Nå kan Tale endelig drikke kaffe igjen

SLET MED MAGEN: Tale Waage har nå fått en normal mage

Publisert 15. august 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Tale slet med magen i mange år. Hun måtte holde seg i nærheten av toalettet og kunne knapt nok forlate hjemmet. Heldigvis prøvde hun et naturprodukt og fikk hjelp.

Jeg har alltid hatt løs mage, men for 2-3 år siden ble det helt håpløst, forteller Tale R. Waage fra Årnes. Det meste gikk tilslutt tvers gjennom. Det var selvsagt en stor begrensning, jeg turte ikke forlate hjemmet for jeg måtte være i nærheten av toalettet hele tiden.

 

Tålte nesten ikke noe av mat

Tale forteller at hun tålte nesten ingen ting av matvarer. Verst for henne var bakervarer, sterk mat, løk, grønnsaker, laktose og ikke minst kaffe.

På et tidspunkt tålte jeg nesten ikke noe av mat, sier hun. Det var bare å holde seg i nærheten av toalettet etter å ha spist eller drukket noe. Hun forsøkte ulike produkter med melkesyrebakterier, og fikk hjelp en kort stund, men så ble det like ille igjen.

«Magen ble bra. Nå tåler jeg kaffe igjen»

Magen ble normal

Etter å ha sett en annonse for Lectinect Mage, bestilte jeg dette siden det var billig å prøve.

Til å begynne med var det en liten forbedring, og det syntes jeg var nok til å fortsette. Etter et par-tre måneder med produktet, var det fortsatt bedring, og nå etter 1 år, har jeg det jeg vil kalle en normal mage. Jeg blir ikke lenger dårlig av alt mulig, og tåler kaffe igjen, smiler Tale. Laktose har jeg ikke turt å gjeninnføre annet enn i små doser, men da går det bra.

Jeg kan absolutt anbefale Lectinect Mage til andre! avslutter Tale.

«Jeg kan absolutt anbefale Lectinect Mage til andre!»

Lektiner fra hyllebær

Lectinect Mage er et naturlig produkt som inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær. Mageproblemer kan oppstå når uønskede organismer binder seg til reseptorene på tarmtottene. Lektinene kan fortrenge de uønskede organismene, og overta plassen fra dem. Deretter starter styrking av tarmens immunforsvar, og mageplagene kan avta.

Det varierer fra person til person hvor hurtig lektinene i Lectinect Mage virker. Selv om enkelte brukere har merket betydelig bedring på så kort tid som tre dager, kan det for andre ta to til tre måneder før effekten kommer.

Andre erfaringer

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å...

Endelig mye mindre luft i magen

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland har siden ungdomstiden...

Forskning er grunnlaget for bestselgeren mot mageplager

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer...

Slik fikk jeg hjelp mot hard mage

Helt siden ungdomsårene hadde Reidun Sørreime vært...

Gjør som Tale og bli kvitt mageproblemene dine du også! Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve gratis*.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem