Treg mage

Publisert 20. oktober 2020. Av Bjørn H. Andreassen

Sliter du med treg mage og en følelse av at systemet fungerer litt saktere enn normalt? Dette er ikke uvanlig, og de aller fleste opplever dette av ulike årsaker. Lett uro, aktivitetsnivå, kosthold, søvn og mye annet kan ha en påvirkning på magen.

Lectinect Mage er et naturprodukt som kan hjelpe mot treg mage, og dette vet vi basert på vår egen forskning og brukererfaringer siden lanseringen i 2007. Produktet inneholder lektiner fra hyllebær som kan fortrenge uønskede organismer i tarmene. Bruken av hyllebær mot mageproblemer har historiske kilder som strekker seg over 2000 år tilbake.

Ønsker du å vite mer om hvordan hyllebær kan hjelpe mot treg mage, og hva våre brukererfaringer og forskning sier om dette? Da bør du lese videre!

 

Derfor kan Lectinect Mage hjelpe mot treg mage

 

Lectinect Mage er et naturprodukt som inneholder biologisk aktive lektiner, proteiner fra hyllebær og antocyaner som er sterke antioksidanter, og disse kan ha en svært god effekt på dem som sliter med treg mage. I vår forskning ser vi at lektiner kan binde seg til deler av immunforsvaret i mageområder hos mennesker, noe som igjen kan starte en positiv biologisk effekt.

 

Antioksidanter beskytter kroppens celler

 

Hyllebær er proppfulle av antioksidanter. Antioksidanter er kjemiske stoffer som vi blant annet får i oss gjennom maten vi spiser, og som er med på å beskytte cellene i kroppen vår mot skader. Ved for eksempel for mye soling, stråling og ved at vi får i oss uønskede organismer gjennom mat og drikke, kan vi få for mange frie radikaler i kroppen vår. Frie radikaler er i utgangspunktet et resultat av en naturlig prosess, men dersom det er for mange av disse kan dette skade cellene våre. Det er disse frie radikalene antioksidantene kan beskytte oss mot.

 

Lektiner er viktig for plantenes forsvarsmekanisme

 

I planteriket ser vi at når planter angripes av insekter økes konsentrasjonen av lektiner. Hos mennesker kan lektiner binde seg til reseptorer i celleveggen i tarmen og overta plassen fra uønskede organismer. Når de uønskede organismene forsvinner kan tarmens immunforsvar styrkes. Dette kan være forklaringen hvorfor Lectinect Mage har hjulpet så mange som opplever hard mage og andre typer magetrøbbel. Ca. 80% av kroppens immunforsvar har nemlig blitt assosiert med tarmsystemet!

 

Naturproduktene fra Lectinect har blitt utviklet sammen med anerkjent forsker

 

Professor emeritus Ian F. Pryme

Professor Ian F. Pryme er en anerkjent professor, som har arbeidet i Norge siden 1967. I dag regnes han blant Europas fremste forskere innen lektiner, og spesielt innenfor lektiners effekt på immunforsvaret.

Pryme har siden 1994 vært medforfatter av 45 artikler om lektiners rolle samt vurdert historiske kilder om bruk av hyllebær mot mageplager.

Ifølge Pryme brukte de gamle grekerne hyllebær i forbindelse med behandling av en rekke mageproblemer, og i 1677 ble det utgitt en egen håndbok om helsegevinstene fra hyllebær i London, hvor to av kapitlene omhandlet mageproblemer.

 

Erfaringer fra brukere som har hatt problemer med hard mage

 

Over 100.000 nordmenn har prøvd Lectinect Mage, og vi har mange fornøyde brukere av Lectinect Mage som har fått hjelp mot sine mageproblemer, deriblant treg mage. Disse, og mange flere brukererfaringer har blitt delt med oss her. Det ligger skriftlige avtaler bak hvert sitat, og brukeren har også godkjent sin uttalelse og at vi kan bruke den offentlig.

Blant dem som har prøvd Lectinect Mage mot treg mage er Sissel Lie-Karlsen fra Skollenborg.

Hun sier følgende: ”Jeg var en lang periode veldig stresset og det satte seg i magen. Jeg hadde problemer med treg mage, urolig mage, sure oppstøt og tålte dårlig enkelte matsorter. Etter kort tids bruk av Lectinect Mage forsvant disse problemene, magen min fungerer nå ordentlig. Dette er de beste pillene jeg har prøvd noen gang!! Lectinect Mage virket etter ca. 1 mnd for meg, og nå tar jeg dem bare en gang i blant.”

 

Tove Grøtterud fra Hønefoss har også fått hjelp mot treg mage ved å bruke Lectinect Mage.

Hun sier: ”Magen min var problematisk, jeg slet med hard og treg mage, særlig om morgenen. Etter å ha brukt Lectinect Mage i kun 3 uker merket jeg en stor forskjell. Nå fungerer magen slik den skal, og jeg føler meg også klart mer opplagt. Hverdagen min er blitt mye bedre. Lectinect Mage er et flott produkt som jeg ikke kan få rost nok!”

 

Karen Marie Bjørke sier hun fikk slutt på mageplager hun har slitt med i 30 år, etter at hun begynte å bruke Lectinect Mage i 2008.

Hun sier: ”Jeg har hatt plager med luft i magen helt siden jeg gikk på videregående. Jeg slet også en del med treg mage, og har prøvd alle slags kostråd og kjerringråd for å bli kvitt mageplagene.

Etter at jeg startet med Lectinect Mage virker endelig magen slik den skal. Jeg merket raskt bedring av plagene. Tar nå fast en tablett hver morgen, og det er stor forskjell på før og etter. Jeg pleier å si at det er «før og etter» Lectinect Mage for meg. Jeg er ganske fornøyd med at det er slutt på 30 år med luftplager. Anbefaler Lectinect Mage til alle som gidder å høre på!

Til vanlig spiser jeg nokså fornuftig og variert. Jeg har vært blodgiver hele livet, hvor det er strenge krav til medikamenter. Det er ikke et problem å kombinere Lectinect Mage med dette.”

 

Hvem er vi?

 

Lectinect er et norsk selskap som utvikler naturprodukter basert på trygg og seriøs forskning. Vi benytter alltid kontrollerte råvarer, først og fremst fra planter og bær, og vi ønsker at du som kunde skal oppleve at vi leverer produkter med kvalitet.

Lectinect Mage ble utviklet i Bergen i samarbeid med Pryme, da han var professor i biokjemi og molekylærbiologi. Fra 2014 er Pryme professor emeritus.  Lektiners effekt på immunforsvaret har vært ett av Prymes viktigste forskningsområder.

Blant våre dopinggodkjente produkter, er Lectinect Mage en av dem. Dette produktet er sertifisert hos Informed Sport, og vi håper at kvalitetskravene et produkt behøver å oppfylle for dette vil gi brukerne våre en ekstra verdi.

Lectinect.no er også en av de første nettbutikkene til å bli sertifisert av Trygg E-Handel. Dette er en godkjenningsordning som gir forbrukere sikkerhet for at de handler av et seriøst firma.

Ønsker du å vite mer om oss kan du lese mer her.

Har du spørsmål om hvordan Lectinect Mage kan hjelpe mot treg mage eller eventuelle andre spørsmål? Sjekk ut vår oversikt over spørsmål og svar.

Andre erfaringer

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Sure Oppstøt

De fleste vil fra tid til annen oppleve sure oppstøt....

Treg mage

Sliter du med treg mage og en følelse av at systemet...

C-vitamin

C-vitamin er et vannløselig vitamin som beskytter...

D-vitamin tilskudd

  Er du lite ute i dagslys? Da kan du ha nytte...

Oppblåst mage stress

Stress er en veldig vanlig årsak til oppblåst mage,...

Sur mage

Sur mage er en tilstand som kjennetegnes av sure oppstøt...

Urolig mage

Sliter du med urolig mage? Har du prøvd alt, men fremdeles...

Luft i magen tips

Sliter du med luft i magen? Luft i magen kan oppstå...

Ønsker du å prøve Lectinect Mage gratis*? 

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden gratis* (kun 79,- i porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg vil prøve Lectinect Mage GRATIS* i 30 dager uten forpliktelser, og betaler kun porto på kr 79,-. Deretter mottar jeg forsendelser hver fjerde måned for kun kr 199,50 pr mnd portofritt (totalt kr 798,- for 4 mnd forbruk). Abonnementet er uten bindingstid og kjøpsforpliktelser, og jeg kan stoppe eller pause abonnementet ved å gi beskjed per telefon/brev eller epost. Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter (minst 18 år) og en gang pr. husstand. *Kun kr 79,- i porto.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Det er ingen garanti for at produktet fungerer like godt for samtlige brukere. Vi har alle ulik tarmflora og dermed kan resultatene variere fra person til person.

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem