God mage = godt immunforsvar

En velfungerende mage er grunnlaget for et godt immunforsvar.

Publisert 13. juli 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Hyllebær er proppfulle av antioksidanter og lektiner, og blir av mange hyllet som et superbær. Allerede for 2000 år siden brukte de gamle grekerne hyllebær for å styrke immunforsvaret.

 

God mage = godt immunforsvar

En velfungerende mage er grunnlaget for et godt immunforsvar. Hele 80% av immunforsvaret er i tarmen, og derfor er en god mage viktig også for immunforsvaret.

 

 

Hyllebær er hovedingrediensen i Lectinect Mage. Og her er de 2 hovedårsakene til at hyllebær kan hjelpe både magen og immunforsvaret:

  1. Hyllebær gir deg lektiner (proteiner) som kan fjerne uønskede mikroorganismer fra tarmkanalen. Derfor kan Lectinect Mage hjelpe magen og hjelpe mot mageplager.
  2. I hyllebærenes mørke skall finnes det masse gode antioksidanter. Derfor kan hyllebær styrke immunforsvaret.

Som bruker av Lectinect Mage kan du derfor både få en bedre mage og et styrket immunforsvar. Les hva Unni Andersson Røe erfarte:

 

“Nå har jeg brukt Lectinect Mage siden 2008, og magen er helt fin. Jeg tar en tablett hver dag, og jeg har heller ikke hatt antydning til forkjølelsessymptomer det siste året.”

 

 


 

Utviklet sammen med professor i Bergen

Lectinect Mage og Lectinect Immun ble utviklet i Bergen i samarbeid med Ian F. Pryme, da han var professor i biokjemi og molekylærbiologi. Lektiners effekt på immunforsvaret har vært ett av Prymes viktigste forskningsområder.

 

 

– Lektiner er proteiner som finnes i de fleste planter, frukter og bær, og spiller en viktig rolle i planters forsvarsmekanisme. Når planter angripes av insekter økes konsentrasjonen av lektiner som en del av dette forsvaret, forklarer Ian F. Pryme.

 

Hurtigsvarspremie

Gjør som Unni Andersson Røe og tusenvis av andre. Prøv Lectinect Mage gratis* i en måned. Svar innen 7 dager, og få en eske Lectinect Immun (kr 0,-) som hurtigsvarspremie.

 

Lectinect Immun inneholder hyllebær, C-vitamin, D-vitamin og sink, som er dokumenterte til å kunne styrke immunforsvaret. Lectinect Immun er laget som sugetablett for at virkestoffene skal binde seg til reseptorer i munnhulen og halsen, og dermed kunne styrke immunforsvaret der.

Andre erfaringer

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer

Hyllebær er kjent for sine helsebringende egenskaper...

Slik fikk Elin hjelp mot mageplagene

– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke...

Nyter livet som pensjonist med hjelp fra naturprodukt

I jobben min var jeg mye på reiser, hverdagen var...

Forskning er grunnlaget for bestselgeren mot mageplager

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer...

Mageplagene mine forsvant

Så mange som en av fem nordmenn – det vil si over...

Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer og kan styrke immunforsvaret. Nå kan du prøve naturproduktet Lectinect Mage gratis*.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. I første forsendelse får jeg en eske Lectinect Immun på kjøpet. Deretter mottar jeg forsendelser av Lectinect Mage hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem