Slik fikk Elin hjelp mot mageplagene

Miljøterapeuten fra Røkland er overbevist om at Lectinect Mage har gitt henne et langt bedre liv.

Publisert 24. februar 2024. Av Bjørn H. Andreassen

– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke kunne ha noen avtaler tidlig på dagen, sier Elin Monsen. Etter mange år med en kranglete, løs mage hadde hun gitt opp å bli helt bra. 

 

 

– Jeg hadde store problemer med magen og måtte ofte på toalettet, spesielt på formiddagen. Derfor var det vanskelig å ha avtaler tidlig på dagen, forteller Elin.

 

Merket raskt forskjell

Etter mange år med stadig mer kranglete mage, hadde Elin gitt opp å bli helt bra.

– Så kom jeg over en annonse på internett for Lectinect Mage, og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve produktet. Men jeg må innrømme at troen på at det skulle fungere ikke var stor, sier hun.

For Elin tok det bare tre dager før hun begynte å merke stor forskjell.

 

“Nå fungerer magen helt normalt”

 

– Lectinect Mage har gjort at magen fungerer helt normalt. Jeg har helt sluttet å tenke på problemene jeg hadde før, og jeg gruer meg ikke lenger for avtaler tidlig på dagen, forteller en fornøyd Elin.

 

Lectinect Mage er nå tilsatt kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Produktet inneholder fortsatt like mye hyllebær som tidligere.

 

 

– Gi det tid

Daglig bruk siden 2008 har ikke bare overbevist henne om at Lectinect Mage faktisk fungerer, men at produktet også har betydd et langt bedre liv. I ettertid er Elin glad for at hun kom over reklamen og at hun bestemte seg for å prøve produktet.

 

“Det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg”

 

– Jeg anbefaler dette produktet fordi jeg selv har fått så god hjelp. Men jeg tror det er viktig at folk husker på at kroppene våre reagerer forskjellig, og det kan ta litt lenger tid før Lectinect Mage virker akkurat for deg. Derfor tror jeg det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg, avslutter hun.

 

Godt for magen

Fordøyelsesenzymer hjelper kroppen til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan dette føre til mageproblemer som luft i magen, løs mage og hard mage.

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt.

 

Godt for immunforsvaret

Hundrevis av år med bruk og forskning har påvist at det er en sammenheng mellom hyllebær og menneskers immunforsvar. Hyllebær er en viktig del av Lectinect Mage. Hyllebær er kjent for å kunne støtte immunforsvaret vårt.

Vår egen forskning har dokumentert at dersom man inaktiverer proteinene i hyllebær, så reduseres også de biologiske egenskapene. Derfor har Lectinect utviklet en unik prosess slik at hyllebærene forblir biologisk aktive i tablettform, og derfor best mulig kan støtte immunsystemet.

 

Andre erfaringer

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å...

Lectinect Mage er blitt enda bedre!

Kari Tjønn Skogen startet med Lectinect Mage i 2018,...

Nå kan du få hjelp mot mageproblemene

Nå har Lectinect Mage blitt enda bedre: vi har tilsatt...

Et godt produkt er nå blitt enda bedre

Harriet Volden Pedersen startet med Lectinect Mage...

Gjør som Elin og bli kvitt mageproblemene dine du også! Nå kan du prøve Lectinect Mage i en måned GRATIS (frakt 89).

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis (frakt 89)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Ja takk, jeg vil gjerne ha det gode abonnementstilbudet på Lectinect Mage, og får første 30 dagers forbruk GRATIS, kun frakt kr 89. Deretter mottar jeg forsendelser fraktfritt hver fjerde måned for kun kr 219/mnd (totalt for fire måneder kr 876). Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, ved uåpnet pakke, men må selv dekke returportoen. Abonnementet er uten bindingstid, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon, brev eller e-post. Oppsigelsesfrist på fakturaen. Jeg har lest og godtatt avtalevilkårene og personvernerklæringen og bekrefter å være over 18 år.
KJØP NÅ!

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. 

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem