Magnesiumtilskudd

Publisert 28. oktober 2021. Av Bjørn H. Andreassen

Tilskudd av magnesium kan bidra til å normalisere funksjoner i kroppen, som psykologiske- og muskelfunksjoner. Det kan også redusere trøtthet og utmattelse. Lectinect Aktiv+ inneholder magnesiumsitrat. Denne typen magnesium er påvist å ha best biotilgjengelighet, og tas dermed mest effektivt opp i kroppen. I tillegg inneholder produktet en rekke anerkjente ingredienser som kan hjelpe deg til en smidig og bevegelig kropp, og til mer overskudd i hverdagen.

 

Et viktig mineral

 

Mineralet magnesium har en rekke viktige funksjoner i kroppen. Det finnes magnesium i alle kroppsvæsker og vev, men kroppen lager ikke mineralet selv og det må derfor tilføres gjennom mat. Noen kan også ha nytte av magnesiumtilskudd gjennom naturprodukter. Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon og psykologisk funksjon, og bidrar til å redusere trøtthet og utmattelse.

 

Magnesium er også viktig for forbrenning av karbohydrater, signaloverføring i nervesystemet og regulering av muskelaktivitet. Mer enn 100 enzymer i kroppen trenger magnesium til ulike metabolske reaksjoner.

 

En boks Lectinect Aktiv+ holder til 30 dagers normal bruk.

 

Gode kilder til magnesium

 

Magnesium dannes ikke i kroppen, og må tilføres gjennom mat og drikke. Noen gode kilder til magnesium er blant annet:

 

   • Poteter, grønnsaker og kornvarer
   • Melk og melkeprodukter.
   • Kjøtt og fisk

 

Magnesium finnes i de fleste matvarer siden mineralet er en naturlig del av plantenes klorofyll. Unntaket er frukt som generelt inneholder lite magnesium, bortsett fra bananer. De som ikke får i seg nok magnesium via kosten, eller som av ulike grunner ikke har tilstrekkelig opptak i kroppen, kan ha godt av et økt inntak i form av magnesiumtilskudd.

 

Les også: Tips ved treg mage

 

Symptomer på magnesiummangel

 

Symptomer på magnesiummangel er diffuse, og kan ha mange andre årsaker. Noen vanlige symptomer er: tap av matlyst, slapphet og svakhetsfølelse. Noen plages av lette kramper i bena og kan ha godt av magnesiumtilskudd.

 

Lectinect Aktiv+

 

Mange er plaget av ømme muskler og stive ledd, og heldigvis finnes det en løsning som kan gi bevegeligheten tilbake. Vitamin C, vitamin D, magnesium og molybden er vitaminer og mineraler som er dokumentert av EUs fageksperter til å kunne hjelpe mot slike plager. Lectinect Aktiv+ er laget for å gi fysisk og mentalt overskudd. Produktet er nøye sammensatt av disse viktige og anerkjente ingrediensene, og er et godt magnesiumtilskudd.

 

Fagekspertene i EFSA (EUs Mattilsyn) har vurdert den vitenskapelige dokumentasjonen for vitaminer og mineraler. Lectinect Aktiv+ inneholder utvalgte vitaminer og mineraler som har passert dette nåløyet. Produktet kan derfor bidra til en smidig og bevegelig kropp.

 

Bestill Lectinect Aktiv+ her

 

Hovedingrediensen i Lectinect Aktiv+ er steinnype (Rosa Canina) som har et naturlig høyt innhold av C-vitamin, og har vært anerkjent som gunstig for helsen i mange hundre år. Lectinect Aktiv+ bidrar til naturlig produksjon av kollagen i kroppen. I tillegg inneholder produktet nøye sammensatte ingredienser, som kan gi store helsegevinster og bidra til en smidig og bevegelig kropp:

 

 • C-vitamin
 • D-vitamin
 • Molybden
 • Magnesium
 • Bioperine

 

Nyper

 

De senere år har skandinavisk forskning vist at nypesorten Rosa canina (steinnype) har gode egenskaper. Nyper kommer suverent best ut på innhold av antioksidanter sammenlignet med andre frukt og bær. Det inneholder nesten fem ganger mer antioksidanter per 100 gram enn blåbær.

 

C-vitamin

 

C-vitamin bidrar til kroppens naturlige produksjon av kollagen, som har betydning for bruskens normale funksjon og er godt for leddene. I tillegg bidrar et normalt nivå av C-vitamin til å redusere trøtthet og utmattelse, å beskytte cellene mot oksidativt stress og til å opprettholde immunsystemets normale funksjon.

 

D-vitamin

 

D-vitamin bidrar til et normalt opptak av kalsium, som igjen opprettholder normale knokler og normal muskelfunksjon. D-vitamin er også godt for immunsystemet.

 

Molybden

 

Molybden er et mineral som bidrar til normal omsetning av svovel i kroppen. Molybden er et sporstoff (mineral) som kroppen trenger, og som finnes i melke- og kornprodukter og noen grønnsaker.

 

Magnesium tilskudd

 

Lectinect Aktiv+ inneholder magnesium av typen magnesiumsitrat, som er påvist å ha best biotilgjengelighet. Det tas dermed mest effektivt opp i kroppen. Ved å møte anbefalt daglig inntak av magnesium kan du føle deg mer opplagt og få mer overskudd i hverdagen.

 

Bioperine

 

Bioperine er ekstrakt av svart pepper. Dette er tilsatt Lectinect Aktiv+ for å øke opptaket av næringsstoffer i kroppen, og gir en bedre og raskere virkning av produktet.

 

En boks Lectinect Aktiv+ inneholder 120 tabletter, og er nok til 30 dagers normal bruk.

 

Andre erfaringer

Hyllebær

Hyllebær har vist seg å ha en rekke gode helsegevinster...

Kollagen

Er du plaget av ømme muskler og stive ledd? Kollagen...

Mageproblemer

  Er du plaget av mageproblemer? Dersom du er...

Naturprodukter

Lectinect Mage er et naturprodukt basert på hyllebær,...

Sure Oppstøt

De fleste vil fra tid til annen oppleve sure oppstøt....

Treg mage

Sliter du med treg mage og en følelse av at systemet...

Urolig mage

Sliter du med urolig mage? Har du prøvd alt, men fremdeles...

Bestill Lectinect Aktiv+ i dag for å få med deg introduksjonstilbudet.

 

Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid og får den første måneden for kun 79,- (vi spanderer porto)!

Skriv ditt telefonummer, vi finner resten
Mobil:
Navn:
Adresse: 
Postnr:  Poststed:
E-post:
Jeg ønsker et abonnement uten bindingstid på Lectinect Aktiv+, og får den første måneden for kun kr. 79,-. Hvis jeg ikke ønsker flere forsendelser etter prøvepakken eller senere i abonnementet, kan jeg stoppe disse ved å gi beskjed pr telefon, brev eller e-post innen 4 uker (2 uker for prøvepakken) etter fakturadato for sist mottatte pakke. Etter prøvepakken får jeg faste forsendelser portofritt annenhver måned. Dette koster kun kr. 199,50 pr mnd (totalt kr. 399,- for 2 mnd forbruk). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift.
Jeg har lest og aksepterer vilkårene
Bestill

Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. husstand.

Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for et variert og balansert kosthold og for en sunn livsstil. Ved mistanke om sykdom skal lege konsulteres.

 

Innhold/Dosering | Om oss | Vilkår/Personvern | Hjem