NYHET! Nå kan du bli kvitt søvnplagene

GOD SØVN: Løsningen for en god natts søvn er her, reseptfritt.

Publisert 18. april 2024. Av Bjørn H. Andreassen

Mange sliter både med å få sovne, og våkner i tillegg ofte opp midt på natten eller for tidlig om morgenen. Dårlig søvn går ut over overskudd og humør. Men nå er det endelig utviklet et produkt som både hjelper innsovningen og søvnkvaliteten gjennom natten.

 

Her er løsningen. Reseptfritt. Kvalitetsproduktet Lectinect ReviSleep gir deg hele 5 gode og dokumenterte ingredienser. Disse har sine forskjellige virkeområder, og det gjør ReviSleep til et komplett produkt for å hjelpe mot et mangfold av søvnproblemer.

 

ReviSleep hjelper både innsovningen og søvnkvaliteten gjennom natten

Melatonin

Melatonin har klare effekter på søvn og døgnrytme. Forskerne i EUs ekspertpanel (EFSA) har analysert en rekke studier, og har dokumentert at

• Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden.

En kontrollert studie** viser at personer med søvnplager ved hjelp av melatonin fikk redusert innsovningstiden med 34 minutter, sammenlignet med de som fikk placebo («narremedisin»).

Valerianarot

Valerianarot (Valeriana officinalis ) er anerkjent for å kunne bidra til å opprettholde en naturlig søvn. Mange sliter med oppvåkning midt på natten, og valerianarot kan derfor gi viktig hjelp slik at du får en naturlig søvn.

Sitronmelisse

Sitronmelisse har vært brukt i hundrevis av år blant annet for sin avslappende virkning. Dette bidrar til mentalt og fysisk velvære.

Kaliforniavalmue

Kaliforniavalmue er anerkjent for å fremme kvaliteten på naturlig søvn. Det kan være den hjelper du trenger for å sove godt gjennom natten.

Pasjonsblomst

Pasjonsblomst er kjent for å bidra til rolig hvile, og spiller derfor en viktig rolle i å kunne hjelpe deg til en god natts søvn.

 

Nyt den deilige følelsen av å våkne uthvilt etter en god natts søvn

 

NYHETEN Lectinect ReviSleep har 5 dokumenterte virkestoffer som alle kan hjelpe deg til å få en god natts søvn. Prøv ReviSleep i 6 uker til HALV PRIS!

NYHETEN Lectinect ReviSleep er sammensatt av 5 unike ingredienser:

 1. Melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden
 2. Valarianarot bidrar til å opprettholde naturlig søvn
 3. Sitronmelisse støtter avslapning, samt mentalt og fysisk velvære
 4. Kaliforniavalmue fremmer kvaliteten på naturlig søvn
 5. Pasjonsblomst bidrar til rolig hvile

Anbefalt inntak: Ta en kapsel før leggetid sammen med et glass vann.

Egnet for vegetarianere og diabetikere.


Melatonin:

Er kjent som «mørkets hormon», da utskillelsen starter når solen går ned og mørket kommer. Hormonet dannes i hjernen og i øyets netthinne, og produksjonen av melatonin hemmes kraftig av lys. Derfor er det så viktig å unngå lys fra skjermer (mobil, pc, tv) før leggetid.

Produksjonen av melatonin synker med alderen. Jo eldre man er, jo lavere er produksjonen av dette søvnhormonet.


Gode råd for bedre søvn:

 • Ha en fast rytme for når du står opp og legger deg.
 • Unngå lys fra skjermer (mobil, pc, tv) før leggetid
 • Ikke sov om dagen, og begrens eventuell middagslur til ca 20 minutter
 • Vær i fysisk aktivitet daglig, men unngå hard trening de siste timene før leggetid
 • Unngå koffeinholdige drikker (kaffe, te og cola) på kveldstid
 • Unngå røyk og alkohol i tiden før leggetid
 • Sørg for et mørkt soverom, med moderat temperatur
 • Unngå å være sulten eller for mett før leggetid

 

Jeg vil gjerne prøve nyheten Lectinect ReviSleep i 6 uker til HALV PRIS! Abonnementet har ingen bindingstid.

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Ja takk, jeg vil gjerne ha det gode abonnementstilbudet på Lectinect ReviSleep, og får første 6 ukers forbruk til halv pris - kun 174 kr fraktfritt levert. Deretter mottar jeg forsendelser fraktfritt hver 12. uke for kun kr 696 (kr 232 per mnd), fraktfritt levert. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, ved uåpnet pakke, men må selv dekke returportoen. Abonnementet er uten bindingstid, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon, brev eller e-post. Oppsigelsesfrist på fakturaen. Jeg har lest og godtatt avtalevilkårene og personvernerklæringen og bekrefter å være over 18 år.
KJØP NÅ!

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. 

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en aktiv livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem

**Kilde: Sletten, T. L. et al. Efficacy of melatonin with behavioural sleep-wake scheduling for delayed sleep-wake phase disorder: A double-blind, randomised clinical trial. PLoS Medicine 15, e1002587 (2018).