Lectinect satser på veganske naturprodukter

 

Stadig flere av våre produkter inneholder veganske ingredienser. I Lectinect-serien er nå fire produkter sertifisert vegansk, og flere skal det bli…

 

Sertifisert vegansk

 

Vi har valgt å sertifisere produktene hos The Vegan Society – en internasjonal anerkjent aktør med sertifisering av over 30.000 produkter. Den velkjente solsikkelogoen med «vegan» påskriften er nå å se på følgende av våre produktpakker; Lectinect Mage, Lectinect Betakaroten Pluss og Lectinect Naturlig Jod.

 

Jod – både norsk og vegansk

 

Jod er et viktig mineral stadig som flere får i seg for lite av. Spesielt unge mennesker som inntar lite meieriprodukter og spiser lite hvit fisk er rammet av dette. Ekstra viktig er jod for gravide og ammende da det har vist seg gjennom forskning som svært viktig for fosteret/barnets kognitive utvikling.

Tang har et høyt innhold av jod og er noe vi har enorme mengder av langs vår langstrakte kyst. Lectinect Naturlig Jod innehodler jod fra gristang og blæretang, høstet fra det kalde havet langs Helgelandskysten. Tang i ren form kan være problematisk som jodkilde da det inneholder så store mengder av grunnstoffet at man lett kan få i seg for mye, noe som også er problematisk.

For mange kan det derfor være praktisk og trygt å innta jod i tablettform med trygg dosering. 1 tablett pr. dag dekker behovet.

 

Mageproblemer?

 

Lectinect Mage ble lansert i 2007 og ble raskt en bestselger mot mageproblemer. Produktet er nå oppgradert med å tilsette kalsium, som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt. Det inneholder også hyllebær som kan støtte immunforsvaret.

 

Betakaroten

 

Lectinect Betakaroten Pluss har dokumenterte virkestoffer, som kan gi både en gyllen brunfarge og normal forbrenning. Lectinect Betakaroten Pluss inneholder betakaroten. Produktet er også tilsatt kobber og sink som bidrar til normal hudpigmentering og vedlikehold av huden.

I tillegg inneholder Betakaroten Pluss virkestoffer som kan hjelpe til med å gå ned i vekt. Vi bruker tangsorten Ascophyllum nodosum (grisetang) som er naturlig rik på jod i vårt produkt. Jod er kjent for å bidra til en normal forbrenning.

 

I helsekostbutikker over hele landet

 

Vi får mange positive tilbakemeldinger fra helsekostbutikkene rundt omkring i landet på at vi har produkter som er sertifisert veganske.

Produktene fås kjøpt i alle de tre helsekostkjedene Life, Sunkost og H-naturkost som enkeltpakker. Lectinect Mage kan også kjøpes hos Vita.

På lectinect.no selges de som abonnement for de som foretrekker å få det levert rett i postkassen. Her får du også mulighet til å prøve produktet til en gunstig introduksjonspris.

Andre bloggartikler

Betakaroten – En kort guide

Hvilken kilde til betakaroten er best? Når bør du starte og hvordan får du best resultat?

Ny studie om vitamin K2 produkter: Kun 1 av 4 inneholder lovet mengde K2

Sjokkerende mange produkter inneholder langt mindre vitamin K2 enn pakningen tilsier.

Unn deg en god tarmflora

Visste du at vi får i oss færre melkesyrebakterier enn tidligere? Her gir vi deg noen tips til hvordan du kan oppnå en balansert tarmflora.

Lectinect - et tryggere valg

Lectinect er et norsk selskap som i flere år har utviklet kosttilskudd, basert på nøye kontrollerte og trygge råvarer.

Sertifiserte og dopingfrie kosttilskudd

Nå er Lectinect Mage registrert hos Informed Sport. Les mer om hva det innebærer her