Endelig et vitamin K2-produkt som er forsterket både med vitamin D og B12

Inger Reidun Aukrust, doktor i organisk kjemi fra Universitetet i Oslo, er forskeren bak en unik vitamin K2-ingrediens.

Publisert 8. desember 2023. Av Bjørn H. Andreassen

Stadig flere nordmenn sverger til supervitaminet K2.
Det er bevist at vitamin K2 kan bidra til å opprettholde normale knokler og kan bidra til en normal blodlevring. 

4 viktige vitaminer 

K2_er_bra_for_blodlevringenDe vitaminene vi bruker er dokumenterte, og derfor har ekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) godkjent helsepåstander om virkning på hjerte og blod. Vitamin K2 bidrar til en normal blodlevring. Vi har også tilsatt Vitamin D som bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet. Og som første vitamin K2 produkt i Norge har vi vitamin B1 (tiamin) som bidrar til hjertets normale funksjon og energivitaminet B12 som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

Godt for knoklene

K2_bidrar_-til_opprettholdelse_av_knoklerKalsium er viktig for skjelettet, og det får de fleste nok av fra meieriprodukter. Men det er viktig at kalsium faktisk blir tatt opp i kroppen. Derfor har vi tilsatt vitamin D, som bidrar til normalt opptak av kalsium. Vitamin K2 kan bidra til å opprettholde normale knokler. Du får både vitamin K2 og vitamin D i Lectinect K2 Superior.

Basert på norsk forskning

Reidun_AukrustForskeren bak den vitamin K2-ingrediensen vi bruker er Inger Reidun Aukrust. Hun er doktor i organisk kjemi fra Universitetet i Oslo. Aukrust og hennes team ønsket å utvikle en vitamin K2 ingrediens med topp stabilitet og som kan løse seg lett opp i kroppen. Hun er opptatt av at folk får bedre kunnskap om K2 vitaminet. -Det er nå bevist at vitamin K2 kan bidra til å opprettholde normale knokler og bidra til en normal blodlevring. Dette er to store helsegevinster.

Innkapslingen er avgjørende

vitamin_k2Aukrust forteller at de gjorde en omfattende studie av alternative produktformuleringer. – Etter hvert ble konklusjonen at innkapslingen av vitaminene er det avgjørende punktet. Vi valgte «Rolls Royce-versjonen» med en dobbel innkapsling av vitaminene. Kort fortalt gjør den valgte innkapslingen at det kommer minimalt med luft i kontakt med vitaminene. Dette er igjen avgjørende for stabiliteten på produktet avslutter Aukrust engasjert.

Høy styrke

produktet_har_høy_styrkeLectinect har valgt å bruke nettopp den K2-ingrediensen som Inger Reidun Aukrust og hennes team har utviklet. Lectinect K2 Superior gir deg høye og godkjente dagsdoser av de tre vitaminene som brukes. Vitamin K2 (200 mikrogram), vitamin D (40 mikrogram), vitamin B1 (1,1 milligram) og vitamin B12 (2,5 mikrogram). Produktet kommer i små tabletter, og du trenger kun ta en tablett per dag.

 

 

Merk: Siden vitamin K2 bidrar til normal blodlevring, skal de som bruker blodfortynnende medisiner ikke bruke produktet.

Andre erfaringer

Skjelettet svekkes allerede fra 40-årsalderen

Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder plager...

Ubehaget forsvant med tilskudd av vitamin K2

Ove Myhre hadde store plager i både ryggen og fotsålene....

Unik innkapsling gir vitamin K2 med suveren stabilitet

Stadig flere nordmenn bruker dette supervitaminet....

Tilskudd av vitamin K2 kan gi store helsegevinster. Lectinect K2 Superior inneholder nå også vitamin B12 som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse. Prøv disse gode vitaminene til en gunstig pris i dag!

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect K2 Superior, og får den første måneden gratis*

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect K2 Superior GRATIS*i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr. 224 per mnd portofritt (totalt kr 896,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

Ingrediensene er nøye sammensatt for å gi deg helsegevinster. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem