Magen ble bedre allerede etter 3 dager

ANBEFALER: Kari Tjønn Skogen fikk hjelp mot mageplagene

Publisert 8. desember 2023. Av Bjørn H. Andreassen

«Endelig kan jeg drikke kaffe og spise krydret mat, uten å være redd for magetrøbbel». Dette forteller Kari Tjønn Skogen fra Notodden. Hun var en av de første som prøvde den nye og forbedrede versjonen av Lectinect Mage. Her er hennes erfaring:

– I juni 2020 fikk jeg spørsmål om jeg ville teste en ny versjon av Lectinect Mage, med kalsium i tillegg til hyllebær. Jeg syntes det var verdt forsøket, og ble med på testen.

«De nye tablettene hjelper magen min enda raskere»

– Nå har jeg prøvd de nye tablettene i 2 måneder, og utrolig nok opplever jeg at de er enda bedre for magen min enn de «gode, gamle tablettene». I tillegg opplever jeg at de gir meg hjelp enda raskere. Da er valget mitt enkelt, jeg vil gjerne bruke Nye Lectinect Mage. Tusen takk for et supert hjelpemiddel for magen min. Nå kan jeg spise og drikke hva jeg vil.

Den versjonen som Kari testet er nå blitt den offisielle. Lectinect Mage er oppgradert ved å tilsette kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Produktet gir deg fortsatt like mye hyllebær som før.

 

Godt for magen

Fordøyelsesenzymer hjelper kroppen til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan dette føre til mageproblemer som luft i magen, løs mage og hard mage.

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt.

 

Godt for immunforsvaret

Hundrevis av år med bruk og forskning har påvist at det er en sammenheng mellom hyllebær og menneskers immunforsvar. Hyllebær er en viktig del av Lectinect Mage. Hyllebær er kjent for å kunne støtte immunforsvaret vårt.

Vår egen forskning har dokumentert at dersom man inaktiverer proteinene i hyllebær, så reduseres også de biologiske egenskapene. Derfor har Lectinect utviklet en unik prosess slik at hyllebærene forblir biologisk aktive i tablettform, og derfor best mulig kan støtte immunsystemet.

 

Andre erfaringer

Endelig mye mindre luft i magen

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland har siden ungdomstiden...

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å...

Sjeleglad for å få hjelp mot mageplager

Harriet Volden Pedersen fra Svelvik startet med Lectinect...

Nå kan du få hjelp mot mageproblemene

Nå har Lectinect Mage blitt enda bedre: vi har tilsatt...

Gjør som Kari og bli kvitt mageproblemene dine du også! Nå kan du prøve Lectinect Mage gratis* i en måned.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem