Magen ble bedre etter få dager

RESULTAT ETTER FÅ DAGER: Sølvi Pettersen anbefaler Lectinect Mage til andre med mageplager.

Publisert 14. juli 2020. Av Bjørn H. Andreassen

I flere år hadde Sølvi Pettersen ulike mageproblemer. Først slet hun med løs mage og luft i magen. Etter hvert ble magen også hard. Hun prøvde mange produkter, men fikk ikke hjelp. 

 

I mai 2016 kom jeg over en annonse for Lectinect Mage, og tenkte at det var verdt forsøket. Det skulle vise seg å være et lykketreff. Jeg merket forskjell allerede etter noen dagers bruk av produktet. Mye mindre luft i magen, og magen fungerer klart bedre nå.

«Jeg merket bedring etter noen få dager.»

Jeg har hatt noen få opphold i bruken, og merket da fort at noe mangler. Så derfor tar jeg nå tablettene hver dag. Dersom jeg har spist «nei-mat» (som fet mat og sjokolade), så tar jeg gjerne en ekstra tablett Lectinect Mage, og føler meg bedre.

«Magen fungerer klart bedre nå.»

Dette produktet kan jeg virkelig anbefale til de som sliter med mageplager. Jeg kommer i hvert fall til å fortsette med Lectinect Mage, avslutter Sølvi.

 

 

Lektiner fra hyllebær

Bruken av hyllebær mot mageproblemer strekker seg omtrent 2000 år tilbake. De gamle grekerne brukte hyllebær i behandling av en rekke mageproblemer.

Det er rikelig med andre historiske referanser om hyllebær mot mageproblemer, blant annet fra land som Tyskland, Italia, Spania, Litauen, Polen og Norge.

Lectinect Mage er et naturprodukt som inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær.

Mageproblemer kan oppstå når uønskede organismer binder seg til reseptorene på tarmtottene. Lektinene kan fortrenge de uønskede organismene, og overta plassen fra dem. Deretter starter styrking av tarmens immunforsvar, og mageplagene kan avta.

Andre erfaringer

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å...

Slik fikk jeg hjelp mot hard mage

Helt siden ungdomsårene hadde Reidun Sørreime vært...

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer

Hyllebær er kjent for sine helsebringende egenskaper...

Gjør som Sølvi og bli kvitt mageproblemene dine du også! Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve gratis*.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem