Derfor er kollagen så viktig for leddene

Kollagen er en av de viktigste byggeklossene vi har i kroppen

Publisert 19. september 2021. Av Bjørn H. Andreassen

En normal kollagendannelse er viktig blant annet for å opprettholde brusk i leddene. Enkelt forklart fungerer kollagen som kroppens lim, og proteinet virker som en naturlig støtdemper i alle kroppens ledd.

Kollagen bidrar dermed til å opprettholde myke, smidige og friske ledd. Proteinet er også den viktigste byggeklossen i muskler. For å bevare velfungerende ledd og muskler, er det dermed viktig å opprettholde et normalt kollagennivå.

Svekkes med alderen

Allerede fra 30 årsalderen svekkes gradvis kroppens egen produksjon av kollagen. Kroppen har også en redusert evne til å ta opp dette proteinet.

Mangel på kollagen kan føre til ømhet og stivhet i leddene. Problemet øker gjerne med alderen. Da kan det være lurt med et naturprodukt som bidrar til at kroppen selv danner kollagen.

Nyper kan hjelpe

Nyper har et høyt naturlig innhold av C-vitamin, som bidrar til normal kollagendannelse. Det har betydning for bruskens normale funksjon, og er derfor bra for leddene.

I mange hundre år har nyper vært anerkjent som gunstig for helsen. Skandinavisk forskning har i de senere årene vist at nypesorten Rosa canina (steinnype) har gode egenskaper. Derfor bruker vi nettopp denne nypesorten som kilde til C-vitamin i Lectinect Aktiv+

I tillegg er dette naturproduktet tilsatt andre næringstoffer som er bra både for muskler og ledd:

  • D-vitamin som bidrar til å opprettholde normale knokler og til å opprettholde normal muskelfunksjon.
  • Mineralet molybden bidrar til normal svovelomsetning i kroppen. Det er vist at brusken i ømme ledd kun inneholder en tredjedel så mye svovel som frisk brusk. Økt tilgjengelighet av svovel vil derfor kunne gjøre godt for leddene.

Produktet bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil.

Andre erfaringer

Beste produktet for mine ledd

Ømme og stive ledd kan være en plage i hverdagen....

Mitt dårlige kne er ikke lenger et hinder for en aktiv livsstil

Kjerstin slet i mange år med et dårlig kne. Et råd...

Nyper har et høyt naturlig innhold av C-vitamin, som bidrar til normal kollagendannelse. Det har betydning for bruskens normale funksjon, og er derfor bra for leddene. Slå derfor til på dette prøvetilbudet på Lectinect Aktiv+, det fortjener kroppen din.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Aktiv+, og får den første måneden for kun 79,- (vi spanderer porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Aktiv+, og får den første måneden for kun kr. 79,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser etter prøvepakken eller senere i abonnementet, kan jeg stoppe disse ved å gi beskjed pr telefon, brev eller e-post innen 4 uker (2 uker for prøvepakken) etter fakturadato for sist mottatte pakke. Etter prøvepakken får jeg faste forsendelser portofritt annenhver måned. Dette koster kun kr. 199,50 pr mnd (totalt kr. 399,- for 2 mnd forbruk). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

Ingrediensene i produktet er dokumentert av EUs mattilsyn (EFSA) som gode for muskler og ledd. Det er likevel ingen garanti for at produktet fungerer like godt for alle brukere, og resultater kan variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem