Sertifiserte og dopingfrie kosttilskudd

Bilde 011-340pxDoping i kosttilskudd er som regel forårsaket av at innholdet har blitt forurenset.
Dette kan skje ved at ingredienser på dopinglisten har vært i kontakt med ingredienser som i utgangspunktet er trygge, gjerne via maskinelt utstyr eller personell.

Produkter som trygt kan brukes av idrettsutøvere bør være doping-analyserte. Olympiatoppen sier følgende: «utøvere kan bruke alle tilskudd som er sertifisert og registrert hos Informed Sport».

Grundige analyser


Lectinect ønsker å levere produkter som er trygge for profesjonelle idrettsutøvere.
Vi har derfor jobbet med å få godkjent våre mest relevante produkter hos det internasjonale laboratorieorganet Informed Sport, som nevnt det eneste dopinglaboratoriet Olympiatoppen godkjenner.

I forbindelse med godkjenningen har Informed Sport saumfart produksjonslokaler, produksjonsrutiner, råstoffer, tilsetningsstoffer, underleverandører, i tillegg til å analysere Lectinect-produktene for mer enn 100 forbudte stoffer på WADAs liste.

Hver eneste batch testes før salg. Vi kan derfor trygt også anbefale idrettsutøvere å bruke følgende av våre produkter:

Lectinect Mage (Med kalsium og hyllebær)

http://www.informed-sport.com/supplement_search?s=lectinect

200x180_running_rain

Vi gjør ikke dette kun for å nå idrettsutøvere. Kvalitetskravene bak en slik sertifisering er like viktige. Både vi og våre underleverandører må være på tå hev for å møte disse kravene. Det er sunt. Og det gir alle våre brukere en ekstra trygghet.

Følg linkene over for å lese mer om våre sertifisert dopingfrie produkter og introduksjonstilbud.

Andre bloggartikler

Jakten på de beste hyllebærene

Vi er hele tiden på jakt etter de beste hyllebærene til våre produkter. Få innblikk i hvor årets bær kommer fra, kvalitetskontrollen vi utfører og hvordan hyllebærene kan styrke ditt immunforsvar.

Unn deg en god tarmflora

Visste du at vi får i oss færre melkesyrebakterier enn tidligere? Her gir vi deg noen tips til hvordan du kan oppnå en balansert tarmflora.

Lectinect - et tryggere valg

Lectinect er et norsk selskap som i flere år har utviklet kosttilskudd, basert på nøye kontrollerte og trygge råvarer.