Dette mineralet er bra for musklene dine

Ømme og stive muskler kan komme av for lite magnesium.

Publisert 23. september 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Mange av oss er plaget med ømme og stive muskler. Ofte kan for lite magnesium være årsaken til problemene.

200x171_dametøyeMineralet magnesium er et av kroppens viktigste, og er nødvendig for å overføre nervesignaler til musklene. Dersom du har for lite av dette mineralet kan det fine samspillet mellom muskelfibrene forstyrres.

Trener du, er magnesium ekstra viktig. Magnesium kalles mestermineralet, fordi det bidrar til normal energiomsetning som gjør at du kan holde ut lenger under trening.

Magnesium virker også beroligende på musklene, noe som gjør at du kan unngå ømme og stive muskler. Dermed bidrar magnesium til en normal muskelfunksjon.

Svetter du i tillegg mye under trening, kan dette også føre til underskudd av dette mineralet. Dette er fordi magnesium skilles ut gjennom svette.

I Norge får 1 av 4 voksne for lite av dette viktige mineralet. Dette kan føre til stram og øm muskulatur, samt at du kan føle deg trett og utmattet. Da kan det være lurt med tilskudd av magnesium.

Du får den beste typen magnesium

For å sikre at du får best mulig effekt, har vi valgt å bruke magnesiumsitrat i Lectinect Aktiv+. Denne typen magnesium er den som er påvist til å ha best biotilgjengelighet, og tas dermed mest effektivt opp i kroppen.

I tilegg til magnesium har vi tilsatt andre næringsstoffer som er bra både for muskler og ledd:

  • Steinnype (Rosa canina), med et høyt naturlig innhold av C-vitamin, som bidrar til normal kollagendannelse. Det har betydning for bruskens normale funksjon, og er derfor bra for leddene.

  • D-vitamin som bidrar til å opprettholde normale knokler og til å opprettholde normal muskelfunksjon.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil.

Andre erfaringer

Beste produktet for mine ledd

Ømme og stive ledd kan være en plage i hverdagen....

Dette hjalp mine ømme knær

Ømme og stive ledd kan være en plage i hverdagen....

Mitt dårlige kne er ikke lenger et hinder for en aktiv livsstil

Kjerstin slet i mange år med et dårlig kne. Et råd...

Nå får du vitaminer og mineraler som er dokumentert som gode for muskler og ledd. Fagekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) har godkjent den vitenskapelige dokumentasjonen for de vitaminene og mineralene som brukes i Lectinect Aktiv+. Slå derfor til på prøvetilbudet, det fortjener musklene dine!

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Aktiv+, og får den første måneden for kun 79,- (vi spanderer porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Aktiv+, og får den første måneden for kun kr. 79,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser etter prøvepakken eller senere i abonnementet, kan jeg stoppe disse ved å gi beskjed pr telefon, brev eller e-post innen 4 uker (2 uker for prøvepakken) etter fakturadato for sist mottatte pakke. Etter prøvepakken får jeg faste forsendelser portofritt annenhver måned. Dette koster kun kr. 199,50 pr mnd (totalt kr. 399,- for 2 mnd forbruk). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

Ingrediensene i produktet er dokumentert av EUs mattilsyn (EFSA) som gode for muskler og ledd. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem