Mageplagene mine forsvant

Cristina L. Gran: - Mageplagene mine forsvant takket være Lectinect Mage

Publisert 13. juli 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Så mange som en av fem nordmenn – det vil si over en million – sliter med mageproblemer jevnlig. Det kan være plagsomt, men likevel er det få som snakker om det med vennene sine. Det gjorde Cristina, og i dag er magen hennes blitt bra.

– Magen min var virkelig kranglete flere ganger i uken. Jeg slet med at den var urolig og jeg var plaget med luft i magen, forteller eiendomsmegleren Cristina L. Gran fra Oslo.

I tillegg til hard mage er luft det vanligste mageproblemet. Det er forståelig at dette kan være vanskelig å prate med andre om, men for Cristina reddet det hverdagen hennes.

 

“Etter at jeg hadde brukt det i tre uker merket jeg resultatene”

 

– En bekjent anbefalte meg å prøve Lectinect Mage, og etter at jeg hadde brukt det i tre uker merket jeg resultatene. Mageplagene mine forsvant, og jeg fikk også lindret halsbrannen jeg ofte strevde med.

 

Mageplagene forsvinner

Cristina er én av over 10 000 nordmenn som bokstavelig talt har fått kjenne Lectinect Mages positive virkninger på og i kroppen: Problemer som løs og treg mage, luft i magen og sure oppstøt forsvinner.

Lectinect Mage er basert på hyllebær, som er en god kilde til lektiner og antocyaner – også godt kjent som kraftige antioksidanter. Gjennom en helt unik prosess bevares den biologiske aktiviteten i lektinene. Lektiner er proteiner som finnes i de fleste bær, frukter og planter. Lektinene spiller en svært viktig rolle i plantenes forsvarsmekanisme, blant annet økes konsentrasjonen av lektiner når plantene blir angrepet av insekter.

 

“Løs og treg mage, luft i magen og sure oppstøt forsvinner”

 

Og det er nettopp slik lektiner fungerer hos mennesker også: Forskning har påvist at det er en sammenheng mellom flere plantelektiner og immunforsvaret vårt. Rundt 80 prosent av immunforsvaret er i tarmen, og det er derfor lektiner fra hyllebær kan styrke immunforsvaret ditt – og dermed løse mageplagene dine.

Selv om det først er i de senere år det har blitt forsket på lektiner, har man visst om hyllebærenes gode egenskaper lenge – de har blitt brukt mot mageproblemer i 2000 år.

 

Løsningen på mageproblemene

Det som er viktig å vite når du begynner med Lectinect Mage, er at det kan ta tid før du merker effekten. For noen tar det bare et par dager, for andre kan det ta opptil tre måneder. Og når du først har begynt råder Cristina deg til ikke å slutte:

 

“Jeg anbefaler alle som har mageproblemer å prøve Lectinect Mage”

 

– Dersom jeg glemmer å ta Lectinect Mage kjenner jeg faktisk samme dag at mageplagene kommer tilbake. Derfor er det en viktig rutine for meg å ta en tablett til frokost hver eneste dag.

Cristina fant løsningen på sine plager, og nå har hun ikke lenger en urolig og kranglete mage. Kanskje du finner løsningen på dine mageplager også?

– Jeg anbefaler alle som har mageproblemer å prøve Lectinect Mage. Det virker i hvert fall for meg! Og det er jo en fin bonus at det er laktose- og glutenfritt, avslutter hun fornøyd.

Andre erfaringer

Slik fikk jeg lindret halsbrann

Har du ofte en syresmak i munnen og en sur følelse...

Slik fikk Elin hjelp mot mageplagene

– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke...

Nå er Unni endelig kvitt mageproblemene

Mye magetrøbbel gikk hardt utover hverdagen til Unni...

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer

Hyllebær er kjent for sine helsebringende egenskaper...

Mageproblemer og sure oppstøt kan være svært ubehagelig å slite med, men det finnes hjelp. Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve det gratis*.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem