Slik fikk Elin hjelp mot løs mage

Miljøterapeuten fra Røkland er overbevist om at Lectinect Mage har gitt henne et langt bedre liv.

Publisert 15. august 2020. Av Bjørn H. Andreassen

– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke kunne ha noen avtaler tidlig på dagen, sier Elin Monsen. Etter mange år med en kranglete, løs mage hadde hun gitt opp å bli helt bra. 

 

 

– Jeg hadde store problemer med magen og måtte ofte på toalettet, spesielt på formiddagen. Derfor var det vanskelig å ha avtaler tidlig på dagen, forteller Elin.

 

Merket raskt forskjell

Utallige legebesøk med en rekke undersøkelser og tester, førte ingen vei – fortsatt var det ikke noe svar på hvorfor magen oppførte seg som den gjorde. Elin var like rådvill. I tillegg prøvde hun et par helsekostprodukter for å bedre problemet – uten hell. Etter mange år med stadig mer kranglete mage, hadde Elin gitt opp å bli helt bra.

– Så kom jeg over en annonse på internett for Lectinect Mage, og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve produktet. Men jeg må innrømme at troen på at det skulle fungere ikke var stor, sier hun.

For Elin tok det ikke lang til før hun begynte å merke stor forskjell – til sin egen store forbauselse merket hun en betydelig bedring etter bare tre dager.

 

“Nå fungerer magen helt normalt”

 

– Jeg trodde lenge at det var helt tilfeldig, men det var det jo ikke. Lectinect Mage har gjort det sånn at magen fungerer helt normalt. Jeg har helt sluttet å tenke på problemene jeg hadde før, og jeg gruer meg ikke lenger for avtaler tidlig på dagen, forteller en fornøyd Elin.

 

– Gi det tid

Daglig bruk siden 2008 har ikke bare overbevist henne om at Lectinect Mage faktisk fungerer, men at naturproduktet også har betydd et langt bedre liv. I ettertid er Elin glad for at hun kom over reklamen og at hun bestemte seg for å prøve produktet.

– Jeg er utrolig glad for at Lectinect Mage finnes, og har anbefalt produktet til mange, sier Elin.

Og det fortsetter hun å gjøre.

 

“Det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg”

 

– Jeg anbefaler naturproduktet fordi jeg selv har fått så god hjelp av det. Men jeg tror det er viktig at folk husker på at kroppene våre reagerer forskjellig, og det kan ta litt lenger tid før Lectinect Mage virker akkurat for deg. Derfor tror jeg det er viktig å prøve det ut i et par måneder før du gir deg, avslutter hun.

Andre erfaringer

Hadde problemer med luft og ubehag i magen i mange år

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å...

Dette har gitt meg et bedre liv

– Mageproblemene mine hindret meg i å gjøre noe...

Forskning viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer...

Nå er Unni endelig kvitt mageproblemene

Mye magetrøbbel gikk hardt utover hverdagen til Unni...

Hyllebærets unike egenskaper

Hyllebær er kjent for sine helsebringende egenskaper...

Gjør som Elin og bli kvitt mageproblemene dine du også! Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve gratis*.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem