Nå er Unni endelig kvitt mageproblemene

Tross skepsisen viste det seg at det var en god idé for Unni å teste ut naturproduktet.

Publisert 23. juli 2019. Av Bjørn H. Andreassen

Mye magetrøbbel gikk hardt utover hverdagen til Unni Andersson Røe. Det hyllebærbaserte produktet Lectinect Mage ble redningen. Men da Unni hadde et opphold i bruk av produktet, kom mageplagene tilbake

– Jeg har hatt mageproblemer siden jeg var ganske ung. Det har vært alt fra lett magekatarr til mageplager og mye ubehag. Drakk jeg kaffe eller spiste mat som var krydret ble jeg utrolig dårlig – og endte med både løs mage og mye luft i magen, forteller Unni.

 

Løsningen var Lectinect Mage

– Jeg kuttet ut kaffe og mat som ga meg løs mage for å se om det kunne bedre problemene. I tillegg prøvde jeg å kun ha en lett kost, sier hun.

“Tross skepsisen viste det seg at det var en god idé å teste ut naturproduktet”

Etter å ha prøvd flere metoder for å bedre mageproblemene – uten hell, kom hun i 2008 over en annonse for Lectinect Mage.

– Jeg var litt skeptisk til produktet og hadde liten tro, men håpet selvfølgelig at dette kunne være noe for meg.

Lectinect mage – Unni var litt skeptisk til å begynne med, men Lectinect Mage har gjort hverdagen enklere.
Unni var litt skeptisk til å begynne med, men Lectinect Mage har gjort hverdagen enklere.
Tross skepsisen viste det seg at det var en god idé å teste ut det naturproduktet. Hun ble raskt i bedre form, og etter et år var hun faktisk helt bra igjen.

– Jeg trodde ikke helt at det var Lectinect Mage som gjorde meg bedre, så jeg kuttet det ut en periode. Etter seks måneder var plagene tilbake. Da jeg startet med naturproduktet igjen ble jeg raskt bra.Nå bruker jeg produktet fast, og magen er helt fin, sier Unni.

 

Et naturlig produkt

– Etter at jeg begynte med Lectinect Mage har det gått fra mange dårlige dager til å være helt fint. Jeg har ingen mageproblemer lenger og er generelt i bedre form. I tillegg trenger jeg ikke være så redd for stress, sier hun.

Unni forteller at hun tar en tablett hver dag, og i tillegg til bedre mage har hun det siste året ikke hatt antydning til forkjølelsessymptomer.

– Hadde jeg vært sammen med barnebarna mine som hadde forkjølelesessymptomer, ble jeg smittet med en gang. Nå er det svært sjelden at jeg er det, og jeg opplever at Lectinect Mage lindrer forkjølelse, forteller hun.

 

– Det funker for meg

Lectinect Mage har hatt en stor innvirkning på hverdagen hennes. Nå kan hun både drikke kaffe og spise krydret mat uten bekymringer.

“Jeg kan bare fortelle at det funker for meg, så det er er verdt å prøve for andre som har tilsvarende mageproblemer”

– Jeg klarer meg ikke uten Lectinect Mage og kommer aldri til å slutte å bruke det. Jeg kan bare fortelle at det funker for meg, så det er er verdt å prøve for andre som har tilsvarende mageproblemer, avslutter Unni.

Andre erfaringer

Merket forskjell etter bare tre dager

– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke...

Nyter livet som pensjonist med hjelp fra naturprodukt

I jobben min var jeg mye på reiser, hverdagen var...

- Dette har gitt meg et bedre liv

– Mageproblemene mine hindret meg i å gjøre noe...

Mageplagene mine forsvant

Så mange som en av fem nordmenn – det vil si over...

Gjør som Unni og bli kvitt mageproblemene dine du også! Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve til en gunstig pris.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får de to første månedene for kun 79,- (vi spanderer porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Mage, og får de to første månedene for kun kr. 79,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser etter prøvepakken eller senere i abonnementet, kan jeg stoppe disse ved å gi beskjed pr telefon, brev eller e-post innen 4 uker etter fakturadato for sist mottatte pakke. Etter prøvepakken får jeg faste forsendelser portofritt annenhver måned. Dette koster kun kr. 199,50 pr mnd (totalt kr. 399,- for 2 mnd forbruk). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.

Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem