Vitamin K2 er forsterket med energivitaminet B12

Inger Reidun Aukrust, doktor i organisk kjemi fra Universitetet i Oslo, er forskeren bak en unik vitamin K2-ingrediens.

Publisert 18. april 2024. Av Bjørn H. Andreassen

Stadig flere nordmenn sverger til supervitaminet K2. Det er bevist at vitamin K2 kan bidra til å opprettholde normale knokler og kan bidra til en normal blodlevring. 

4 viktige vitaminer

K2_er_bra_for_blodlevringenDe vitaminene vi bruker er dokumenterte, og derfor har ekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) godkjent helsepåstander om virkning på hjerte og blod. Vitamin K2 bidrar til en normal blodlevring. Vi har også tilsatt Vitamin D som bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet. Og som første vitamin K2 produkt i Norge har vi vitamin B1 (tiamin) som bidrar til hjertets normale funksjon og energivitaminet B12 som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

Godt for knoklene

K2_bidrar_-til_opprettholdelse_av_knoklerKalsium er viktig for skjelettet, og det får de fleste nok av fra meieriprodukter. Men det er viktig at kalsium faktisk blir tatt opp i kroppen. Derfor har vi tilsatt vitamin D, som bidrar til normalt opptak av kalsium. Vitamin K2 kan bidra til å opprettholde normale knokler. Du får både vitamin K2 og vitamin D i Lectinect K2 Superior.

Basert på norsk forskning

Reidun_AukrustForskeren bak den vitamin K2-ingrediensen vi bruker er Inger Reidun Aukrust. Hun er doktor i organisk kjemi fra Universitetet i Oslo. Aukrust og hennes team ønsket å utvikle en vitamin K2 ingrediens med topp stabilitet og som kan løse seg lett opp i kroppen. Hun er opptatt av at folk får bedre kunnskap om K2 vitaminet. -Det er nå bevist at vitamin K2 kan bidra til å opprettholde normale knokler og bidra til en normal blodlevring. Dette er to store helsegevinster.

Innkapslingen er avgjørende

vitamin_k2Aukrust forteller at de gjorde en omfattende studie av alternative produktformuleringer. – Etter hvert ble konklusjonen at innkapslingen av vitaminene er det avgjørende punktet. Vi valgte «Rolls Royce-versjonen» med en dobbel innkapsling av vitaminene. Kort fortalt gjør den valgte innkapslingen at det kommer minimalt med luft i kontakt med vitaminene. Dette er igjen avgjørende for stabiliteten på produktet avslutter Aukrust engasjert.

Høy styrke

produktet_har_høy_styrkeLectinect K2 Superior gir deg høye og godkjente dagsdoser av de fire vitaminene som brukes. Vitamin K2 (200 mikrogram), vitamin D (40 mikrogram), vitamin B1 (1,1 milligram) og vitamin B12 (2,5 mikrogram). Produktet kommer i små tabletter, og du trenger kun ta en tablett per dag.

Merk: Siden vitamin K2 bidrar til normal blodlevring, skal de som bruker blodfortynnende medisiner ikke bruke produktet.

Andre erfaringer

Unik innkapsling gir vitamin K2 med suveren stabilitet

Stadig flere nordmenn bruker dette supervitaminet....

Skjelettet svekkes allerede fra 40-årsalderen

Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder plager...

Ubehaget forsvant med tilskudd av vitamin K2

Ove Myhre hadde store plager i både ryggen og fotsålene....

Dette gjorde underverker for Astrid

Astrid Eriksen slet med plager i en arm og hadde generelt...

Tilskudd av vitamin K2 kan gi store helsegevinster. Lectinect K2 Superior inneholder nå også vitamin D, B1 og B12. Prøv disse gode vitaminene til en gunstig pris i dag!

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect K2 Superior, og får den første måneden gratis (frakt 89).

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Ja takk, jeg vil gjerne ha det gode abonnementstilbudet på Lectinect K2 Superior, og får første 30 dagers forbruk GRATIS, kun frakt kr 89. Deretter mottar jeg forsendelser fraktfritt hver fjerde måned for kun kr 224/mnd (totalt for fire måneder kr 896). Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, ved uåpnet pakke, men må selv dekke returportoen. Abonnementet er uten bindingstid, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon, brev eller e-post. Oppsigelsesfrist på fakturaen. Jeg har lest og godtatt avtalevilkårene og personvernerklæringen og bekrefter å være over 18 år.
KJØP NÅ!

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

Ingrediensene er nøye sammensatt for å gi deg helsegevinster. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem