– Dette har gitt meg et bedre liv

Kari Borgersen fra Drammen fikk en bedre hverdag takket være naturproduktet, Lectinect Mage.

Publisert 8. desember 2019. Av Bjørn H. Andreassen

– Mageproblemene mine hindret meg i å gjøre noe som helst. Men etter å ha blitt introdusert for dette naturproduktet er fritiden min helt på topp nå. Jeg kan gjøre akkurat det jeg vil, uten bekymringer, sier Kari Borgersen.

60-åringen fra Drammen slet med magetrøbbel i 30 år og det ble ekstra ille ved juletider i 2013. Løs mage ble et stort hinder, og hverdagen var veldig vanskelig.

– Jeg levde på bananer og vann, og prøvde det meste av helsekost og homeopatprodukter uten at problemet bedret seg. Jeg begynte å bli desperat etter å finne noe som kunne hjelpe meg, forteller Kari.

 

“Jeg begynte å bli desperat etter å finne noe som kunne hjelpe meg”

 

Da hun på nyåret så en reklame for Lectinect Mage på TV, var hun rask med å bestille.

 

Et helt naturlig produkt

– Jeg hadde ikke noen særlig tro på at dette heller skulle hjelpe meg, men bestemte meg likevel for å prøve i håp om at det kunne. I tillegg er det et naturlig produkt med hyllebær som ikke er tilsatt masse unødvendig, sier hun.

Lectinect mage – Kari tar Lectinect Mage hver dag og har ingen planer om å slutte.
Kari tar Lectinect Mage hver dag og har ingen planer om å slutte.
At hyllebær er bra for magen er gammelt nytt. Faktisk har de mørke bærene blitt brukt til behandling av mageproblemer i 2000 år.

Lectinect Mage inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær og antocyaner, som er kraftige antioksidanter – og kan derfor være et godt alternativ for deg som sliter med løs mage, hard mage eller mye luft i magen.

– Supert naturprodukt

– Det tok ikke mer enn to måneder før jeg ikke hadde løs mage lenger. Nå er jeg plutselig i farta og går turer i det fri uten å tenke på å ha et toalett i nærheten. Lectinect Mage gjorde susen for meg, sier Kari.

 

“Lectinect Mage gjorde susen for meg, sier Kari”

 

Lectinect Mage har hjulpet over 10 000 nordmenn mot mageproblemer som løs mage, treg mage og luft i magen. I tillegg kan kosttilskuddet hjelpe med lindring av halsbrann og sure oppstøt.

– For meg er Lectinect Mage et supert naturprodukt. Jeg tar det hver dag og har ingen planer om å slutte. Til alle andre som har mageproblemer; Dette anbefales, avslutter Kari.

Mageproblemer og sure oppstøt kan være svært ubehagelig å slite med, men det finnes hjelp. Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve det til en svært gunstig pris.

Andre erfaringer

Merket forskjell etter bare tre dager

– Mageproblemene ble til slutt så store at jeg ikke...

Nå er Unni endelig kvitt mageproblemene

Mye magetrøbbel gikk hardt utover hverdagen til Unni...

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer

Hyllebær er kjent for sine helsebringende egenskaper...

- Dette har gitt meg et bedre liv

– Mageproblemene mine hindret meg i å gjøre noe...

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får de to første månedene for kun 79,-

Mobil:
Skriv inn telefonummer først, så søker vi frem resten
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Mage, og får de to første månedene for kun kr. 79,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser etter prøvepakken eller senere i abonnementet, kan jeg stoppe disse ved å gi beskjed pr telefon, brev eller e-post innen 4 uker etter fakturadato for sist mottatte pakke. Etter prøvepakken får jeg faste forsendelser portofritt annenhver måned. Dette koster kun kr. 199,50 pr mnd (totalt kr. 399,- for 2 mnd forbruk). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill