Helsetema

Helseplager er individuelle. Nedenfor har vi samlet informasjon om noen av de aller viktigste problemområdene. Videre finner du forslag til løsninger. God lesning!

Mageproblemer

Mageproblemer er slitsomme, og kan ofte ødelegge hverdagen for folk. Plager som løs mage, treg mage og luft i magen kan være så ubehagelige at det går ut over livskvaliteten.  Hverdagen er ofte stressende, med uregelmessige måltider. Da kan det være en god ide å se om naturen har virkestoffer som kan hjelpe. Les mer her.

Lindring av halsbrann

Har du ofte en syresmak i munnen og en sur følelse i hals- og brystregionen? Selv om det er en vanlig plage mange opplever fra tid til annen, kan det være et stort og langvarig problem for andre. Les mer om hvordan du kan lindre halsbrann og sure oppstøt. Les mer her.


Lindre forkjølelse

468x400-lectinect-immunEn av de sikreste hendelsene gjennom et år er de forskjellige sesongene med snufsing og snyting. Kunne du tenke deg å få lindret forkjølelse allerede når du merker symptomene? Eller å få hjelp mot sår hals? Hvorfor ikke sjekke om noe fra naturen kan hjelpe? Les mer her.


Gode bakterier

melkesyre_mage_180x120Melkesyrebakterier er gode bakterier, som naturlig hører hjemme i menneskets tarmflora. De binder seg til cellene i tarmen, og kan dermed bidra til velvære. Les mer her.


Dårlig ånde

bigstock-Portrait-of-a-young-woma-180x120Dårlig ånde skyldes nesten alltid bakterier i munnen. Selv om man er flink med tannbørste, tanntråd og tungebørste, vil ikke alle bakteriene være borte. Og munnhulen skal ikke være bakteriefri. Bakteriene er et forsvarsverk, det gjelder bare å ha nok av de gode bakteriene.

En utvalgt stamme gode melkesyrebakterier, Lactobacillus salivarius, er nå dokumentert til å kunne hindre vekst av de bakteriene som gir dårlig ånde.

Dette gjør at det er mulig å fjerne de grunnleggende årsakene til dårlig ånde. Les mer her.


 

D-vitamin mangel

sunbeamHalve Norges befolkning får ikke i seg nok D-vitamin. Den viktigste kilden er sollys, men det får mange av oss ikke nok av. Dette vitaminet kan bidra til å styrke immunforsvaret ditt, til å styrke skjelettet og benbygningen, og til å opprettholde en normal muskelfunksjon. Nå også med dobbel styrke. Les mer her.