Urolig mage

Publisert 20. oktober 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Sliter du med urolig mage? Har du prøvd alt, men fremdeles ikke funnet noe som hjelper? Da kan det være vi har noe for deg. Lectinect Mage er et naturprodukt som har vist svært god effekt på mageproblemer, og dette har vi erfart gjennom egen forskning og fornøyde brukere.

 

Vil du vite mer om hva det er som kan forårsake urolig mage, hva du kan gjøre selv og hvorfor produktet kan fungere? Les videre for å lære mer.

 

Hva kan forårsake urolig mage?

 

Som ved alle mageproblemer, kan årsaken til at problemet først oppstod være helt individuelt. Definisjonen på urolig mage kan variere fra person til person, men som oftest er det en betegnelse på diverse mageproblemer som luft i magen og løs mage samt et endret avføringsmønster.

 

Typiske årsaker til urolig mage kan være:

 

 • Uønskede mikroorganismer
 • Dårlig hygiene i forbindelse med tilbereding av mat
 • Intoleranse mot matvarer/ingredienser
 • Stress

 

Les mer: “Mageproblemer”

 

Hva kan du gjøre for å forebygge urolig mage?

 

Det er ikke alltid en forklarlig årsak til urolig mage, og ofte kan det være en kombinasjon av en stresset hverdag samt kosthold. Det finnes likevel generelle råd du kan følge for å potensielt forebygge eller lindre en urolig mage:

 

 • Begrens koffeininntaket.
 • God håndhygiene.
 • Drikk rikelig med vann.
 • Øk fiberinntaket.
 • Spis regelmessig. På denne måten får fordøyelsessystemet en rytme å forholde seg til, noe som kan gjøre magen mindre urolig.
 • Begrens alkoholinntaket da dette kan være med på å forverre symptomene.
 • Unngå å drikke for mye kullsyreholdig drikke.
 • Begrens sukkerinntaket.

 

Les mer: “Løs mage”

 

Har du allerede prøvd disse rådene uten hell, kan vi anbefale naturproduktet Lectinect Mage. Produktet har gitt svært positiv effekt for mange av våre brukere som sier de har prøvd det meste. Les videre for å lære hvorfor naturproduktet kan gi god effekt.

 

Derfor kan Lectinect hjelpe mot urolig mage

 

Lectinect Mage er et naturprodukt som inneholder biologisk aktive lektiner. Dette er proteiner som blant annet finnes i hyllebær. I vår forskning ser vi at lektiner kan binde seg til deler av immunforsvaret i mageområder hos mennesker, noe som igjen kan starte en positiv biologisk effekt. Ca. 80% av kroppens immunforsvar har nemlig blitt assosiert med tarmsystemet!

 

I planteriket ser vi at når planter angripes av insekter økes konsentrasjonen av lektiner. Også vi mennesker kan få hjelp av lektiner. De senere årene har forskning påvist en sammenheng mellom en del plantelektiner og menneskers immunforsvar. Nemlig at lektiner fra hyllebær kan styrke immunforsvaret.

 

Produktet inneholder også antocyaner (antioksidanter), som kan lindre ulike mageplager som urolig mage.

 

Dette sier brukererfaringer

 

Over 100.000 nordmenn har prøvd Lectinect Mage, og vi har fått tilbakemeldinger om mange positive brukererfaringer.

 

Les mer: “Brukererfaringer”

 

Det ligger skriftlige avtaler bak hvert sitat, og brukeren har også godkjent sin uttalelse og at vi kan bruke den offentlig.

 

Brukerne har blant annet fått hjelp mot løs mage, treg mage og luft i magen, og sterkere immunforsvar – dette innebærer at brukerne selv har rapportert om mer opplagthet og sjeldnere sykdomssymptomer.

 

Les mer: “Luft i magen”

 

Blant dem som har fått hjelp mot urolig mage er bruker Bente Torstad, som kan fortelle følgende: “Jeg har lenge vært plaget med en sensitiv mage. Magen min reagerte lett på endringer og på ytre forhold. Da ble den urolig, og jeg hadde mye luft i magen. Dette var plagsomt. Jeg ble kjent med Lectinect da de presenterte sine produkter for klubben min, Tertnes Håndball Elite. Og siden jeg lenge har slitt med magen, tenkte jeg at et naturlig produkt kunne være verdt forsøket. Jeg startet med å bruke Lectinect Mage, og allerede etter 2 uker opplevde jeg adskillig mindre luft i magen. Magen min er også blitt mye roligere, og det er herlig. Lectinect Mage har rett og slett gitt meg en mye bedre hverdag.”

 

Bente og mange andre nordmenn har fått hjelp mot blant annet urolig mage og en rekke andre mageproblemer ved å bruke Lectinect mage.

 

Hvem er Lectinect?

 

Lectinect AS ble grunnlagt i år 2000 under navnet Palm Research AS. Det faglige utgangspunktet for bedriften var molekylærbiologi, og spesielt forskning på de helsegevinster som mennesker kan få fra plantelektiner. Professor Ian F. Pryme (Bergen) er vår viktigste vitenskapelige rådgiver, og en av grunnleggerne bak Lectinect. Professoren regnes som en av Europas fremste forskere innen lektiner. Deres effekt på immunforsvaret har vært et av hans viktigste forskningsområder.

 

Pryme har siden 1994 vært medforfatter av 45 artikler om lektiners rolle samt vurdert historiske kilder om bruk av hyllebær mot mageplager.

 

Ifølge Pryme brukte de gamle grekerne hyllebær i forbindelse med behandling av en rekke mageproblemer, og i 1677 ble det utgitt en egen håndbok om helsegevinstene fra hyllebær i London, hvor to av kapitlene omhandlet mageproblemer.

 

Ønsker du å vite mer om oss, kan du lese mer her.

 

Har du spørsmål om hvordan Lectinect Mage kan hjelpe mot treg mage eller eventuelle andre spørsmål? Sjekk ut vår oversikt over spørsmål og svar.

 

Ønsker du å vite mer om oss kan du lese mer her.

 

Har du spørsmål om hvordan Lectinect Mage kan hjelpe mot hard mage eller eventuelle andre spørsmål? Sjekk ut vår oversikt over spørsmål og svar.

Andre erfaringer

Hard Mage

Opplever du ofte hard mage og et tregere system enn...

Hyllebær

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster...

Løs mage

  Løs mage er en tilstand som kjennetegnes av...

Luft i magen

  Luft i magen er ikke uvanlig, men for noen kan...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Oppblåst mage

  Oppblåst mage er en vanlig plage blant nordmenn....

Sure Oppstøt

De fleste vil fra tid til annen oppleve sure oppstøt....

Treg mage

Sliter du med treg mage og en følelse av at systemet...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage gratis*? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis*

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem