Slik fikk jeg lindret halsbrann

Christina Hellevik får rask lindring av halsbrann takket være Lectinect Mage.

Publisert 13. juli 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Har du ofte en syresmak i munnen og en sur følelse i hals- og brystregionen? Selv om det er en vanlig plage mange opplever fra tid til annen, kan det være et stort og langvarig problem for andre. Les mer om hvordan du kan lindre halsbrann og sure oppstøt.

– Jeg slet når jeg spiste syreholdig mat, og trengte virkelig lindring av halsbrann og sure oppstøt. Plagene var størst når jeg stresset, for eksempel i eksamenstider. Jeg fikk prøve Lectinect Mage, og det virket, sier Christina Hellevik fra Ålesund.

Hyllebær kan lindre halsbrann og mageplager

Symptomene oppstår ofte i forbindelse med tunge måltider. Ubehaget kommer av at surt mageinnhold presses opp i spiserøret. Vanligvis holdes magesyren på plass i magesekken av en sterk ringmuskel som er plassert på toppen av magesekken. Men dersom ringmuskelen svekkes eller blir utsatt for stort press, kan du få sure oppstøt og kjenne ubehag i bryst, hals og munn.

“Plagene var størst når jeg stresset – men dette hjalp”

En god mage er derfor en viktig faktor for å lindre halsbrann og sure oppstøt. Lectinect Mage inneholder lektiner fra hyllebær som er kjent historisk i Europa som et middel mot mageproblemer. De første referansene stammer faktisk helt tilbake til oldtidens Hellas.

Nyere forskning konstaterer dette, og viser at lektinene (proteiner) i hyllebær kan styrke immunforsvaret i magen. Mange brukere har opplevd det akkurat samme som Christina Hellevik – nemlig lindring av halsbrann og sure oppstøt.

Rask lindring av halsbrann

– Jeg har nå brukt produktet jevnt siden 2007. Halsbrannen lindres nesten umiddelbart når jeg tar en tablett, forteller Christina som nå studerer i Storbritannia – og får tilsendt Lectinect Mage fast.

– Jeg er kjempefornøyd med den hjelpen jeg har fått, og vil fortsette å bruke Lectinect Mage, avslutter hun.

“Halsbrannen lindres nesten umiddelbart når jeg tar en tablett”

Lectinect AS har utviklet en unik prosess slik at lektinene forblir biologisk aktive, noe som gjør at kroppen raskt kan gjøre seg nytte av disse viktige proteinene. Lectinect Mage kan derfor hjelpe mot mageproblemer, og kan lindre halsbrann og sure oppstøt.

Andre erfaringer

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å...

Dette har gitt meg et bedre liv

– Mageproblemene mine hindret meg i å gjøre noe...

Slik fikk jeg hjelp mot hard mage

Helt siden ungdomsårene hadde Reidun Sørreime vært...

Mageproblemer og sure oppstøt kan være svært ubehagelig å slite med, men det finnes hjelp. Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve gratis*.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*!

Mobil:
Skriv inn telefonummer først, så søker vi frem resten
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem