Et godt produkt er nå blitt enda bedre

Tusenvis av nordmenn har fått hjelp siden 2007: Harriet Volden Pedersen er en av mange som har fått hjelp av Lectinect Mage

Publisert 6. februar 2023. Av Bjørn H. Andreassen

Harriet Volden Pedersen startet med Lectinect Mage allerede i 2013, og er en av våre mange fornøyde kunder. Hun fikk forhåndsteste den nye og forbedrede versjonen av Lectinect Mage. Her er hennes erfaring:

– Jeg er sjeleglad for den hjelpen Lectinect Mage har gitt meg i mange år. I juni 2020 fikk jeg tilbud om å teste den nye versjonen av Lectinect Mage, med kalsium i tillegg til hyllebær.

«Fungerer enda bedre for magen min»

– Etter 2 måneders bruk synes jeg de nye tablettene fungerer enda bedre for magen min. Jeg merket en positiv effekt allerede etter et par dagers bruk.

– Jeg er derfor svært fornøyd med den nye Lectinect Mage. Dette er et produkt jeg virkelig anbefaler, men vær tålmodig og gi det en sjanse til å virke over tid

Den versjonen som Harriet testet er nå blitt den offisielle. Lectinect Mage er oppgradert ved å tilsette kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Produktet gir deg fortsatt like mye hyllebær og lektiner som før.

 

Godt for magen

Fordøyelsesenzymer hjelper kroppen til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan dette føre til mageproblemer som luft i magen, løs mage og hard mage.

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt.

 

Godt for immunforsvaret

Lectinect Mage inneholder hyllebær som kan støtte immunforsvaret.

Hyllebær er historisk kjent for å være godt for immunforsvaret. Hyllebær er proppfulle av lektiner og antocyaner (fargestoffer).

Forskning har vist at når planter angripes av insekter eller mark, øker konsentrasjonen av lektiner (proteiner) som en del av forsvaret. Men lektiner har også en nytteverdi for oss mennesker.

Vår egen forskning har dokumentert at dersom man inaktiverer proteinene i hyllebær, så reduseres også de biologiske egenskapene. Derfor har Lectinect utviklet en unik prosess slik at lektinene forblir biologisk aktive i tablettform. Lektiner fra hyllebær binder seg nemlig til deler av immunforsvaret hos mennesker og kan dermed gi helsegevinster.

 

 

Andre erfaringer

Endelig mye mindre luft i magen

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland har siden ungdomstiden...

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å...

Lectinect Mage er blitt enda bedre!

Kari Tjønn Skogen startet med Lectinect Mage i 2018,...

Gjør som Harriet og bli kvitt mageproblemene dine du også! Nå kan du prøve Lectinect Mage gratis* i en måned.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem