Ubehaget forsvant med tilskudd av vitamin K2

Føler seg kjempebra: Ove Myhre kan endelig gå på lange turer.

Publisert 14. juli 2024. Av Bjørn H. Andreassen

Ove Myhre hadde store plager i både ryggen og fotsålene. Ofte kunne han ikke gå lenger enn 500 meter. Alt dette forandret seg da han begynte med tilskudd av vitamin K2 høsten 2015.

Det hele begynte da jeg hadde en stor operasjon i ryggen i 1999, forteller Ove Myhre fra Bergen. Jeg orket ingenting.

Jeg hadde så mye plager i legger og lår at det gikk utover nattesøvnen. Det var også utfordrende å gå turer da jeg hadde mye ubehag i både ryggen og fotsålene. Ofte måtte jeg gi meg etter 500 meter.

Ubehaget jeg hadde gjorde også at jeg var mye borte fra jobben.

Jeg begynte å bruke Lectinect K2 Superior høsten 2015. Allerede etter 6 måneders bruk kunne jeg gå lange turer! Nå går jeg lange turer på fjellet 2-3 ganger i uken. Min kone er også blitt fast bruker av produktet.

Stor forskjell

Ove-200x254
Sammen med sin kone var Ove nylig på ferie i Roma, der det aktive paret gikk hele 70,6 km på 5 dager. Dette er noe jeg ikke kunne drømt om for et par år siden, forteller Ove.

I tillegg, merker jeg også mye bedring på både pusten og kondisjonen.

Bank i bordet – etter at jeg begynte å bruke Lectinect K2 Superior er det nå gått 1 år siden siste fraværsdag.

Jeg er svært fornøyd med utviklingen min, og føler meg rett og slett kjempebra, takket være Lectinect K2 Superior, avslutter Ove.

«Rolls Royce-versjon med dobbel innkapsling»

Vår vitamin K2 er utviklet av Inger Reidun Aukrust og hennes team i Kappa Bioscience. Hun forteller at de gjorde en omfattende studie av alternative produktformuleringer.

– Etter hvert ble konklusjonen at innkapslingen av vitaminene er det avgjørende punktet. Vi valgte «Rolls Royce-versjonen» med en dobbel innkapsling av vitaminene. Kort fortalt gjør den valgte innkapslingen at det kommer minimalt med luft i kontakt med vitaminene. Dette er igjen avgjørende for stabiliteten på produktet avslutter Aukrust engasjert.

4 viktige vitaminer

De vitaminene vi bruker er dokumenterte, og derfor har ekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) godkjent helsepåstander om virkning på hjerte og blod. Vitamin K2 bidrar til en normal blodlevring. Vi har også tilsatt Vitamin D som bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet. Og som første vitamin K2 produkt i Norge har vi vitamin B1 (tiamin) som bidrar til hjertets normale funksjon og energivitaminet B12 som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

Merk: Siden vitamin K2 bidrar til normal blodlevring, skal de som bruker blodfortynnende medisiner ikke bruke produktet. 

Andre erfaringer

Skjelettet svekkes allerede fra 40-årsalderen

Norge ligger på verdenstoppen når det gjelder plager...

Unik innkapsling gir vitamin K2 med suveren stabilitet

Stadig flere nordmenn bruker dette supervitaminet....

Dette gjorde underverker for Astrid

Astrid Eriksen slet med plager i en arm og hadde generelt...

Tilskudd av vitamin K2 kan gi store helsegevinster. Lectinect K2 Superior inneholder nå også vitamin B12 som bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse. Gjør som Ove og prøv produktet til en gunstig pris!

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect K2 Superior, og får den første måneden gratis (frakt 55).

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Ja takk, jeg vil gjerne ha det gode abonnementstilbudet på Lectinect K2 Superior, og får første 30 dagers forbruk GRATIS, kun frakt kr 55. Deretter mottar jeg forsendelser fraktfritt hver fjerde måned for kun kr 224/mnd (totalt for fire måneder kr 896). Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, ved uåpnet pakke, men må selv dekke returportoen. Abonnementet er uten bindingstid, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon, brev eller e-post. Oppsigelsesfrist på fakturaen. Jeg har lest og godtatt avtalevilkårene og personvernerklæringen og bekrefter å være over 18 år.
KJØP NÅ!

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. 

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres. Ingrediensene er nøye sammensatt for å gi deg helsegevinster. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem