Hverdagen endret seg totalt med naturproduktet

– Jeg anbefaler ofte produktet til de jeg kjenner, sier Eli.

Publisert 14. juli 2020. Av Bjørn H. Andreassen

I mange år hadde Eli Synnøve Askersrud trøbbel med magen. Men nå takker 66-åringen fra Hvittingfoss et naturlig produkt for å ha fått en bedre hverdag etter at halsbrannen ble lindret.

Symptomene oppstår gjerne i forbindelse med tunge måltider. Når lukkemekanismen som skal holde maten nede i magesekken ikke fungerer optimalt, fører det til at magesyre kommer oppover i spiserøret og du vil kjenne ubehag i bryst- og halsregionen.

 

“Å endre kostholdet kan hjelpe, men om du får lindret plagene er en annen sak”

 

Når gode råd ikke hjelper

Det finnes mange gode råd om hvordan du kan lindre dette problemet. Noen av dem er å begrense inntaket av kaffe og alkohol, ikke drikke for mye til maten og unngå isvann da det svekker fordøyelseskraften, tygge maten godt, ha god tid når du spiser og kun spise når du er sulten. Men det er ikke alltid disse rådene fungerer like godt.

– Jeg hadde en galleoperasjon. Etter den ble jeg kvitt de verste mageplagene, men jeg var fortsatt på jakt etter noe som kunne lindre halsbrann og sure oppstøt. Da gikk det i syrenøytraliserende middel. Det hjalp en stund, før det var like ille igjen, sier Eli.

For mye kaffe, alkohol eller kraftige måltider er ofte årsakene til at man føler ubehaget i hals- og brystregionen. Å endre kostholdet kan hjelpe, men om du får lindret plagene er en annen sak – noe Eli fikk erfare.

 

“Lectinect Mage lindret halsbrannen og har gjort det slik at jeg kan spise all slags mat uten noen problemer etterpå, og det er så fint” 

 

– Jeg måtte være veldig forsiktig med hva jeg spiste. Det var en god del matvarer jeg måtte holde meg unna. Men Lectinect Mage lindret halsbrannen og har gjort det slik at jeg kan spise all slags mat uten noen problemer etterpå, og det er så fint!

 

Bedret hverdagen

Da 66 åringen fra Hvittingfoss kom over annonsen fra Lectinect Mage i 2007, tenkte hun at dette var noe hun måtte prøve i håp om å bli kvitt plagene.

– Jeg var ikke helt sikker på om dette produktet ville hjelpe meg, men jeg ville prøve. Det har jeg ikke angret på. Det tok omtrent to måneder før jeg merket en forskjell, og plagene forsvant. Heldigvis ga jeg ikke opp, sier hun.

 

“Det tok omtrent to måneder før jeg merket en forskjell, og plagene forsvant. Heldigvis ga jeg ikke opp”

 

Det er tydelig at Lectinect Mage har hatt en positivt innvirkning på livet til Eli. Hun er veldig fornøyd og forklarer at hverdagen hennes har blitt en helt annen etter at hun begynte med naturproduktet.

– Jeg håper at dette varer – noe jeg har tro på at det vil. Jeg anbefaler ofte produktet til de jeg kjenner som har problemer med magen i håp om at de også får en bedre hverdag, og det syns jeg andre også burde ta til seg, avslutter Eli.

Andre erfaringer

Slik fikk Elin hjelp mot mageplagene

– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke...

- Dette har gitt meg et bedre liv

– Mageproblemene mine hindret meg i å gjøre noe...

Forskning er grunnlaget for bestselgeren mot mageplager

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer...

Slik ble Oddvar Øyangen kvitt oppblåst mage

Etter 2 måneders bruk av Lectinect Mage tok Oddvar...

Gjør som Eli og bli kvitt mageproblemene dine du også! Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve gratis*.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem