Endelig fikk jeg hjelp mot treg mage!

VÆR TÅLMODIG: Kari Gina Wahl fikk hjelp mot treg mage etter et par måneders tid.

Publisert 23. september 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Kari Gina Wahl var plaget med treg mage i mange år, og for noen år siden ble det spesielt plagsomt. Men omsider fant hun løsningen mot mageplagene.

 

– Jeg har prøvd det meste av det apotek og helsekost tilbyr uten at det virket optimalt for meg, forteller Kari Gina fra Biri. Jeg hadde lest om Lectinect i annonser i ukeblad, på Facebook og TV-reklame, og tenkte det ikke skadet å prøve introduksjonstilbudet på Lectinect Mage.

«Lectinect Mage må brukes over tid for å få effekt»

– Produktet virket ikke umiddelbart, men jeg skjønte at man måtte bruke det over tid for å få effekt. Etter et par måneders bruk la jeg merke til at magen ble løsere og at jeg kunne få gjort noe så å si hver dag.

 

Veldig fornøyd

– Jeg er veldig fornøyd med produktet – endelig! Lectinect Mage leveres rett hjem i postkassen annenhver måned og jeg betaler med avtalegiro. Lettvint!

«Anbefaler andre med mageplager å prøve!»

– Jeg har nå brukt Lectinect Mage i over to år og har ikke turt å ta pause, da det virker så godt for meg. Anbefaler andre med mageplager å prøve!

 

Lektiner fra hyllebær

Bruken av hyllebær mot mageproblemer strekker seg omtrent 2000 år tilbake. De gamle grekerne brukte hyllebær i behandling av en rekke mageproblemer.

Det er rikelig med andre historiske referanser om hyllebær mot mageproblemer, blant annet fra land som Tyskland, Italia, Spania, Litauen, Polen og Norge.

Lectinect Mage er et naturprodukt som inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær.

Selv om enkelte brukere har merket betydelig bedring på så kort tid som tre dager, kan det for andre ta to til tre måneder. Tynntarmen er 4-6 meter lang, og har millioner av reseptorer som lektinene skal binde seg til. Dette kan ta tid, noe også erfaringene fra mange brukere av Lectinect Mage viser.

 

Andre erfaringer

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer

Hyllebær er kjent for sine helsebringende egenskaper...

Funker som et skudd for magen min

Kari Tjønn Skogen har hatt problemer med magen siden...

Hverdagen endret seg totalt med naturproduktet

I mange år hadde Eli Synnøve Askersrud trøbbel med...

Gjør som Kari Gina og bli kvitt mageproblemene dine du også! Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve gratis*.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem