Dette har gitt meg et bedre liv

Kari Borgersen fra Drammen fikk en bedre hverdag takket være naturproduktet, Lectinect Mage.

Publisert 8. desember 2019. Av Bjørn H. Andreassen

– Mageproblemene mine hindret meg i å gjøre noe som helst. Men etter å ha blitt introdusert for dette naturproduktet er plagene med løs mage over. Jeg kan gjøre akkurat det jeg vil, uten bekymringer, sier Kari Borgersen.

 

Kari fra Drammen slet med magetrøbbel i 30 år og det ble ekstra ille ved juletider i 2013. Løs mage ble et stort hinder, og hverdagen var veldig vanskelig.

– Jeg levde på bananer og vann, og prøvde det meste av helsekost og homeopatprodukter uten at problemet bedret seg. Jeg begynte å bli desperat etter å finne noe som kunne hjelpe meg, forteller Kari.

“Jeg begynte å bli desperat etter å finne noe som kunne hjelpe meg”

Da hun på nyåret så en reklame for Lectinect Mage på TV, var hun rask med å bestille.

Et naturlig produkt

– Jeg hadde ikke noen særlig tro på at dette heller skulle hjelpe meg, men bestemte meg likevel for å prøve i håp om at det kunne. I tillegg er det et naturprodukt med hyllebær som ikke er tilsatt masse unødvendig, sier hun.

Kari tar Lectinect Mage hver dag og har ingen planer om å slutte.
At hyllebær er bra for magen er gammelt nytt. Faktisk har de mørke bærene blitt brukt til behandling av mageproblemer i 2000 år.

Lectinect Mage inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær og antocyaner, som er kraftige antioksidanter – og kan derfor være et godt alternativ for deg som sliter med løs mage, hard mage eller mye luft i magen.

– Supert naturprodukt

– Det tok ikke mer enn to måneder før jeg ikke hadde løs mage lenger. Nå er jeg plutselig i farta og går turer i det fri uten å tenke på å ha et toalett i nærheten. Lectinect Mage gjorde susen for meg, sier Kari.

“Lectinect Mage gjorde susen for meg, sier Kari”

Lectinect Mage har blitt brukt av over 100 000 nordmenn mot mageproblemer som løs mage, treg mage og luft i magen. I tillegg kan naturproduktet hjelpe med lindring av halsbrann og sure oppstøt.

– For meg er Lectinect Mage et supert naturprodukt. Jeg tar det hver dag og har ingen planer om å slutte. Til alle andre som har mageproblemer; Dette anbefales, avslutter Kari.

Andre erfaringer

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å...

Endelig slutt på 30 år med luftplager

Karen Eline Bjørke fra Lye i Rogaland har siden ungdomstiden...

Slik fikk jeg hjelp mot hard mage

Helt siden ungdomsårene hadde Reidun Sørreime vært...

Gjør som Kari og bli kvitt mageproblemene dine du også! Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve til en gunstig pris.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får de to første månedene for kun 79,- (vi spanderer porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Mage, og får de to første månedene for kun kr. 79,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser etter prøvepakken eller senere i abonnementet, kan jeg stoppe disse ved å gi beskjed pr telefon, brev eller e-post innen 4 uker etter fakturadato for sist mottatte pakke. Etter prøvepakken får jeg faste forsendelser portofritt annenhver måned. Dette koster kun kr. 199,50 pr mnd (totalt kr. 399,- for 2 mnd forbruk). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem