Angrer på Lectinect Mage-pause

Gunn Paula fikk orden på magen takket være et naturprodukt

Publisert 13. juli 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Gunn Paula Fransson følte ofte at hun ikke tålte noe mat overhodet. Et godt råd fra en venninne ble løsningen. 

Tidligere reagerte jeg spesielt på melkeprodukter, til og med laktosefrie produkter, og sterk mat, forteller Gunn Paula Fransson fra Sveio. Jeg var plaget med magen, og måtte springe på toalettet minst 6-8 ganger for dagen.

En god venninne anbefalte meg derfor å prøve Lectinect Mage. Produktet hjalp meg til å få en normal mage igjen. Det føles helt fantastisk.

«Etter 6 uker tok jeg et opphold i bruken av Lectinect Mage. Det angrer jeg på nå. »

Etter 6 uker tok jeg et opphold i bruken av Lectinect Mage. Det angrer jeg på nå. En måneds tid uten produktet, gjorde at jeg nærmest bodde på toalettet igjen. Heldigvis hadde jeg fortsatt noe Lectinect Mage liggende. Et par dagers bruk av produktet gjorde at magen roet seg, og etter en uke var magen helt fin igjen.

Husk å være tålmodig

Selv om jeg merket rask bedring da jeg først tok produktet, mener jeg at man bør være tålmodig, og bruke produktet regelmessig i flere måneder for å få full virkning. Det er vel verdt å vente på, sier Gunn Paula.

«Endelig tålte magen min julematen»

Jeg var spesielt spent på hvordan magen ville reagere på all julematen, som ofte kan være tøff mot sarte mager. Ingen grunn til bekymring! Dette var første julen på lenge jeg kunne spise hva jeg ville, uten å måtte løpe på toalettet.

Jeg hadde selv aldri trodd at et naturprodukt skulle hjelpe mot mine mageproblemer, men jeg kan virkelig gå god for Lectinect Mage. Jeg har fått et nytt liv, sier Gunn Paula.

Jeg har anbefalt produktet videre til andre som har samme plager. Det er flere som har gitt meg tilbakemeldinger på at de er svært fornøyd med produktet.

 

Lektiner fra hyllebær

Bruken av hyllebær mot mageproblemer strekker seg omtrent 2000 år tilbake. De gamle grekerne brukte hyllebær i behandling av en rekke mageproblemer.

Det er rikelig med andre historiske referanser om hyllebær mot mageproblemer, blant annet fra land som Tyskland, Italia, Spania, Litauen, Polen og Norge.

Lectinect Mage er et naturprodukt som inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær.

Mageproblemer kan oppstå når uønskede organismer binder seg til reseptorene på tarmtottene. Lektinene kan fortrenge de uønskede organismene, og overta plassen fra dem. Deretter starter styrking av tarmens immunforsvar, og mageplagene kan avta.

Andre erfaringer

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å...

Dette har gitt meg et bedre liv

– Mageproblemene mine hindret meg i å gjøre noe...

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer

Hyllebær er kjent for sine helsebringende egenskaper...

Professor: - Hyllebærets proteiner kan hjelpe mot mageproblemer

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer...

Gjør som Gunn Paula og bli kvitt mageproblemene dine du også! Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve gratis*.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem