Dette gjorde underverker for Astrid

FIKK OVERSKUDDET TILBAKE: Astrid er fornøyd med Lectinect K2 Superior

Publisert 18. april 2024. Av Bjørn H. Andreassen

Astrid Eriksen slet med plager i en arm og hadde generelt sett lite overskudd. Nå har supervitaminet hjulpet henne til en bedre hverdag.

Astrid Eriksen fra Lillehammer liker å holde seg aktiv med gåturer. En dårlig arm og lite overskudd gjorde det til tider vanskelig å komme seg ut på tur. Hverdagen ble vanskeligere på grunn av dette, og hun søkte etter hjelp mot plagene.

Astrid begynte med Lectinect K2 Superior og allerede etter tre ukers bruk kunne hun bruke den dårlige armen og har fått det hun kaller “overskudd Deluxe”.

– Nå føler jeg meg sterkere, og det gjør meg bare så godt, forteller Astrid. Endelig er kroppen god nok til at hun kan begynne på et treningssenter

«Nå kan jeg begynne på treningssenter takket være Lectinect K2 Superior»

Astrid er fornøyd med å ha funnet et kosttilskudd som hjelper henne. Hun anbefaler også andre som har lignende problemer til å prøve det. Vitamin K2 er godt for benbygningen, siden det bidrar til å opprettholde normale knokler.

Unik innkapsling gir kvalitetsprodukt

Vår vitamin K2 er utviklet av Inger Reidun Aukrust og hennes team i Kappa Bioscience. Hun forteller at de gjorde en omfattende studie av alternative produktformuleringer.

«Rolls Royce-versjon med dobbel innkapsling»

Reidun_Aukrust

– Etter hvert ble konklusjonen at innkapslingen av vitaminene er det avgjørende punktet. Vi valgte «Rolls Royce-versjonen» med en dobbel innkapsling av vitaminene. Kort fortalt gjør den valgte innkapslingen at det kommer minimalt med luft i kontakt med vitaminene. Dette er igjen avgjørende for stabiliteten på produktet avslutter Aukrust engasjert.

 

3 viktige vitaminer for blodet

De vitaminene vi bruker er dokumenterte, og derfor har ekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) godkjent helsepåstander om virkning på hjerte og blod. Vitamin K2 bidrar til en normal blodlevring. Vi har også tilsatt Vitamin D som bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet. Og som første vitamin K2 produkt i Norge har vi vitamin B1 (tiamin) som bidrar til hjertets normale funksjon.

Merk: Siden vitamin K2 bidrar til normal blodlevring, skal de som bruker blodfortynnende medisiner ikke bruke produktet. 

Andre erfaringer

Unik innkapsling gir vitamin K2 med suveren stabilitet

Stadig flere nordmenn bruker dette supervitaminet....

Ubehaget forsvant med tilskudd av vitamin K2

Ove Myhre hadde store plager i både ryggen og fotsålene....

Knærne har blitt mye bedre

Vitamin K2 er anerkjent som godt for benbygningen og...

Tilskudd av vitamin K2 kan gi store helsegevinster. Lectinect K2 Superior inneholder nå også vitamin B1 som kan bidra til hjertets normale funksjon. Gjør som Astrid og prøv produktet til en gunstig pris! 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect K2 Superior, og får den første måneden gratis (frakt 89).

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Ja takk, jeg vil gjerne ha det gode abonnementstilbudet på Lectinect K2 Superior, og får første 30 dagers forbruk GRATIS, kun frakt kr 89. Deretter mottar jeg forsendelser fraktfritt hver fjerde måned for kun kr 224/mnd (totalt for fire måneder kr 896). Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, ved uåpnet pakke, men må selv dekke returportoen. Abonnementet er uten bindingstid, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon, brev eller e-post. Oppsigelsesfrist på fakturaen. Jeg har lest og godtatt avtalevilkårene og personvernerklæringen og bekrefter å være over 18 år.
KJØP NÅ!

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning fr et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

Ingrediensene er nøye sammensatt for å gi deg helsegevinster. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem