– Har gitt meg futten tilbake

Publisert 3. august 2021. Av Bjørn H. Andreassen

I fire år var formen til Tone Løbekk fra Leirsund dårlig. Hun hadde lite overskudd og frøs mye. Tærne føltes konstant dypfryste. Etter flere legeundersøkelser viste det seg at hun mest sannsynlig manglet jod.

 

– Jeg ønsker ikke å drikke melk eller spise brunost. Hvit fisk er jeg heller ikke så flink til å få i meg. Jeg spurte om råd i min lokale helsekostbutikk, og fikk anbefalt Lectinect Naturlig Jod.

Allerede etter 3-4 dagers bruk merket jeg at jeg fikk mye mer overskudd. Og nå fryser jeg også mindre, smiler Tone.

 

“Nå fryser jeg mindre og har mer overskudd”

– Det er deilig å orke litt igjen, og jeg er glad for at dette produktet hjalp så raskt. Nå støvsuger jeg til og med om kvelden, og det har ikke skjedd på noen år, for å si det sånn. Takk til Lectinect Naturlig Jod, som ga meg futten tilbake.

 

Hvor finner jeg jod?

Kroppen produserer ikke jod selv, og derfor må jod bli tilført med kosten. Den beste jodkilden er tang. Andre gode kilder er mager hvit fisk som sei, hyse og torsk, og meieriprodukter som melk og brunost – men ikke hvitost. Mange tror tran inneholder mye jod, men det er ikke tilfelle.

Helsedirektoratet anbefaler i rapporten “Risiko for jodmangel i Norge” at hvis du ikke får i deg nok mager hvit fisk eller drikker melk – så bør du ta jodtilskudd.

 

 

 

Et naturlig jodtilskudd

Lectinect Naturlig Jod inneholder jod fra tang, høstet fra det kalde havet langs Helgelandskysten. Vi bruker tangsortene Ascophyllum nodosum (grisetang) og Fucus vesiculosus (blæretang), som er naturlige kilder til jod.

Du tar 1 tablett pr dag, med 225 mikrogram jod. Dette er maksimal grense for jod i kosttilskudd.

Du kan kjøpe Lectinect Naturlig Jod her eller som enkeltpakker hos helsekostbutikkene:

Andre erfaringer

Slik kan du unngå jodmangel

NRK 17. august: Hver tredje unge kvinne har kritisk...

Tang - din beste jodkilde

600 000 nordmenn er rammet av jodmangel. Men løsningen...

Dette sier Helsedirektoratet om jod

På oppdrag fra Helsedirektoratet har Nasjonalt råd...

Får du i deg for lite meieriprodukter og hvit fisk? Da er kosttilskudd med jod en god ide. Lectinect Naturlig Jod gir deg jod fra norsk tang. Nå kan du prøve det gratis*.

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får de to første månedene gratis*!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Naturlig Jod GRATIS* i 60 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 149,50 pr mnd portofritt (totalt kr 598,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun 79,- i porto

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

Jod er et viktig mineral for kroppen som mange får i seg for lite av. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem