Dette hjalp mine ømme knær

Bjarne slet med ømme knær: Fant løsningen i kosttilskuddet Lectinect Aktiv+

Publisert 14. juli 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Ømme og stive ledd kan være en plage i hverdagen. For Bjarne Wilmann kunne det ta flere uker å lindre et ømt kne. Han fant løsningen i Lectinect Aktiv+. Dette kosttilskuddet gir deg 4 vitaminer og mineraler som er dokumentert som gode for muskler og ledd.

Bjarne Wilmann er en aktiv 66 åring fra Grimstad. På fritiden er han spinninginstruktør og han er ivrig i slalåmbakken om vinteren.

«Dette kan jeg anbefale til andre med plager i muskler og ledd»

Tidligere har jeg hatt småplager i ledd, spesielt knærne. Det kunne ta flere uker å lindre et ømt kne. Nå har jeg ikke slike problemer lengre. Dette er et produkt jeg absolutt kan anbefale til andre aktive voksne som har plager med muskler og ledd, forteller Bjarne.

Bjarne-aktiv-i-hverdagen

De gode vitaminene og mineralene

Lectinect har nøye satt sammen en kombinasjon av vitaminer og mineraler som kan være gode for å kunne ha en aktiv hverdag. Lectinect Aktiv+ inneholder vitamin C, vitamin D, magnesium og molybden, som alle er godkjente av fagekspertene i EFSA (EUs mattilsyn) som gode for muskler og ledd.

Hovedingrediensen i Lectinect Aktiv+ er nypesorten Rosa canina. I mange hundre år har nyper vært anerkjent som gunstig for helsen. Skandinavisk forskning har i de senere årene vist at nypesorten Rosa canina (steinnype) har gode egenskaper. Institutt for ernæringsforskning ved Universitet i Oslo har kartlagt innholdet av antioksidanter i frukt og bær, og nyper kommer suverent best ut. Til sammenligning inneholder nyper nesten 5 ganger mer antioksidanter per 100 gram enn blåbær.

«Nyper har høyt innhold av vitamin C som kan ha betydning for bruskens normale funksjon»

Nyper har et naturlig høyt innhold av C-vitamin. Dette bidrar til normal kollagendannelse og betydning for bruskens normale funksjon. Mineralet molybden kan hjelpe til normalt opptak av svovel, som igjen kan virke positivt på leddene.

Få smidigheten i musklene tilbake

Mineralet magnesium er et av kroppens viktigste. Magnesium er nødvendig for å overføre nervesignaler til musklene. Hvis du har for lite av dette mineralet, forstyrres samspillet mellom muskelfibrene.

«Magnesium er viktig for normal muskelfunksjon»

I tillegg til magnesium er vitamin D en god ingrediens for musklene. Vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og er en viktig byggestein for kroppens benbygning.

Andre erfaringer

4 vitaminer og mineraler som er bra for musklene dine

Mange av oss er plaget med ømme og stive muskler....

Beste produktet for mine ledd

Ømme og stive ledd kan være en plage i hverdagen....

Mitt dårlige kne er ikke lenger et hinder for en aktiv livsstil

Kjerstin slet i mange år med et dårlig kne. Et råd...

Ønsker du en smidig og mer bevegelig kropp? Lectinect Aktiv+ er satt sammen av vitaminer og mineraler som er dokumentert gode for muskler og ledd. Nå kan du få den bevegeligheten du trenger til en aktiv hverdag. 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Aktiv+, og får den første måneden for kun 79,- (vi spanderer porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Aktiv+, og får den første måneden for kun kr. 79,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser etter prøvepakken eller senere i abonnementet, kan jeg stoppe disse ved å gi beskjed pr telefon, brev eller e-post innen 4 uker (2 uker for prøvepakken) etter fakturadato for sist mottatte pakke. Etter prøvepakken får jeg faste forsendelser portofritt annenhver måned. Dette koster kun kr. 199,50 pr mnd (totalt kr. 399,- for 2 mnd forbruk). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

Ingrediensene i produktet er dokumentert av EUs mattilsyn (EFSA) som gode for muskler og ledd. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem