Et godt produkt er nå blitt enda bedre

Tusenvis av nordmenn har fått hjelp siden 2007: Harriet Volden Pedersen er en av mange som har fått hjelp av Lectinect Mage

Publisert 11. juni 2024. Av Bjørn H. Andreassen

Harriet Volden Pedersen startet med Lectinect Mage allerede i 2013, og er en av våre mange fornøyde kunder. Hun fikk forhåndsteste den nye og forbedrede versjonen av Lectinect Mage. Her er hennes erfaring:

– Jeg er sjeleglad for den hjelpen Lectinect Mage har gitt meg i mange år. I juni 2020 fikk jeg tilbud om å teste den nye versjonen av Lectinect Mage, med kalsium i tillegg til hyllebær.

«Fungerer enda bedre for magen min»

– Etter 2 måneders bruk synes jeg de nye tablettene fungerer enda bedre for magen min. Jeg merket en positiv effekt allerede etter et par dagers bruk.

– Jeg er derfor svært fornøyd med den nye Lectinect Mage. Dette er et produkt jeg virkelig anbefaler, men vær tålmodig og gi det en sjanse til å virke over tid

Den versjonen som Harriet testet er nå blitt den offisielle. Lectinect Mage er oppgradert ved å tilsette kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Produktet gir deg fortsatt like mye hyllebær som før.

 

Godt for magen

Fordøyelsesenzymer hjelper kroppen til å ta opp næring. Hvis kroppen ikke har tilstrekkelig med slike enzymer kan dette føre til mageproblemer som luft i magen, løs mage og hard mage.

Lectinect Mage inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt.

 

Godt for immunforsvaret

Hundrevis av år med bruk og forskning har påvist at det er en sammenheng mellom hyllebær og menneskers immunforsvar. Hyllebær er en viktig del av Lectinect Mage. Hyllebær er kjent for å kunne støtte immunforsvaret vårt.

Vår egen forskning har dokumentert at dersom man inaktiverer proteinene i hyllebær, så reduseres også de biologiske egenskapene. Derfor har Lectinect utviklet en unik prosess slik at hyllebærene forblir biologisk aktive i tablettform, og derfor best mulig kan støtte immunsystemet.

 

 

Andre erfaringer

Endelig mye mindre luft i magen

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland har siden ungdomstiden...

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å...

Lectinect Mage er blitt enda bedre!

Kari Tjønn Skogen startet med Lectinect Mage i 2018,...

Gjør som Harriet og bli kvitt mageproblemene dine du også! Nå kan du prøve Lectinect Mage i en måned GRATIS (frakt 55).

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis (frakt 55)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Ja takk, jeg vil gjerne ha det gode abonnementstilbudet på Lectinect Mage, og får første 30 dagers forbruk GRATIS, kun frakt kr 55. Deretter mottar jeg forsendelser fraktfritt hver fjerde måned for kun kr 219/mnd (totalt for fire måneder kr 876). Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, ved uåpnet pakke, men må selv dekke returportoen. Abonnementet er uten bindingstid, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon, brev eller e-post. Oppsigelsesfrist på fakturaen. Jeg har lest og godtatt avtalevilkårene og personvernerklæringen og bekrefter å være over 18 år.
KJØP NÅ!

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem