Nyter livet som pensjonist med hjelp fra naturprodukt

Etter et kort halvår med Lectinect Mage merket Jon Herwig Carlsen at mageproblemene forsvant.

Publisert 14. juli 2020. Av Bjørn H. Andreassen

I jobben min var jeg mye på reiser, hverdagen var stressende, og måltidene ble gjerne uregelmessige. Jeg slet med magen i mange år, sier den pensjonerte sportskommentatoren Jon Herwig Carlsen.

Med 45 års fartstid i NRK var legenden i storform på skjermen og begeistret TV-seerne med sine treffsikre og informerende kommentarer. Nå må han ty til et naturprodukt for å holde magen i form.

 

Endringer startet med introduksjonen av Lectinect Mage

Stressende arbeidsliv med mye reising gjorde at han i en årrekke slet med til del store mageproblemer. Han oppsøkte fastlege og gjennomførte både gastroskopi og endoskopi uten at det ble funnet noe unormalt.

 

“Magen føltes sur og var ofte urolig”

 

– Ute på jobb ble det sjelden tid til å spise noe som helst før sent på kvelden. Magen føltes sur og var ofte urolig. Jeg måtte alltid drikke et glass melk før sending for å få magen til å roe seg. Hverdagen var svært slitsom, forteller Jon.
Det var hans tidligere kone som anbefalte ham å prøve noen piller som inneholder lektiner fra hyllebær, nemlig Lectinect Mage. Etter et halvår på naturproduktet opplevde han en merkbar endring.

– Jeg har brukt Lectinect Mage fast siden sommeren 2011, og magen min har vært mye bedre etter dette. Derfor tar jeg en tablett hver morgen etter frokost, sier han, og nå som både mage og livsstil har roet seg opplever han pensjonisttilværelsen som kvalitetstid.

Jon sørger likevel for å holde seg aktiv som pensjonist – blant annet ved å være speaker på hjemmekampene til Asker Fotball. Han gleder seg over at klubben rykker opp fra 3. divisjon etter 2015-sesongen. – Det bør være grunnlag for et topplag i Asker, smiler Jon.

 

Hyllebær hjelper mot mageproblemer

Fire år er gått siden Jon Herwig Carlsen tegnet abonnement på Lectinect Mage. Og han er en av over 100 000 brukere som siden 2007 har brukt produktet mot mageproblemer. Det at Jon fremdeles bruker Lectinect Mage, er et godt bevis på at det fungerer.

 

“Det aller beste er at pillene også styrker kroppens immunforsvar”

 

– Det er bra for både magen og kroppen, og jeg har nevnt produktet for andre. Det aller beste er at pillene også styrker kroppens immunforsvar, konstaterer Jon fornøyd.

Lectinect Mage er et naturlig produkt og er basert på hyllebær som har vært brukt mot mageplager i over 2000 år i Europa. Hyllebærene blir behandlet i en unik prosess for å bevare den biologiske aktiviteten til proteinene, og da hovedsaklig lektinene. Lectinect Mage er ikke tilsatt sukker og konserveringsmidlene som er brukt finnes naturlig til stede i planter.

Andre erfaringer

Slik fikk Elin hjelp mot mageplagene

– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke...

Nå er Unni endelig kvitt mageproblemene

Mye magetrøbbel gikk hardt utover hverdagen til Unni...

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer

Hyllebær er kjent for sine helsebringende egenskaper...

- Dette har gitt meg et bedre liv

– Mageproblemene mine hindret meg i å gjøre noe...

Gjør som Jon og bli kvitt mageproblemene dine du også! Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve gratis*.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem