjertets normale funksjon og energivitaminet B12 som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

Merk: Siden vitamin K2 bidrar til normal blodlevring, skal de som bruker blodfortynnende medisiner ikke bruke produktet. 

Andre erfaringer

Ubehaget forsvant med tilskudd av vitamin K2

Ove Myhre hadde store plager i både ryggen og fotsålene....

Skjelettet svekkes allerede fra 40-årsalderen

Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder plager...

Unik innkapsling gir vitamin K2 med suveren stabilitet

Stadig flere nordmenn bruker dette supervitaminet....

Knærne har blitt mye bedre

Vitamin K2 er anerkjent som godt for benbygningen og...

Tilskudd av vitamin K2 kan gi store helsegevinster. Lectinect K2 Superior inneholder også vitamin D, B1 og B12. Gjør som Astrid og prøv produktet til en gunstig pris i dag!

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect K2 Superior, og får den første måneden gratis*

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect K2 Superior GRATIS*i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr. 224 per mnd portofritt (totalt kr 896,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres. Ingrediensene er nøye sammensatt for å gi deg helsegevinster. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem