Funker som et skudd for magen min

RASK EFFEKT: Kari Skogen merket bedring etter et par-tre dager.

Publisert 20. februar 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Kari Tjønn Skogen har hatt problemer med magen siden hun var ei lita jente. Dette gikk ut over livskvaliteten hennes. Heldigvis fant hun løsningen.

– Jeg har hatt problemer med magen siden jeg var lita jente, forteller Kari Tjønn Skogen fra Notodden. Har spesielt slitt med hard mage og det kunne gå opptil en uke uten at jeg fikk gått skikkelig på do. Dette gikk ut over livskvaliteten min.

«Min mage har blitt kjempegod med Lectinect Mage»

– Jeg prøvde flere forskjellige mageprodukter før jeg prøvde Lectinect Mage. Det gikk vel bare et par-tre dager før magen ble bedre og jeg fikk gått på do. Magen ble også mindre oppblåst, på grunn av mindre luft.

 

Funker som et skudd

– Nå kan jeg spise hva jeg vil og drikke hva jeg vil, jeg har rett og slett fått en mye bedre mage. Jeg tar en tablett om morgenen og en om kvelden, det funker som et skudd for meg, smiler Kari.

«Har anbefalt dette mageproduktet til venner»

– Så tusen takk fra ei som endelig har fått en god mage! Lectinect Mage har jeg anbefalt til flere jeg kjenner som har mageproblemer.

 

Lektiner fra hyllebær

Bruken av hyllebær mot mageproblemer strekker seg omtrent 2000 år tilbake. De gamle grekerne brukte hyllebær i behandling av en rekke mageproblemer.

Det er rikelig med andre historiske referanser om hyllebær mot mageproblemer, blant annet fra land som Tyskland, Italia, Spania, Litauen, Polen og Norge.

Lectinect Mage er et naturprodukt som inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær.

Mageproblemer kan oppstå når uønskede organismer binder seg til reseptorene på tarmtottene. Lektinene kan fortrenge de uønskede organismene, og overta plassen fra dem. Deretter starter styrking av tarmens immunforsvar, og mageplagene kan avta.

Andre erfaringer

Forskning viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer

I over 2000 år har hyllebær vært brukt mot mageproblemer...

Slik fikk jeg hjelp mot hard mage

Helt siden ungdomsårene hadde Reidun Sørreime vært...

Camilla trosset skepsisen og ble kvitt mageplagene

Camilla slet med mye luft i magen, og det begynte å...

Gjør som Kari og bli kvitt mageproblemene dine du også! Både forskning og brukererfaringer viser at lektiner fra hyllebær kan hjelpe mot mageproblemer. Nå kan du prøve til en gunstig pris.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får de to første månedene for kun 79,- (vi spanderer porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Mage, og får de to første månedene for kun kr. 79,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser etter prøvepakken eller senere i abonnementet, kan jeg stoppe disse ved å gi beskjed pr telefon, brev eller e-post innen 4 uker etter fakturadato for sist mottatte pakke. Etter prøvepakken får jeg faste forsendelser portofritt hver fjerde måned. Dette koster kun kr. 199,50 pr mnd (totalt kr. 798,- for 4 mnd forbruk). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem