Dette har gitt meg et bedre liv

Kari Borgersen fra Drammen fikk en bedre hverdag takket være naturproduktet, Lectinect Mage.

Publisert 14. juli 2020. Av Bjørn H. Andreassen

– Mageproblemene mine hindret meg i å gjøre noe som helst. Men etter å ha blitt introdusert for dette naturproduktet er plagene med løs mage over. Jeg kan gjøre akkurat det jeg vil, uten bekymringer, sier Kari Borgersen.

 

Kari fra Drammen slet med magetrøbbel i 30 år og det ble ekstra ille ved juletider i 2013. Løs mage ble et stort hinder, og hverdagen var veldig vanskelig.

– Jeg levde på bananer og vann, og prøvde det meste av helsekost og homeopatprodukter uten at problemet bedret seg. Jeg begynte å bli desperat etter å finne noe som kunne hjelpe meg, forteller Kari.

“Jeg begynte å bli desperat etter å finne noe som kunne hjelpe meg”

Da hun på nyåret så en reklame for Lectinect Mage på TV, var hun rask med å bestille.

Et naturlig produkt

– Jeg hadde ikke noen særlig tro på at dette heller skulle hjelpe meg, men bestemte meg likevel for å prøve i håp om at det kunne. I tillegg er det et naturprodukt med hyllebær som ikke er tilsatt masse unødvendig, sier hun.

Kari tar Lectinect Mage hver dag og har ingen planer om å slutte.
At hyllebær er bra for magen er gammelt nytt. Faktisk har de mørke bærene blitt brukt til behandling av mageproblemer i 2000 år.

Lectinect Mage inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær og antocyaner, som er kraftige antioksidanter – og kan derfor være et godt alternativ for deg som sliter med løs mage, hard mage eller mye luft i magen.

– Supert naturprodukt

– Det tok ikke mer enn to måneder før jeg ikke hadde løs mage lenger. Nå er jeg plutselig i farta og går turer i det fri uten å tenke på å ha et toalett i nærheten. Lectinect Mage gjorde susen for meg, sier Kari.

“Lectinect Mage gjorde susen for meg, sier Kari”

Lectinect Mage har blitt brukt av over 100 000 nordmenn mot mageproblemer som løs mage, treg mage og luft i magen. I tillegg kan naturproduktet hjelpe med lindring av halsbrann og sure oppstøt.

– For meg er Lectinect Mage et supert naturprodukt. Jeg tar det hver dag og har ingen planer om å slutte. Til alle andre som har mageproblemer; Dette anbefales, avslutter Kari.

Andre erfaringer

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å...

Endelig slutt på 30 år med luftplager

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland har siden ungdomstiden...

Funker som et skudd for magen min

Kari Tjønn Skogen har hatt problemer med magen siden...

Gjør som Kari og bli kvitt mageproblemene dine du også! Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve gratis*.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem