Slik fikk jeg hjelp mot hard mage

FIKK HJELP: Reidun Sørreime fikk et nytt liv med Lectinect Mage

Publisert 23. september 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Helt siden ungdomsårene hadde Reidun Sørreime vært plaget med hard mage. Hun hadde prøvd alt, uten å få hjelp. Men så fant hun løsningen.

Magen var hard og ofte følte jeg at jeg hadde magen langt opp i halsen, forteller Reidun Sørreide fra Sveio. Opp gjennom årene har jeg forsøkt alt mulig mot plagene, uten hell. Til slutt ga jeg opp, og tenkte at det fikk være som det var.

«Jeg hadde slått meg til ro med at mageplagene hadde kommet for å bli»

Da jeg først hørte om Lectinect Mage gjennom en reklame, var min første tanke at dette bare var tull. Da jeg hadde sett reklamen et par ganger, bestemte jeg meg allikevel for å prøve. Jeg hadde ikke noe å tape, da mageplagene ikke kunne bli verre enn hva de var.

Fikk hjelp mot hard mage

Overraskelsen var stor da produktet begynte å virke, forteller Reidun. Etter et par dagers bruk av produktet, begynte ting å skje i magen min. Først fikk jeg mye luft i magen. Etterhvert gikk dette over, og jeg har nå behagelige toalettbesøk hver dag. Etter fire måneders bruk av produktet føler jeg meg som et nytt menneske.

«Jeg føler meg som et nytt menneske»

Jeg har fått et nytt liv takket være Lectinect Mage, forteller Reidun. Jeg vil at så mange som mulig som sliter med mageproblemer skal få høre om produktet.

Lektiner fra hyllebær

Bruken av hyllebær mot mageproblemer strekker seg omtrent 2000 år tilbake. De gamle grekerne brukte hyllebær i behandling av en rekke mageproblemer.

Det er rikelig med andre historiske referanser om hyllebær mot mageproblemer, blant annet fra land som Tyskland, Italia, Spania, Litauen, Polen og Norge.

Lectinect Mage er et naturprodukt som inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær.

Mageproblemer kan oppstå når uønskede organismer binder seg til reseptorene på tarmtottene. Lektinene kan fortrenge de uønskede organismene, og overta plassen fra dem. Deretter starter styrking av tarmens immunforsvar, og mageplagene kan avta.

Andre erfaringer

Funker som et skudd for magen min

Kari Tjønn Skogen har hatt problemer med magen siden...

Forskning viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer...

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å...

Gjør som Reidun og bli kvitt mageproblemene dine du også! Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve til en gunstig pris.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får de to første månedene for kun 79,- (vi spanderer porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Mage, og får de to første månedene for kun kr. 79,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser etter prøvepakken eller senere i abonnementet, kan jeg stoppe disse ved å gi beskjed pr telefon, brev eller e-post innen 4 uker etter fakturadato for sist mottatte pakke. Etter prøvepakken får jeg faste forsendelser portofritt hver fjerde måned. Dette koster kun kr. 199,50 pr mnd (totalt kr. 798,- for 4 mnd forbruk). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem